make-up

Trendy bruiloft make-up: 7 beste ideeën (foto ‘ s)

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Bruiloft make – up – misschien wel het belangrijkste onderdeel van het beeld van de bruid. Meer het hoofd kan alleen maar een trouwjurk. Vandaag delen we een aantal tips voor het kiezen van make-up en de foto ’s zal u tonen hoe om te kiezen van de make-up voor zo’ n gedenkwaardige gebeurtenis.

Zeker elke bruid nog voordat de dag “X” is het surfen op het Internet honderden foto ‘ s op zoek naar hun perfecte bruiloft make-up. Focus gewoon op alle make-up – niet een goed idee. De belangrijkste sleutel tot een spectaculaire make-over die zal u face – selectie op basis van uw uiterlijke kenmerken en functies. Dus vandaag, op de voorbeeld foto ‘ we zullen je laten zien hoe om te kiezen van make-up die perfect zal zijn voor jou. In 2016, eenvoud speelt een belangrijke rol in wedding make-up: licht, maar Expressieve oog make-up, nadowa lip, breed weelderige wenkbrauwen en een fijne blush. Nu zie je het zelf!

Trendy bruiloft make-up: optie 1

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

De bruid koos voor zichzelf een goede make-up: voorzichtig gewezen op de wenkbrauwen, en toegevoegd Nudewww lippenstift. Bovendien zijn ze correct worden geïdentificeerd uw ogen, het selecteren van een brons-bruine tint. Hij benadrukt de diepte van haar blauwe ogen. Ik wil voeg een beetje blozen om het gezicht er niet zo bleek, maar de rest is geweldig.

Trendy bruiloft make-up: optie 2

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Mooie, zachte make-up dat accentueert de beste gelaatstrekken van de bruid. Het meisje pakte een Trendy tint lippenstift poederachtige roze sudovogo kleuren, zo benadrukt zijn volle lippen. Hier is er een zeer fijne blush, die ontbrak van de vorige bruiden. De bruid koos voor een licht rokerige in de kleuren bruin, en het heeft zijn vruchten afgeworpen: ze passen perfect bij haar amberkleurige ogen.

Trendy bruiloft make-up: optie 3

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Deze bruid is een echte sneeuwwitje! De meisjes van de kleur van het type “winter” licht porseleinen huid, donker haar en lichte ogen. De bruid is goed gekozen kleur oogschaduw voor grijze ogen perfecte grijs en grijs-blauwe tinten. Koude-pink lipstick kleur is ook benadrukt haar porseleinen huid en gespeeld op het contrast met de grijze schaduwen.

Trendy bruiloft make-up: optie 4

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Perfecte sudovy make-up! Voor de oog make-up, de bruid koos voor een roze doorschijnende tint en warme bruine overschaduwd het ooglid. Deze truc wordt gebruikt door alle make-up artiesten om Visueel te vergroten en de ogen te “openen”. Dunne pijl, dat is iets restorefile, schept de illusie van een natuurlijke weelderige wimpers.

Modieuze bruiloft make-up: optie 5

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Als u wilt maken van trendy bruiloft make-up met pijlen, neem dan een kijkje bij deze optie. Het meisje trok de Perfecte pijl voor uw oogvorm, toegevoegd een licht glanzende schaduw op de bovenste en onderste ooglid en een beetje overschaduwd het ooglid glinsterende bruine schaduwen.

Trendy bruiloft make-up: optie 6

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Gemakkelijk Smokey eyes – een andere optie voor Bruids make-up. Maar wees voorzichtig met deze make-up is makkelijk te overdrijven en niet te benadrukken, maar om visueel te verminderen ogen. Om deze bruiloft oog make-up is geschikt voor elke nadowa lippenstift. Volg het voorbeeld van het meisje: zij benadrukte jukbeenderen Stralende highlighter in plaats van blush.

Trendy bruiloft make-up: optie 7

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Zoals u kunt zien, de bruid gemakkelijk wedding make-up: netjes gekamd wenkbrauwen, lichte make-up en een delicate tint lippenstift vergelijkbaar met de Kleur van de lip balm. Deze make-up is ideaal onder flowy trouwjurk.

Lieten We u een aantal voorbeelden van de bruiloft make-up. Neem ze op een briefje en toon uw bruiloft make-up artist. Wij wensen u van de meest magische bruiloft! De meest onweerstaanbaar!

Thema door Anders Norén