kapsels

Top 10 beste heren kapsels 2018-2019

Heren kapsels zijn altijd een soort van ID succes; historisch, hun pracht en praal en de verzorging werden gelijkgesteld met klasse, rijkdom en macht van de mannen. Vandaag, is er maar weinig veranderd.

En hoewel moderne mannen kapsels hebben veel veranderingen ondergaan, de belangrijkste taak van het kapsel blijft hetzelfde: ervoor zorgen dat de eigenaar de meest aantrekkelijke. Voor degenen die gaan dus in 2019, wij bieden top 10 beste heren kapsels.

De Top 10 beste heren kapsels

Als je niet kunt kiezen uw perfecte kapsel, dan is deze lijst van de meest trendy kapsels voor mannen – een kleine, maar zeer handig ledikantje. Wat zou u het liefst vandaag nog – kort of lang haar, relaxed haar, stijlvolle Boksen of classics – we weten het niet. Maar we weten dat een nieuw kapsel veranderen van leven bewezen dat Britney Spears.

Soorten heren kapsels met een nadruk op de vorm van het gezicht

Moderne mannen kapsel is een eerbetoon aan het verleden met een goede snufje frisse ideeën: foto ‘ s op het Internet zal het niet liggen.

Wat de mode was onder de Romeinse keizers, heeft nog steeds een plaats-zij het in een enigszins gewijzigde vorm. Maar om te voorkomen dat branded een reactionaire of gekke stad, moet u kiezen voor de moderne mens kapsels, zodat ze het best de nadruk op de ovaal van het gezicht te verbergen en de bestaande tekortkomingen. Dat is het hele geheim.

Ervaren Barbera is nog niet uitgevonden namen voor alle mannen kapsels en kapsels denkbare op het hoofd van de klant, echter, over de belangrijkste soorten te vertellen waard is. Altijd bijgesneden kader van de “nul” heren ” aandachtig te lezen – het is uw tijd om te experimenteren met het uiterlijk!

Classic men ‘ s kapsel

De naleving van de klassieke kapsels is niet een indicator van de tediousness van de eigenaar. Klassieke preppy stijl kapsels voor mannen was, is en zal altijd in de mode. Zoals dure horloges of een mooie man in pak.

Het meest opvallende voorbeeld van populaire klassiekers uit het verleden de trend in de jaren 1950, mannen kapsel “Ivy League” ook bekend als “Harvard” of “Princeton”. Het is In feite een iets langere versie van “militaire” mannen kapsel, maar met extra volume op de top, het verstrekken van een kans voor stilistische trucs. De beste vertegenwoordigers van de moderniteit, die bijna altijd vasthouden aan dit kapsel, Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Zac Efron en Daniel Craig.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019
Als u zijn degenen die de voorkeur geven aan tijdloze klassiekers, vraag de kapper om te vertrekken van de top van de orde van 5 cm van het haar en laat de lengte van je haar geleidelijk verlaagd tot 3 cm aan de zijkant en achterkant. De lengte van de kortste zijde van het haar op de achterkant van de nek is 1-2 cm Past mannen kapsel “Ivy League” simpelweg door het gebruik van wax of gel.

Nette mannelijke kapsel machine

De eerste helft van de jaren 2000 was bijzonder jammer, vanuit het oogpunt van trends in de mannen kapsels en kapsels. Gedempte Knal, ook duidelijk hoogtepunten en deze rare noodle op het hoofd van Justin Timberlake – brrr… Maar er is iets goeds in die jaren – ten minste vergeet niet het kapsel van brad pitt, die vaak verschenen in het openbaar met een kort kapsel machine.
In de laatste paar seizoenen van de man (en vrouwen ook) kapsel genaamd de “base-cut” (buzz cut), ter ere van afgegeven door de machine karakteristiek geluid, meer vaak zien op de catwalk – het is duidelijk dat de mods zijn moe van geschoren hoofden en ga terug naar de basis. Blij dat deze heren korte kapsel kan eenvoudig worden gedaan thuis, maar voor diegenen die het nodig om oneffenheden te verbergen van het hoofd of de littekens is het beter zich te wenden tot professionals.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Kapsel “tennis”: voor de sport

Als u liever middellang haar in 2019 kan worden traditioneel naar de haircut “tennis”. Daarom, deze mannen kapsel was de naam voor een reden. Als het zo snijd het is vooral tennis spelers die lange lokken en pony moeite om te trainen. Mannen kapsel “tennis” is tegenwoordig erg populair, vooral door zijn eenvoud. Het is geschikt voor mensen van alle soorten en maten, jonge en meer ervaren met het haar van elke dikte en bijna elke vorm van het gezicht.

Standaard mannen kapsel “tennis” is:

    Een beetje lang op de top haar, Kort haar van de temporale en occipitale gebieden;het Ontbreken van scherpe overgangen.

Vloeiende overgangen, zonder dramatische veranderingen in de lengte van de haar is het belangrijkste kenmerk van dit kapsel. Goed, de lengte van het haar in verschillende variaties van “tennis kapsels” kan verschillend zijn.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Kapsel vak: eenvoud en comfort

Korte heren kapsel “box” voor iedereen want het is de perfecte combinatie van stijl en eenvoud. Dit kapsel is de voorkeur van veel beroemde sporters en filmsterren: nog steeds hetzelfde brad pitt, Tom hardy, Jake Gyllenhaal, enz.
Kapsel “box” is een open gezicht, het ziet er heel eenvoudig en strak. De rand van haar in dit kapsel te maken boven de nek en de nek is open gelaten. Lengte haar boven naar 5 cm.

Poluboks: voor degenen die graag meer

Zoals in het geval van de “box”, “poluboks” opent gezicht en accentueert het voorhoofd en de wangen en is geschikt voor elk haar. De verschillen is als volgt:

    Strengen in de linkerbovenhoek langer (tot 5-7 cm);Lijn rand van haar is onder de hals of eronder;de Overgang lengte is gladder.

Deze korte heren kapsel is ideaal voor degenen die willen verblijven in een neutrale golf, maar soms ook om te experimenteren met haar, omdat het haar lengte biedt meer opties voor alle soorten haar styling.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Canadese: een kapsel voor de leeftijden

Heren kapsel canadese kwam naar ons uit het Noorden van Canada. Vijftig jaar geleden in de Sovjet-Unie hockey team aangekomen in dit land, de meeste van de spelers die droeg deze kapsels. Onze atleten en fans snel aangenomen met het idee van haar, zeer verbaasd, de lokale kappers.

Kapsel “canadese” is een grotere hoeveelheid haar op de top, rond het voorhoofd. Het haar aan de zijkanten en aan de achterzijde zijn veel korter knippen, maar de overgangen zijn vloeiend en niet te opvallend. “Canadese” is geschikt, zo niet alle, dan veel, en is in overeenstemming met de hipsters XXI eeuw. Door de manier, de eerste variant van dit kapsel vind je niet alleen foto ‘ s van de 70’s. Koning George V van groot-Brittannië was een echte dandy, en zijn pomaded haar met een duidelijk afsteken zou kijken passende zelfs vandaag de dag.
Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Romantische mannen kapsel: de stijl van de creatieve persoonlijkheid

Wanneer we nadenken over de 1990-er jaren, komen de beelden uit de film met Nicolas cage, afbeeldingen van crazy dansfeesten en geluidskwaliteit Brit-pop muziek die we vandaag de dag noemen “Indie”. Op dat moment in de mode-wereld, die geteisterd echo ‘ s van het verleden, is doorgedrongen tot de hippie trends van de jaren 1960 — één van hen was textuur extra lange mannen kapsels. Een goed voorbeeld van een solist beruchte van de band Oasis Liam Gallagher, die wordt genoemd “de coolste persoon van de jaren’ 90 in groot-Brittannië.”

Romantische mannen kapsel kan van alles zijn, maar als je wilt om te kijken als Gallagher in zijn beste jaren, breng de Kapper de foto ‘ s van de kunstenaar. Functie scheren van de muzikant is op de pony (en kort genoeg) en terloops legde de lange haren aan de zijkant en de achterkant van het hoofd. Een viering van stijl zal er anders uitzien op verschillende haartypes, maar de ervaren kapper zal precies begrijpen hoe maak je je haar een echte rock- ‘ n-roll, niet een saaie MOP.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Heren buzz cut: sport classics

Kapsel voor mannen “egel” zeer atletisch, hoewel altijd ziet er geweldig uit onder zelfs de meest klassieke boog. Kapsel “egel” veelzijdig, gemakkelijk te hanteren (waste zijn hoofd en weg), ziet er fris en kwiek. Niet geschikt kapsel, met uitzondering van die, voor degenen die hebben een uitstekende oren — in dit geval zal moeten komen met iets anders.

In de buzz cut, het haar op de bovenverdieping te bereiken 2-4 cm langer strengen is het veel moeilijker om in die “doornen”. Nou, als je van nature krullend haar is taai, je kunt terug gaan en een man haar “hoge betaald” (Hoge Fade), die werd trots gedragen door de Gouden jaren van de hip-hop. Op een bepaald moment, deze man kapsel werd een echte vorm van kunst, en Barbera mee in de vaardigheid van het maken van de meeste van strakke lijnen en heldere randen van het “kappen” van het haar.

Echter, op te bouwen op het hoofd, net als de lange haren als in de jaren 1980, heeft niet noodzakelijk te komen tot de steun van meer aanvaardbaar laag en gemiddeld betaalde.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Heren haar stijl “Grunge”: de excentrieke en romantiek

Naast de alomtegenwoordige waanzin muziek in de stijl van de disco, de jaren 1970, de jaren bekend dat mannen voor de eerste keer in de laatste paar eeuwen besloten om lange kapsels. En deze trend is stevig verankerd in de 1980-er jaren, wanneer de schermen gevuld saucy langharige afgoden river Phoenix, Steven Tyler en Kurt Cobain.

Extra lange mannen kapsels in grunge stijl is de elegantie en de schuld in één. En het is niet per se lang kapsel van de schouder-lengte: het is genoeg over korte kapsels, zonder duidelijk middenscheiding met een licht effect van natte haren, die wordt bereikt door het gebruik van wax. Het kan ook een stijlvolle kapsel met geschoren tempels en een lichte kleuring is belangrijk om niet te overdrijven en niet te glijden strepen in de jaren 2000.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Mannen kapsel in de stijl van “militaire”: een strikte manier voor een echte winnaar

Korte kapsel “Militaire” was in de Mode is bijna altijd haar populariteit onder de meeste van de mannen te wijten aan het gebrek aan noodzaak voor het stapelen en langdurig drogen van het haar. Echter, om deze mannen kapsel was er goed uitzien, zijn de eigenaar moet de ideale schedel vorm, zonder littekens en andere huid onzuiverheden. Maar het haar kan ook erg dun of krullend.

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Foto ‘ s van trendy heren kapsels 2018-2019

De tijden veranderen en heren kapsels. Als u wilt aanpassen van het uiterlijk of het wijzigen van een stijlvolle look, die u kunt starten met het kapsel. Van de lange rock-en-roll-strengen tot eenvoudige beknopte varianten ten alle tijden — mannen kapsels van het jaar 2018-2019 stimuleren van diversiteit en keuzevrijheid. Tegenwoordig mode dicteert u: voel je vrij om als basis te nemen de beste trends van het verleden om te zetten in eenvoudige en mooie kapsels – van natuurlijk, met de hulp van een ervaren Kapper. Hoeft alleen maar te beslissen of je klaar bent om te knoeien met de haar — maar je went er wel aan!

Top 10 best mens haircuts 2018-2019

Thema door Anders Norén