kapsels

Trendy kapsels voor middelgrote haar: herfst-winter

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

In de winter op de modeshows van top modehuizen veel aandacht van de ontwerpers betaald aan een nieuwe geometrische kapsels. Zoals altijd, een veelzijdig medium lengte populair, maar dit jaar is de kapsels zijn meer uitgebreide, gestructureerde, in tegenstelling tot vorig jaar is het maximum van natuurlijkheid. Trendy kapsels voor middelgrote haar herfst / winter 2018-2019 verbazingwekkende diversiteit van de geometrie en de styling van de pony, evenals vele interessante dingen te zoeken bij het kiezen van een kapsel van deze winter.

De nuances van de geometrie van de kapsels van de toonaangevende modehuizen

Elke modehuis in zijn eigen weg probeerde te vinden bij nieuwe trends in de vorm van kapsels voor halflang haar, maar het zeker eens dat nalatigheid en geliefde restrainest in de haren blijven in de trend.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

De belangrijkste mode-trend blijft slordig, maar zeer doordacht in overeenstemming met de vorm van het gezicht restrainest

De Italianen, zoals altijd, de voorkeur aan de klassieke lijnen en de juiste, retro gestileerde geometrie textuur met sierlijke krullen op de slapen en het voorhoofd, maar dit seizoen de steile curve van de krul steeg boven het oor op de tempels, het herhalen van de mode van de jaren 60. Zodat we kunnen zorgen voor de pony in dit vrouwelijk, klassiek, hoog op de kroon en tempels vorm styling.

Als de harde krullen op de slapen en het voorhoofd duidelijk vermeld, dan zullen ze terug vallen op een zachte golf, u kunt zelfs in tegenstelling tot het weer recht te trekken bundels met een Flatiron. Ziet er erg indrukwekkend uit. In de trendy kapsels op medium haar herfst / winter 2018-2019 pony is in de focus, en alle nieuwe accenten worden geconcentreerd op een formulier en het buigen van de strengen op het gezicht. Speciale aandacht wordt besteed aan het afscheid dat recht is in zeer zeldzame gevallen.

Het franse modehuis bevestigd de vrijheid van stijl en op hetzelfde moment, trouw aan tradities. Dit kan gezien worden in het ontwerp van de klassieke Bob en de pagina. Aan de ene kant, gecontroleerd op de juistheid van de boog in het gebied van de pony en soepel gelegd strengen, met de andere versnipperd door de wind en in een chaotische puinhoop van gestapeld bundels met lange, de openstelling van het voorhoofd pony, gekamd, naar één kant.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Asymmetrie is nog steeds hoog in het vaandel, maar dit jaar is ze nog duidelijker uitgedrukt

De belangrijkste mode-trend blijft slordig, maar zeer doordacht in overeenstemming met de vorm van het gezicht restrainest. De indruk is dat het model niet de tijd hebben om haar haar te kammen, stapt uit bed, maar het bleek dat ze een heel schattig en sexy.

Amerikaanse ontwerpers trouw gebleven tot grote krullen en helder met een lichte accentuering van de bladeren. Het verschil van afgelopen seizoen kan alleen gezien worden in de accessoires en onverwachte contrast Ombre.

Rusland heeft aangeboden een aantal interessante modellen in de klassieke Bob en asymmetrische Bob blonde sloten door het toevoegen van een lichte textuur Ombre in het gebied van de pony en bakkebaarden.

Innovaties in het design van de klassieke kapsels voor halflang haar

2018-2019 kapsels foto ‘ s voor de middellange haren, tonen aan dat de stylisten proberen te benadrukken de kleur van het haar met de hulp van de inname van stratificatie. De onderkant strengen iets korter dan de bovenste, de lengte verandert geleidelijk van haar tempels om de nek. De uiteinden van de strengen worden gefreesd, zodat het ook op dunne draden blijkt een indrukwekkend volume.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

In 2018-2019 het afscheid viel onder het oor en nam een zigzag-vorm

Vier van een soort op de gemiddelde lengte is nog steeds relevant, dit seizoen bijna alle kapsels asymmetrische caret uiteinden zijn gebogen en verwerkt gel of mousse, zodat verkrijgen van drie-dimensionale structuur vanwege de chaotische richting van elk van de gevouwen krullen. Bijzonder goed dit kapsel ziet er in het occipitale gebied, het helpt bij het toevoegen van de dichtheid van de haren op het hoofd, die zeer moeilijk te bereiken met het plein op de rechte delen. Asymmetrie is nog steeds hoog in het vaandel, maar dit jaar zijn ze sprak zelfs meer duidelijk. Stylisten proberen te benadrukken, de spelen van het contrast in de lengte, aan te vullen met onverwachte kleuren op afzonderlijke strengen. Cascade enigszins gewijzigd, de scherpte van de ladder is niet zo opvallend te wijten aan het feit dat de kant strengen is gericht op het gezicht, rechte pony gefreesd, en de achterste delen van vloeiende weelderige krullen van het midden naar de uiteinden. Het ziet er indrukwekkend uit en het ongewone. Deze vorm is het beste geschikt voor zware vierkante kin en langwerpig gezicht, zo zacht verandert de geometrie, waardoor het vrouwelijk en schattig. Het afscheid viel onder het oor en nam een zigzag-vorm, dat geeft extra verpakking pracht en natuurlijkheid. Rechte scheidingen ook enigszins verschoven van het centrum. Wanneer een soepele, geometrisch nauwkeurige kapsel parted relatief korte, niet het bereiken van de top. Bob meer leeft in het gebied van de tempels en bijna geschoren op de rug. Als de Bob op de been, het is gemaakt in de vorm van een Tulp of soepel toelopend omgekeerde driehoek met licht gebogen lijnen.

Gelukkig, dat is weer terug kapsel a La Mireille Mathieu, gestileerde pagina, met duidelijke, vloeiende lijnen en korte pony. Trendy kapsels voor middelgrote haar herfst / winter beschikt over een kortere lengte van de pony, die, helaas, niet voor iedereen is.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Trendy kapsels voor middelgrote haar herfst / winter beschikt over een kortere lengte pony

Die moeten niet het verkorten van de strengen van zijn voorhoofd:

Met een plein, te lang gezicht, korte pony zal het accentueren van vaste functies, beter blijf op de asymmetrie met gestructureerde tips naar boven gericht, zodat de ovale zal worden zachter en vrouwelijker. Met een rond gezicht en bolle wangen korte pony alleen overdreven toewijzen van deze schattige fout. Een rond gezicht vereist een gescheurde getextureerde pony, een lengte onder de wenkbrauwen en de onderdelen a La lange Bob de schouders en korte zachte hoofd. Strengen niet krullen, en heeft direct en duidelijk, met een toegewijde en spitse tips gericht op gezicht en naar binnen gekruld. Als trendy kapsels herfst van 2015 voor het medium haar, gekenmerkt door steile weelderige krullen, maar dit jaar voor de driehoek vorm van het gezicht worden aangemoedigd Krullen uit het midden van de strengen, de top is soepel gekamd. Pony rechte gladde, op het voorhoofd. Perfecte geometrie voor het gezicht in de vorm van een hart.

Kapsels met strakke lijnen past alleen aan de rechterkant van het ovaal, zo direct wijzen op onvolkomenheden die zijn zeer merkbaar in de modellen van het modehuis Prada, die dit seizoen was te veel van donker en rood kleuren en een heldere redenering lijnen.

Wat voor soort pony zijn populair dit seizoen

De kapsels halflang pony design is van groot belang, omdat slechts door het veranderen van de styling van hetzelfde kapsel, kunt u een geheel nieuwe manier. Dat is de reden waarom een afgestudeerd cascade op het hoogtepunt van de populariteit voor vele jaren. De vorm van de ladder maakt de stylist te maken van een heldere en buitengewone beelden met de meest eenvoudige technieken:

Trendy kapsels voor middelgrote haar herfst / winter-show de aandacht voor volume bij de wortels, krullen, opgeworpen in de vorm van een spectaculair Coca en gestoken in de kant met Bobby pins. Krul kan worden koel en zorgvuldig gelegd, als in de modellen van Yves Saint Laurent, of zachtjes vallen aan de kant zoals de vleugels van de vlinder, een tweede kop zorgvuldig gekamd soepel als de modellen van het huis Chanel. Korte pony, gestructureerd mousse en opgelegd in de vorm van een parmantig cowlick styling aanvulling op de klassieke Bob en een waterval. De gelaagde structuur van de onderdelen van de pony en van de gefreesde de uiteinden — een onderscheidend kenmerk van de 2018-2019 jaar. Slicked-langs de zijkant. Verdeeld parted in het midden van een pony en weelderige krullen van midden-haar — is ook interessant trendy nuance.

Gescheurde asymmetrische pony is nog steeds in de trend, maar ze worden aangevuld met kleur afstuderen mengen met een kleine schaduw in de richting van lichtheid en geeft de charme van de jeugd en frisheid.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

In toenemende mate populair geworden wijn met rijke kleuren van Bordeaux

Kleur trends en schilderen in 2018-2019

Trendy kapsels herfst 2015 foto ‘ s voor middelgrote haar verschilden in natuurlijke, rustige tinten. In het seizoen 2018-2019 experimenten met kleur meer vet. Basic populaire kleuren en tinten in de kleur van de extensions:

In toenemende mate populair geworden sappige wijn, wijn-gekleurde, gedempte koper, een donker rode vloed. Veel van de experimenten met de mahonie kleur en Ombre op donkere krullen donker Bordeauxrode tinten. Licht bruine kleur wordt gepresenteerd in een koel kleurenpalet met accenten van zilver en staal geweven. Voor een warm palet van typische tarwe notes of de kleur van een lichte cappuccino. Interessante fashion trend is te zien dat het haar geverfd. Als u kiest voor pastel kleuren, ze opzettelijk karamel met een roze tint, of, indien het een beige kleur, het is onnatuurlijk fel en verzadigd. Blonde dit seizoen verloren een aantal van de helderheid en, helaas, naar een onbegrijpelijk rat tint met contrasterende donkere wortels, die ziet er rommelig liever dan mooi. Een uitzondering op de Amerikaanse modehuizen die trouw bleef aan de “zon gebleekte strengen” stromen in een twee-tone en 3D weven met meerdere strengen van een donkere toon aan de zijkanten. Trendy kapsels winter 2018-2019 voor middelgrote haar in donkere tinten, meestal uitgevoerd in de kleuren van chocolade Ombre blue-violet bereik. Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Trendy kapsels winter 2018-2019 meestal uitgevoerd in de kleuren van chocolade Ombre blauw-paars palet

Voor jonge mensen die interessante en heldere accenten, rijke geel, rood en ultramarijn kleur in van een pony.

Een verscheidenheid van stijlen in de haarstyling van gemiddelde lengte

Wat styling introduceerde het modehuis voor de winter toont, en dat blijft de klassieke versie, vrijwel onveranderd:

Krullen van verschillende vormen en texturen zijn nog steeds relevant, maar ze werd steeds strikte vorm van het stapelen op het gebied van de pony en bakkebaarden. Een oproer van ongetemde krullen veranderde helaas gekruld in zachte golven strengen verdeeld in rechte of zigzagsteken afsteken. Echter, Max Mara bleven trouw aan de klassieke Amerikaanse krullen en presenteerde ze op een zachte manier bij het stylen van een lange Bob dat ziet er erg indrukwekkend uit en vrouwelijk. Babbete en klassieke, eenvoudige, zorgvuldig gelegd, de pagina in een retro stijl was ook aanwezig in de collecties van modehuizen. Al uw favoriete bundels in dit seizoen steeg boven zijn en niet al gelegd aan de achterkant en bijna op de top. Een onderscheidend kenmerk zijn de puntige uiteinden gericht willekeurig in verschillende richtingen en zachte golf. De staart, de populaire ten alle tijden, integendeel, beneden, bijna tot het niveau van de nek en bewoog een beetje naar de zijkant. Trendy nuance — weer, gekruld en puntige uiteinden met gladde gelegd strengen. Weven in de vorm van de griekse kapsels is te vinden op de start-en landingsbanen niet zo vaak, maar nu stylisten bieden verwijderen van de pony en van zijn voorhoofd in zachte vlechten. Start het vlechten van het ene oor in, het verplaatsen van boven de lijn van de groei van het haar en weven in een zachte gevlochten strengen van een pony. Kantoor van styling optie is de ideale oplossing. Niet vergeten, en aan de zijkant vlechten, vaste rug onder de strengen, of over, de klassieke “Malvina”, maar aangevuld met een lichte barrette of lint. Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

De staart, de populaire ten alle tijden, integendeel, beneden, bijna tot het niveau van de nek en bewoog een beetje aan de kant

De pluimen op het hoofd, zijn zeer laag, asymmetrisch niet glad, maar gestructureerd, weelderige zorgt voor een mooi contrast met glad-down sloten die je gezicht omlijsten.

Accessoires — helderheid en onverwachte materialen

Het gemak en de finesse van vorig jaar gaf manier om heldere en optimistische levendige kleuren. In de mode dit jaar de meest onverwachte oplossingen:

Heldere lichtgewicht sjaals gebonden in een lage kant knoop met een bloemige Oosterse ornamenten. Hoepels van leer en vinyl is een glanzende textuur en lichte kleuren. Interessant detail, vaak spelen op de combinatie van zwart en wit, die wordt aangevuld door het ongewone geometrische patronen, gestileerde Mexicaanse of Indiase motieven. Haarspeldjes met grote bloemen patronen en lichte stof items, goud of koper tint. Het is interessant om te kijken dunne hoofdbanden van verschillende kleuren en texturen, maar er moet ten minste drie. Natuurlijk, om te dragen luxe voor elke dag, niet erg comfortabel, maar ziet er erg indrukwekkend uit. Voering in een paardenstaart of het volume op de top van een weelderige bundel ook in de trend, maar werd gekenmerkt slechts in lichte tinten. Op donker haar haarstukjes dit seizoen de stylisten besloten niet toe te passen. Geweven in de sloten van Gouden draden en zilver mesh voor de balk in de retro stijl is nog steeds relevant, dit seizoen zijn ze aangevuld met korte franje en kleine steentjes overeenkomen met het weven. Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Het is interessant om te kijken dunne hoofdbanden van verschillende kleuren en texturen

Zoals u kunt zien, dit jaar is mooi met heldere kleuren en een zekere agressiviteit in de stijl van het haar, het veranderen van de natuurlijke vrouwelijkheid op de sterke lijnen, heldere contrasterende kleuren en met een ongewone vorm het leggen van de draden.

Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter
Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter Trendy hairstyles for medium hair: autumn-winter

Thema door Anders Norén