manicure

Trends 2019 matte nagellak op korte nagels

Elk seizoen brengt nieuwe mode-en manicure is geen uitzondering. En sinds handen zijn het visitekaartje van iedere vrouw, voor de mode trends te volgen is een must. Voor onze lezers hebben we onthullen het geheim van wat voor soort manicure zal vooral nuttig zijn in het komende seizoen.

Fashion trends matte nagellak

Trends 2019 matte nail Polish on short nails

Een van de nieuwste trends van het komende seizoen zal een matte nagellak. Modieuze een bepaalde kleur moeilijk te beschrijven, omdat de matte afwerking is van harte welkom in een verscheidenheid van kleuren. De belangrijkste functie van deze coating is de veelzijdigheid, als een mat manicure ziet er geweldig uit:

    in het dagelijks leven, op het werk, op evenementen, op recepties, op de disco club.

Als u zich nu meer populaire diepe donkere kleuren, 2019 staan open voor variatie voor een fantasie. Ontwerpers worden geadviseerd niet te beperken en gebruik de volgende kleuren in een matte versie:

    beige, grijs, crème; groen; lichtblauw; roze, paars.

Het is ook aanbevolen om zich te concentreren op een of twee nagels. Het kan worden strass steentjes, tekeningen, stempelen, stickers.

Nog een van de “chips” van het seizoen zal worden gecombineerd met een manicure met dezelfde kleuren in Mat en glanzend.

Matte manicure op korte nagels: de belangrijkste trend 2019

Alle variaties van de matte afwerking zal worden op de piek van de populariteit, maar de belangrijkste trend van het jaar 2019 zal een matte manicure met 3D-effect. Op korte nagels, het zal er stijlvol, mooi, elegant.

De meest trendy kleuren van matte nagellak

Trends 2019 matte nail Polish on short nails

De keuze van de kleur voor je nagels is afhankelijk van de totale imago en de interne toestand, maar hoe dan ook, als de mode dicteert, en de meest trendy kleuren van matte nagellak zijn:

    rood – een klassieker die nooit uit de mode; beige zal het nieuwe seizoen; diepe blauwe rug, in de trend en populair zal zijn volgend seizoen; paars, een andere nieuwigheid van het seizoen 2019; een constante mode zal blijven op het contrast van wit en zwart.

Decor nagellak voor matte nagellak

Beperkingen in de decoratie van de nagelplaat niet. Dus bewapen jezelf met matte vernis, en het veilig gebruik van de apparatuur coating, die ik liever. Zal er geweldig uitzien in de matte versie van de volgende apparatuur:

    nail art; stempelen; moon manicure; frans; verloop; decoratie strazikami; manicure “negatieve ruimte”; de Naakt; manicure gebreid; kant dekken; geometrische afbeelding.

De beste ontwerpen en tekeningen voor matte nagellak

Matte afwerking zelf ziet er geweldig uit, maar het kan verfraaien van een verscheidenheid aan sieraden of patronen. Met deze toevoeging, de manicure zal er meer perfect. De keuze van het patroon is afhankelijk van de smaak, voorkeuren en stijl van de selectie, maar we stellen een aantal ideeën in de foto.

Trends 2019 matte nail Polish on short nails

Thema door Anders Norén