stijl

Trendy blazers en jassen voor de herfst-winter 2019-2020

De naderende koude bepalen de regels. Hoe blijf modieus en niet te bevriezen? Om te isoleren en te benadrukken hun vrouwelijkheid en verfijnde stijl zal helpen blazers en jassen. Hun modieuze markt biedt een enorme hoeveelheid. Hoe kiest u de stijl, de kleur, de lengte? Laten we gaan.

Trendy blazers en jassen voor de herfst-winter 2019-2020

Jas op basis van een kledingkast. Het moet goed bij u past perfect en op maat te maken voelt u zich comfortabel en vol vertrouwen. Giorgio Armani.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020 Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

Het is waar. Wat te dragen met een lage kwaliteit van de jas, het is beter niet te dragen is. Dit is de basis van het beeld. Kies de kleur. Hier, ontwerpers bieden een enorme keuze. De discrete pastel tinten te schreeuwen helder.

Modieuze alle herfst kleuren: zand, Bordeaux, bruin. De kleur van de pistachenoten, mosterd, edele grijs, misschien, integendeel, scarlet of Royal blue — voel je vrij om te kiezen wat past bij uw uiterlijk en de situatie. En natuurlijk constant zwart. Deze kleur is gewoon de koning van het seizoen herfst-winter 2019-2020.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020 Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

De jassen zijn in dit geval de voorkeur aan een double-breasted of met een kraag staan, en een jasje zonder kraag. In veel modellen zijn er schoudervullingen en oversized schouder line — ronde of spitse. Een dergelijke knip detail verhoogt het contrast met de taille, het benadrukken van de vrouwelijke kwetsbaarheid van de eigenaar van de jas. Als voor de stijl, dan is het modehuis was verdeeld in twee kampen:

    De voorkeur van de mannelijke silhouet, de classic kostuum. Vertrouwen op de bewuste vrouwelijkheid. Uitgerust silhouet smaller en vaak korte mouwen, een duik hals inherent aan deze modellen van jassen.

Modieuze jassen-peplum herfst / winter 2019-2020

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

De nieuwigheid van het komende seizoen — de jassen met de peplum is gewoon een zaligheid voor de onvolmaakte vormen. Als jas genaaid op de top van de decoratieve rok aan de taille benadrukt en zal gemakkelijk drapeer de overtollige volume in de buik. Dit is vooral geschikt voor vrouwen met een figuur van de “zandloper”. Met riem of zonder, met de rand in de vorm van een shuttle of bel — opties peplum jasje zal worden in de mode in de herfst en winter. Deze jassen snel stapte van casual outfits voor zakelijke kleding. Buitengewoon design in een eenvoudig kantoor kompensiruet beknoptheid de rest van de details en subtiele kleur.

Modieuze lengte van jacks en jassen

De meest werkelijke lengte van de jas worden de lengte tot halverwege het bovenbeen. De jassen zijn te verkiezen om hetzij aan de taille of zeer korte, die lijkt op de Bolero.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

De diversificatie van uw stijl zal helpen een paar jassen of blazers van verschillende stijlen en lengtes. Op de catwalk werden getoond, en hybride modellen — jassen, cover doet denken aan een jurk op de grond. En jassen, maar meer als een jas of mantel. Dit is echter eerder een uitzondering op de Algemene trend.

Decoratieve items, modieuze materialen en stoffen voor blazers en jassen

Verscheidenheid van de mode in de toekomst herfst-winter seizoen decoraties die zal voldoen aan de meest fantasievolle smaak. Opgestikte zakken in contrasterende kleuren en texturen, borduren en draperen, originele knoppen — dit is niet een volledige lijst van mogelijkheden om zich te Uiten. De keuze van de stoffen is enorm. Ontwerpers hebben een klassieke herfst opties van wol, kasjmier, tweed en meer casual stoffen.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

Op de catwalks werden gepresenteerd jassen en mantels gemaakt van zijde, wollige materiaal en de lederen fijn bewerkt. En couturier zonder een woord te zeggen gekozen glad zonder reliëf de leer van contrasterende kleuren. Een nieuwe interpretatie van de tijdloze model. Een sterke positie in de lijst van modieuze materialen voor jassen en mantels nam velours. Deze feestelijke edele materiaal nu van toepassing en in de dagelijkse omgeving. Iets kleiner werden gebruikt brokaat stof, taffeta. Echter, voor formele modellen, ze zijn nog steeds veel gebruikt.

Modieuze prints van jacks en jassen herfst-winter 2019-2020

Onder de modieuze prints voor blazers en jassen van dit najaar verscheen en folkloristische motieven, en een luipaard, en bloemen, en de cel, en abstractie. Drukt drie-dimensionale en een flatscreen, aangevuld met borduurwerk en strakke accenten van andere weefsels — aantal varianten tellen niet mee. Wat afdrukken te kiezen voor uw jas hangt af van waar je dragen naar het kantoor of naar een feestje, misschien voor een romantische wandeling? Voor dagelijks gebruik is het meest populaire jassen in felle strepen of stippen. Voor de vet — print onder de reptielen.

Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020Fashionable blazers and jackets for fall-winter 2019-2020

Eindelijk, een kleine samenvatting. Wat hij is, met een trendy blazer of jasje herfst en winter 2019-2020:

    Eenvoudige, klassieke blazer, net als mannen, in, zwart of zeer donker, verzadigde kleur. Retro stijl het jasje van Chanel, ideaal met bont. Jas peplum grijs of beige kleur, met een groot contrast tailleband.

Samengevat modetrends van het komende seizoen zijn zo gevarieerd dat je gemakkelijk kan aanpassen van een praktische jas of een chic jasje in elke garderobe.

Thema door Anders Norén