kapsels

Trendy kapsels voor meisjes in de kleuterklas 2019 foto

Elke ouder geconfronteerd wordt met stress, als het in de ochtend, verzamelt haar kind in de kleuterschool. Bijgevolg, elke dag moet je doen geschikte kapsel, zodat het kind zag er netjes en fatsoenlijk. Vooral kleine kinderen nauwelijks naar de kleuterschool. Ze zijn te lui om te krijgen elke ochtend, hem zijn haar kammen en, bijgevolg, om te kleden.

We weten allemaal dat kleine meisjes in een aantal gevallen aan te geven bij hun ouders wat ze willen dragen kapsels. Ondeugende meisjes hebben vaak een verandering in hun manier. Daarom, om niet te verstoren hun kind en kunt u in sommige betreft, moet je leren hoe je prachtige kinderen kapsels voor het verhaal in de kleuterschool.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Modieuze haar staart te schuiven vlechten voor meisjes in de kleuterklas 2019

Dit kapsel zal u niet veel tijd voordat ik naar de kleuterschool. Het maakt gebruik van een interessante techniek van het vlechten, voor de ontwikkeling van die, misschien zal je wat tijd nodig. Maar als je gewoon niet werkt, dan kunt u doen om te beginnen met haar eenvoudige vlechten, en later verder te gaan naar meer interessante variant, weergegeven in onze master class.

Een goede kam lang haar meisjes, en een klein deel van zijn voorhoofd. Vlecht losjes in een gewone Trekhprudny pigtail.

Houd de vingers van de linker hand een van de strengen, trek de vingers van de rechterhand, de andere twee in de richting van het hoofd.

De complexiteit van dit kapsel ligt in uniform “pribivanii” strengen. Als u niet zorgvuldig te doen, de eerste keer, na een beetje oefening zult u zeker leren om het te doen.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photoTrendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Veilig het einde van het vlechten van siliconen rubber.

Maak twee vlechten aan de zijkanten. Je kunt laten zien verbeelding, en haar haar te doen over een tuin met een groot aantal van de vlechten dan in ons geval, tenzij je genoeg tijd voor.

Het verzamelen van de losse haren in een paardenstaart. Leg op de top van de vlechten. De afdichting van het ontwerp met een rubber band.

Een klein deel van de onderkant van de staart en wikkel het rond de basis.

Kapsel draak voor meisjes in de kleuterklas 2018-2019

Dit kapsel is ook wel een franse vlecht. Het is uitgevoerd door het volgende algoritme (in de foto het volgen van de instructies voor uw gemak, ook een diagram van het weefsel).

Markeer het voorhoofd drie strengen van dezelfde dikte en begint te weven, een normale vlecht. Als u naar de bovenkant weeft in een vlecht, losse haren, ze toevoegen aan de kant strengen. Doorgaan totdat al het haar niet zal worden gevlochten in het haar.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Zoals elke populair kapsel, “de draak” heeft vele variaties. Dus, de vlecht kan worden geweven zijwaarts, zigzag en “Vice versa” door het plaatsen van een zijde onderdeel in het centrum, niet op de top van het. Ziet er interessant kapsel met verschillende vlechten. De afstand tussen hen moet minstens 5 cm (zie de derde foto in de galerij). Als accessoires kunt u kiezen voor een rubber band of klein haar clip voor vaste dagen in de tuin en geschikt om de kleur van de jurken strikken voor een gala of feest.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Modieuze kapsel muts voor meisjes in de kleuterklas 2018-2019

Overweeg een gefaseerde een andere optie kapsels voor meisjes in de kleuterklas in 5 minuten, eenvoudig en mooi. Zo leggen wordt genoemd de “Hoed.”

Voor de uitvoering moet kam het haar en los deze op in een cirkel vanuit het midden van de kroon. Verdeel het haar volume in de helft dus dat zou dichter bij het centrum te verzamelen in een strakke knot op de top, en de andere helft bleef op het gehele assortiment van hoofd tot in de herfst. Dan beginnen weven de vlecht in een cirkel rond het hoofd, het vastleggen van een deel van het haar van de Centrale balk, en enkele van die haren die tuimelt als een gewone mand, alleen om dat het haar in een vlecht gaat van de Centrale balk en uiteindelijk de vorm van een hoed. Wanneer de vlecht is geweven rond het hoofd van meisjes, de rest van de staart moeten worden vastgesteld op de rubber band en voorzichtig in de plooi onder de vlecht. Op het punt waar kunt u een mooie speld.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Kapsel plait “haast” voor meisjes in de kleuterklas 2018-2019

Eenvoudige, gewaagde styling ‘met spoed’. Kapsel vereist niet veel tijd.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Instructie:

    Het verzamelen van de pony staart, kam; verdeel de draden in twee delen; een klein beetje schuim of mousse om de strengen bij elkaar blijven; twist elk deel in één richting; sluit nu de harnassen. Als je verdraaid de strengen aan de linkerkant, nu wikkel aan de rechterkant; let op het haar naar één kant en kink per se in de andere. Zo klaar harnas zal goed vast te houden; het onderste deel van het slot van een elastische band of barrette; na de training kunt u gemakkelijk te verzamelen originele harnas van drie, vier of meer delen; je kunt voorzichtig backcomb elk onderdeel van het haar en het maken van drie-dimensionale bedrading; proberen om haar haar te doen veel gemakkelijker dan het lezen van een beschrijving.

Modieuze haar krans van gekleurde elastiekjes voor meisjes in de kleuterklas 2019

Op het eerste gezicht, dit kapsel lijkt ingewikkeld, maar zodra je probeert om een keer te doen, en het kan een redder in nood voor als u vóór uw komst naar de kleuterschool is zeer weinig tijd, en het meisje haar haar wil ik regelen in een keurig kapsel.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

In dit geval moet u de geoogste een voldoende aantal elastiekjes te passen van de outfits van de jonge dame. Hoewel dit niet per se, in het geval van een klein meisje, kunt u gebruik maken van de gekleurde banden in een willekeurige volgorde.

    Verdeel de verticale haar afscheid in de helft. Bind ze in een paardenstaart voor het gemak. Verdeel elk stuk in de helft van de horizontale afsteken. Nu elk van de vier onderdelen te verdelen in twee delen. Als gevolg hiervan, krijgt u acht kleine staarten. Kies willekeurig een paardenstaart. Verwijderen van het elastiek en knoop opnieuw, maar met het strand naast de staart. Verwijder de rubber band, en das weer, maar met de twee voorgaande, haar staart. Zo bewegen in één richting rond de cirkel tot dan, tot je links met alleen een staart. Nu zet gewoon je staart onder de banden van de kransen. Doorgaan totdat alle haren worden verwijderd in de krans. Tuck de resterende tip onder de krans.

Modieuze kapsel extensie-diamanten voor meisjes in de kleuterklas 2019

Deze eenvoudige kapsel is een goede optie voor de kleuterschool. Het is geschikt voor elk haar structuur en lengte, het kan worden beschouwd als een veelzijdige optie. Met dit alles haar houdt de stoute kinderen sloten: het meisje zal zorgen voor een nette uitstraling in hun “werk” dagen.

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

Instructie:

    Kam de strengen en verdeel ze in meerdere gelijke delen. Daarbij zorgen de onderdelen waren zich gelijkmatig over het hoofd. Van elk deel vorm van een paardenstaart en zet het vast met elastiek. Sluit deze staarten aan elkaar, de vorming van delen van diamanten. Als gevolg, je krijgt een nette haren, bestaande uit een paar nette diamanten-strengen. De uiteinden van de staarten, fix onzichtbaar.

Dit is een goede “bodem” voor de oprichting aan de basis van verschillende kapsels. U kunt variëren met de aanleg van verschillende kleurrijke rubberen banden, linten, te maken in plaats van diamanten, andere vormen, de experiment — en elk moment te verkrijgen interessante nieuwe resultaten. Ook zal er prachtig uit als een paardenstaart eerste en de vlecht vlechten en dan om een diamant — het zal er meer decoratief.

De aanbevelingen van de professionals op het maken van kinderen kapsels

Trendy hairstyles for girls in kindergarten 2019 photo

    Bereidt het haar voor het stylen: ten eerste, was de sloten met shampoo. Voor het wassen het haar kammen rare kam van de extensions. Wash shampoo DAB-het haar met een handdoek (niet WRIJVEN) — al deze maatregelen zijn nodig om te voorkomen dat klitten en kleine schade aan het haar en wortels; voor droog haar: na het wassen, zeker zijn van toepassing conditioner; gedroogd bij voorkeur op een natuurlijke manier in; vernis en andere styling producten gecontra-indiceerd bij kinderen jonger dan 7 jaar; kleine haarspeldjes en pinnen bij voorkeur niet gebruiken kapsels voor zeer kleine meisjes is niet veilig, als je wilt om te versieren het haar boog, kiezen voor een kleine, nette boog, niet groot en weelderig. Een kleine buiging in de toon van de jurk zal worden mooie en originele aanvulling; tresses perfect aangevuld door de parels, linten, bloemen en pennen; haar mag niet vallen in het oog is beladen met conjunctivitis en scheelzien, en over het algemeen dat zorgt voor veel ongemak; als het haar is lang en dun en zeer aantrekkelijk voor de vlecht haar haar en vergaderen in een hoog broodje en kan worden versierd met kralen en bloemen; als je echt wilt krullend haar, het is beter om een meer zachte methode van Curling: ’s avonds nat haar te vlechten in een strakke vlecht; baby styling hebben een onaangename eigenschap — snel hun vorm verliezen en vallen hierbij uiteen. Wat te doen?! Hier moet je om het juiste kapsel. Het beste verschillende soorten weven — vlechten, manden, slangen en spikes. Ze zijn bestand tegen zowel de activiteit van het kind, de haren op elkaar afgestemd en klim niet in de ogen, bij voorkeur tijdens het proces van de aanleg van het kind iets af te leiden, en hij zal zich niet vervelen, en Je krijgt alles netjes.

Thema door Anders Norén