kapsels

Top 12 trending kapsels 2019, die u zal blij zijn

Elk nieuw seizoen brengt nieuwe kapsels en 2019 is geen uitzondering! In 2019 fashion biedt vele mogelijkheden voor een grote verandering van stijl — van lichte accessoires om gedurfde make-up en gedurfde exotische kapsels.

Of u liever een korte of lange kapsels in 2019 u zult niet teleurgesteld worden met het bereik van de meest actuele en trendy kapsels.

Er zijn veel lieve Bob kapsels voor kort haar en nog een paar super-gelijk kapsels voor lang haar. In dit artikel vertellen we pas over een aantal van de trendy kapsels die domineren in 2019.

1. Cold wave “finger waves”

Een van de meest populaire kapsels van de koude golven toe te voegen een vleugje van onschuldige zoetheid, terwijl het toevoegen van een vonk gelijk aanspreken. Trouwens, iemand dit kapsel zal je helpen herinneren de jeugd, eenvoudig draaien de klok terug.

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

Het beste nieuws over dit trendy kapsel te maken is het ontzettend makkelijk. Slechts breng aan op vochtig haar serum voor de styling en verdeel het haar in kleine delen. Draai je je haar op je vinger en houd deze ingedrukt om een beetje te krullen, heeft de vorm van een krul. Zet vervolgens de krullen met een clip en ga naar het volgende strand. Wanneer alle onderdelen zijn vast, laat ze drogen. Verwijder voorzichtig de pennen, losse krullen en laat ze vallen vrij onder zijn eigen gewicht. Meer open ruimte voor verbeelding – laat je haar neer en laat de golvende lokken framing je gezicht, of het verzamelen van het haar op een speelse paardenstaart te benadrukken je vrouwelijkheid en chique cold wave “finger waves”.

2. Lage paardenstaart

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

In 2019, de staart is weer een van de meest populaire kapsels. Immers, het is niet alleen geschikt voor de dagelijkse routine. Lage paardenstaart tegelijkertijd sexy en verfijnd. En dit is een van de gemakkelijkste manieren om een originele kapsel, vooral voor degenen die niet graag urenlang bezig met mijn haar. Lage paardenstaart is elegant en stijlvol, en het is zeer geschikt voor elke situatie, van een drukke dag op kantoor voor de formele gebeurtenissen. Gewapend met slechts een zijde zwart lint, kunt u in enkele seconden transformeren van uw manier om een zakelijke vrouw in de betoverende mysterie lady.

3. De bundel ballerina

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

Wanneer u denkt over het haar verzameld in een broodje, stelt u zich waarschijnlijk een saaie bibliothecaris of een strenge leraar? Echter, in de afgelopen jaren, beam is uitgegroeid tot een echte modieuze trend. De bundel ballerina is bijzonder populair. En de meest interessante ding over hem, is dat het bereik van de opties is enorm — van een smerig iets te glamoureuze en cutting edge.

Een bijzonder elegante en romantische glad bundels van gedroogde bloemen, pailletten, kralen of dun, glanzend of Lacy linten. Een verfomfaaid bundel is geschikt voor meer informele evenementen, omdat het zorgt voor een speels, een beetje gewaagd, maar zeer vrouwelijke en delicate beeld. Experimenteren met verschillende stijlen en vinden de bundel ballerina, die het best kunnen benadrukken uw individualiteit. We zullen het vrijgeven van verschillende zachte golvende krullen, laat ze vrij kunnen vallen op het gezicht, waardoor het beeld een licht en Flirterige look!

4. Strand golven

In 2019 is de mogelijkheid om te worden onvolmaakt, en kan er een manier is om de belichaming van deze nieuwe trend, is beter dan het strand golven? Je hoeft niet uren te besteden aan mijn haar en gebruik een Krultang voor het maken van deze zachte, zorgeloos krullen. Net verzamel je haar in een knot of vlecht ze in een vlecht voor het naar bed gaan, en zich verspreiden wanneer je Wakker wordt. Breng aan op het haar spuit wat zeezout en slaan de golven met je vingers, waardoor ze een iets gegolfde effect. Degenen die hebben natuurlijk krullende lokken door de natuur, kunt u laat uw haar zich te gedragen zoals ze willen en maken het een perfecte imperfectie!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

5. De terugkeer van een pony

Droom je van een stijlvolle pony? Dan heb je geluk! In 2019, de pony besloten om zijn triomfantelijke terugkeer. Met mode trends originele stijlen Ombre kleuring en Balaj, pony steeds meer stijlvol. Door de gedurfde korte kant geveegd, pony — uw trouwe assistent in 2019!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

6. Mooie vlechten

Fashion vlechten zijn weer terug in de trend! Van de kant van de weefsels te vlechten te fishtail — dit jaar letterlijk tientallen van mode beelden op basis van gevlochten kapsels. Als u wilt de nederlandse, franse of zoete rustieke vlechten — hier vindt iedereen een geschikte optie. En met de Ombre u zult in staat zijn om de gebruikelijke beeld onherkenbaar!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

7. De jaren 80 stijl

Nee, je hoeft niet terug te gaan naar de jaren tachtig en bloot te leggen dat je haar de verouderde procedures. We gewoon terug het beeld van de retro-rock-n-roll, opspringende en krullen. Na alle tomeloze energie warm jaren ‘ 80!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

8. Frans shell

Deze fashion week waren overal gezien van de franse schelpen. Deze bijzondere gevlochten kapsels zijn erg mooi en zeer complex in uitvoering. Draai het haar en zet ze, een paar dunne krullen die ze waren vrij omlijst het gezicht.

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

9. Volume toevoegen

Weelderige volumineuze haar weer in de mode. Echter, in plaats van de verleidelijke bedrag van de jaren ‘ 80 in 2019 verschijnen dik krullend haar en een muts. U kunt eenvoudig volume te geven, zelfs aan dun haar, met het juiste kapsel en de verzorging van het haar. Aarzel dus niet om te laten zien dit jaar ongelooflijk volume aan je haar!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

10. Gestructureerd en versnipperd

Gisteren is saai kapsel terug, omdat 2019, het jaar dat je toelaten om je individualiteit te Uiten. On-trend gestructureerd stijlen — van zachte golven te durven wilde krullen. Het toevoegen van een lichte schaduw tot uitdrukking geeft aan jouw persoonlijkheid!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

11. Gekrompen strengen

Als je hoort van een golfplaten strengen, zult u waarschijnlijk fancy droog, broos haar, een rimpel effecten van de 90-er jaren. Geplooide stijl komt terug en nu zal alles anders zijn! Rimpel onmiddellijk creëert volume, en als je haar in een paardenstaart, u zult zien hoe makkelijk en snel kunt u een zeer elegante en zeer stijlvolle kapsel.

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

12. Meisjes met gekke krullen

Ongeacht wat uw stijl, krullen is een nieuwe mode trend! En wat rastrepina, hoe beter, dus doe je krullen met trots!

Top 12 trending hairstyles 2019, which you will be delighted

Wees niet bang om te experimenteren en gebruik gedurfde nieuwe stijlen! In 2019 is een mogelijkheid om te ontwaken van je innerlijke godin en Stralen als een diamant, die je werkelijk bent!

Thema door Anders Norén