kapsels

Trendy kapsels voor meisjes in de school 2019 foto

Kapsels voor scholen moeten streng, maar aantrekkelijk. Vergeet niet dat het meisje met mooi gekapte haar maakt een goede indruk, niet alleen op studenten, maar ook op de docenten. Manden, franse vlechten en trossen – geweldige kapsels naar school en een aanvulling op de uiterlijke verschijningsvorm van een zorgvuldige student.

Eisen aan kapsels voor meisjes naar school

De School is een strenge school. Bijna overal is er een dress code, dus de meisjes dragen dezelfde kleren, dezelfde uniforme kleding en schoenen. Opvallen kan alleen met de hulp van haar. Veel moeders beginnen te groeien van mijn dochters haar al drie jaar aan de school voor het verzamelen van hun vet styling.

Maar het is de moeite waard te bedenken dat in de school in de eerste plaats ga ik voor een kennis. Daarom toon uw stralende verschijning en om te kleden ook niet geaccepteerd. Veel scholen moeten voldoen aan strenge eisen aan de kleding en het uiterlijk van de studenten. Daarom is ook de mooiste kapsel te zien er verschillend uit en geven de wijze van bescheidenheid en soberheid.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Krullen van het meisje moet worden verzameld. Docenten niet graag versnipperd strengen, die komen in een notebook en problemen met leren. Tot slot, het haar moet schoon en goed verzorgd. Rommelig haar, onvoorzichtigheid, nalatigheid zal worden getolereerd.

Kan ik gebruik maken van de sieraden? Als er geen dergelijk verbod, beter om te verblijven op een bescheiden en eenvoudige decoraties. Geschikt zachte haarbanden, haarspeldjes, elastiekjes in neutrale kleuren lint. Soms zijn ouders niet het gevoel de maatregelen en de bouw van de school ingewikkeld kapsel. Het ziet er dom en belachelijk, en het kind zal zich ongemakkelijk voelen.

Elastiek, haar clips en andere decoraties moet worden gecombineerd met de vorm. Ze hoeft niet veel op te staan, een lichte Glans en schittering. Dit is onaanvaardbaar in de school.

Meisjes 7-11 jaar wordt niet aanbevolen gebruik te maken van mousses, sprays en gels. Kinderen haar vaak pijn doet. De toepassing mogelijk van styling producten alleen aan de leerlingen, en in kleine hoeveelheden.

Modieuze kapsel bedrading set voor meisjes in de school 2019

Als er geen tijd om te poetsen op hun eigen, weven een nette flagellum. Met zelfs een kind zal redden zonder hulp.

    Verdeel de staart gemonteerd in twee gelijke delen. Zo zacht en golvend, krullend haar is niet failliet, breng een beetje schuim palm, uitgevoerd door het haar. Elk onderdeel dat u hoeft te draaien in de ene richting, bijvoorbeeld, aan de rechterkant. Gedraaide strengen we in een tourniquet, draaien in de tegenovergestelde richting, naar links. De uiteinden vast met een elastiekje.

Harnassen kan worden gemaakt van slechts 2 strengen, maar meer van hen. Ding om te onthouden is dat je nodig hebt om te draaien strengen in één richting en draai ze samen om in een ander. Anders wordt uw bekabeling zal tot rust komen.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Een trendy kapsel losse krullen, vlechten voor meisjes in de school 2019

U moet een scrunchie of lint. Kapsel geschikt voor de lange en middellange haren. Voor meisjes van 7 jaar oud die net begonnen, naar school gaan, dit kapsel zijn niet meer relevant, als de jongere kinderen haar is beter te verwijderen is.

Kam het haar baby. De strengen van haar tempels. Van elk onderdeel in de vlecht gelijk vlecht. Sluit de twee vlechten met een rubberen band of tape op de achterkant van zijn hoofd.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Dus, de krullen niet klimmen in het gezicht van het kind, maar zal worden opgeheven, zoals alle meisjes.

Trendy kapsel Vitushka voor meisjes in de school 2019

Dit kapsel is meer geschikt voor kleine pupil. Hoewel de middelbare school meisjes kunnen toevoegen aan de afbeelding van een kind.

Verdeel het haar door afsteken in twee gelijke delen. Afscheid nemen kan niet alleen rechtdoor, maar zigzag. Het verzamelen van elke sectie in een hoge of een lage paardenstaart. Elke staart draai het in een bundel. Draai de harnassen rond het tandvlees. De uiteinden vast met Bobby pins of kleurrijke rubberen banden. Top Vitushka u kunt versieren met linten.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Kapsel vlecht met een heleboel meisjes op school 2019

Weven in de mode, dus dit kapsel is geschikt voor Schoolmeisjes van elementaire kwaliteiten en middelbare school studenten. Doe het zo lang haar en medium.

U zal nodig hebben rubberen banden en pins.

Het meisje moet tilt zijn hoofd naar beneden. Zorgvuldig kammen met de krullen. Selecteer drie delen en begint met vlechten een standaard franse vlecht. (Opmerking: een franse vlecht genoemd is het vlechten van vier strengen). Op de grens van de nek van de hals vlecht, veilige siliconen rubber band. De resterende draden moeten worden gesponnen in een handige bundel.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Het meisje met lang haar een kapsel te dragen, zal niet alleen aangenaam maar ook praktisch. Het is een unieke balans van schoonheid en comfort.

Het is belangrijk om een kind te leren niet alleen om de vorm, maar ook de onafhankelijkheid. Een meisje moet kunnen vlecht het haar van mezelf. Natuurlijk, zonder opleiding en het ontbreken van de nodige vaardigheden om dit te doen zal moeilijk worden.

Volg haar naar de kapsel, die ze zal doen, was netjes, dat is niet vrijgegeven strengen of “pikken” van het haar.

Trendy hair lace staart voor meisjes in de school 2019

Een waardig alternatief voor een gewone paardenstaart.
Om het simpel te maken:

Goed kam alle haren en verzamelen in de high is sterk en strak zijn. Voor het identificeren van een kleine dunne draden en beginnen met het maken van een pigtail. Is het noodzakelijk om individuele haren van de staart tot oor. Saldering naar plaats rond de staart. Als het klaar is, de hele staart gewikkeld vlecht. Als strengen lang zijn, u kunt wikkel de vlecht rond de staart een paar keer. Haar kan het licht instrooien met vernis, dan is de vlecht niet rasplatitsya.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Trendy kapsel cascade voor meisjes in de school 2019

Staarten in meerdere lagen er interessant en netjes. Dit kapsel kan gedragen worden naar school, op elke leeftijd. Het is echter niet geschikt voor kort haar. De tempels, de strengen zal opvallen en bederven de algemene vorm.

Necesite al het haar naar één kant. De top zal scheiden in twee delen: één van de top, de andere van de kant van het voorhoofd. Een smalle elastische band sluit de draden in een paardenstaart. Verwijder de staart door de ruimte boven de rubberen band. Verzamelen op de zijkanten van de twee strengen. Sluit ze in een paardenstaart met behulp van een dunne elastische, waarbij het haar van de bovenste laag. Verwijder de staart door de ruimte boven de rubberen band. Herhaal de stappen 5-7 weer. Als je moet een beetje van de gedraaide draadjes rechtzetten.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Modieuze kapsel folk vlecht voor de meisjes op school 2019

Niet noodzakelijk ver te zoeken voor opties, prachtig gevlochten haar naar school, zelfs onze grootmoeders. Neem de idee “van de mensen” is een geweldige optie. Deze verrekening zal geschikt zijn voor meisjes met lang haar, is het wenselijk dat ze dik is. U moet satijnen lint.

Krullen zorgvuldig geborsteld. Verdeel ze in twee delen, waardoor zelfs haaruitval. Te vlechten twee vlechten, met de basis van de oren. Weven oefening met de lancering van de satijnen lint. Sluit het uiteinde van de juiste vlecht met de basis van de linker-en Vice versa. Restanten van lint stropdas in een boog.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Deze verrekening zal passen meisjes school in het begin van de rangen. Gaat het goed met uniformen. Merk op dat de tape mag niet helder zijn en daardoor opvallen. Het is het beste om te kiezen een lint van wit of pasteltinten.

Trendy kapsel twee spikelets voor meisjes in de school 2019

Dit kapsel kegel, alleen in omgekeerde weven. Omgekeerde weven is wanneer u weven, vlechten extreme krullen niet vallen gemiddeld krullen, en kreeg onder.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Dergelijke spikelets kan zijn gelegen in het centrum van het hoofd en twee aan de randen van het hoofd en drie waar men center en de andere twee randen.

Ook zijn er verschillende opties met betrekking tot een vrije uiteinde van de landtong. U kunt een koppeling van deze aan elkaar te vlechten en binden van een rubberen band, afzonderlijk van elkaar, en ze kunnen worden priplesti en heffen van het hoofd, het maken van zo een ring van vlechten. In deze belichaming, het einde van de vlecht vast aan de basis met rubberen banden met mooie bogen.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Bladerdeeg op de sluizen van haar klaar vlechten. Dit kan worden gedaan met de hand licht aan te trekken strengen van de vlecht of kammen met een fijn einde, alleen om volume te geven aan het spit.

Trendy kapsel vlecht “fishtail” meisjes op school 2019

Weven kan beginnen als de bovenkant van de kop en de staart. De eerste methode.

    Eerst zorgvuldig kam het haar gemakkelijker op de scheiding van de strengen. Backcomb hen is het niet noodzakelijk om te voorkomen dat klitten tere baby krullen. Selecteer twee strengen en vouw het kruis. Dan van de totale dikte van het haar, scheiden een deel van de links en rechts. De betekenis van de verrekening wordt beurtelings bedekken en het oversteken van elke andere strengen van het haar. Simpel gezegd, de handen houden de twee strengen, het vastleggen van nieuwe (derde onderdeel) op de linker en bevestig deze aan de rechterkant, waardoor het opleggen van het op de links, en Vice versa. Deze sequentie van acties gaat door totdat het is ingericht hoofdhuid. Ga vervolgens naar het vrije uiteinde van het haar. Weven van de dezelfde twee delen. Uit het linker uiteinde, de stekker van de kleine sluis in de buitenste rand en hechten aan de rechterkant. Precies het tegenovergestelde doen dezelfde procedure aan de rechterkant.

Trendy hairstyles for girls in school 2019 photo

Thema door Anders Norén