make-up

Tips en advies voor de wimpers

Tips and advice for eyelash

Als de natuur je gegeven heeft dikke en lange wimpers — het doet er niet toe. Vandaag de cosmetische industrie kan corrigeren van dit tekort. Als je droomt van het hebben van wimpers zoals de mascara is op de pagina ‘ s van tijdschriften, dan is dit artikel is voor jou.

Cilia als Madonna

Kunstmatige cilia verscheen voor het eerst in Hollywood in het begin van de 20-er jaren van de vorige eeuw. Max Factor is een bekende kunstenaar van die tijd kwam met lijm pony aan een string en bevestig dit ontwerp aan de oogleden. Technologie toegepast voor de hoofdrolspeelster van de musical “Chicago” F. Haley, die de rol van Roxie. Het is duidelijk dat deze aanpak was gebrekkig. Cilia keek onnatuurlijk en gaf veel problemen. Later in Japan hebben ze bedacht een natuurlijke wimper. Ik denk dat het eerste voorbeeld van Madonna. Sindsdien is de cosmetische industrie heeft ver vooruit. Maar tot op de dag van de masters over de hele wereld gebruiken de Japanse technologieën, die voortdurend worden bijgewerkt.

Tips and advice for eyelash

Wimper extensions, beoordelingen

“Uiteindelijk vond ik de wimpers van mijn dromen! Ze zijn dik en lang. Mijn mening trekt de aandacht, ik heb gemerkt dat mannen naar mij kijken met belangstelling”. Xenia, Volgograd.

Wat is het effect van de capaciteit om te kiezen?

Het effect van de “natuurlijke” wimpers

Natuurlijke, dikke en lange wimpers. Dit effect is het meest populair onder de dames. Kunstmatige wimpers worden bevestigd langs de gehele lengte. Hun lengte 8 en 10 mm. Er gebeurt natuurlijk mooi beeld.

Tips and advice for eyelash

Fox

De “Vos” – effect visueel verlengt het oog. Gebruikte synthetische wimpers in 3 lengtes: korte neus geplakt in het midden langer is, en in de hoeken zijn de langste.

Tips and advice for eyelash

“Ik heb lang wilde geven de look van de mystiek. Gestopt op de methode van de “Fox”. Mijn amandel vormige ogen meer effectief”. Julia, Moskou.

Eekhoorn

Voor het effect van de “eekhoorn” gelijmd cilia van verschillende lengtes. 8 — 12 millimeter. In de buitenste hoeken van schoonheidsspecialiste plak de langste wimpers en vervolgens in volgorde van afnemende lengte.

Het effect van “sparse”

Wanneer u een “sparse” van toepassing wimpers, in twee lengtes. Ze worden verlijmd op regelmatige tijdstippen, afwisselend tussen hen. Het effect is heel natuurlijk.

Pop

Voor het maken van de puppet-effect, het maakt gebruik van de langste wimpers en lijm aan de natuurlijke. Ziet er, zoals een pop, zodat deze techniek zijn naam kreeg. Het effect van valse wimpers.

Tips and advice for eyelash

Gekleurde wimpers

Dit gebouw oogt zeer creatief en indrukwekkend. Natuurlijke wimpers bevestigd multi-gekleurde faux trilharen. Deze methode is geschikt voor gala-evenementen of feesten. Hier, de schoonheidsspecialiste en de klant kan van toepassing zijn fantasie en het realiseren van hun creatieve ideeën.

Tips and advice for eyelash

Moderne technologie capaciteit

In de moderne cosmetica zijn er 2 techs – beam en één-voor-één.

Gebouw bundel

Bundels van trilharen, die bestaat uit 3-5 dingen die zijn vastgelijmd aan de oogleden. Balken zijn bevestigd met lijm en harsen, die onschadelijk zijn voor de gezondheid van uw ogen. Wimper lengte is gekozen door de klant, rekening houdend met de smaak voorkeuren. Deze methode is zeer snel, heeft geen contra-indicaties, behalve overgevoeligheid voor het oog. Wimpers op een natuurlijke en niet veel verschillen van de nabestaanden.

Tips and advice for eyelash

Hoe wordt het gedaan?

In slechts vier stappen:

    Het reinigen en ontvetten van de trilharen met de hulp van professionele medewerkers. Oogleden vastgelijmd aan strookjes papier die de ogen beschermen. Bevestig plukjes cilia met lijm samenstelling. De lijm is zwart en kleurloos. Als u zwarte lijm, het zorgt voor een mooie eye-liner effect. De wizard verwijdert de bescherming van de strips. Het proces van de bouw is voltooid.

Het bouwen duurt ongeveer 1 uur. Voor het dagelijks leven het is aanbevolen te houden tot 5 balken. En voor de release of gala-evenement, kunt u stok en 12 liggers. Het hangt allemaal af van wat de dichtheid van de wimpers u wilt.

Tips and advice for eyelash

Poresnichnoe

Één-voor-één procedure ingewikkelder dan SR. Master stokken om elke wimper apart. Dit stuk van het werk vereist accuratesse en professionaliteit. Dus, als je wilt om te doen poresnichnoe, kom dan naar de master zeer zorgvuldig.

Op het moment wimper per wimper techniek meer is, wees geduldig. Bouwmaterialen — mink of zijde zijn geselecteerd op basis van de lengte en dikte van de natuurlijke wimpers.

Tips and advice for eyelash

Hoe maak je een wimper per wimper extensions op de salon?

    De eerste stap is het reinigen en ontvetten van de trilharen. Hierdoor zullen ze langer blijven. In de tweede fase gelijmd beschermstrips op de bovenste en onderste oogleden. Direct zelf op te bouwen. Meesters er gebruik van maken 2 pincet. Één druk op de natuurlijke wimpers, terwijl anderen – gelijmd kunstmatig. Lengte kunstmatige wimpers – van 6 tot 12 cm (meestal de klant). Verwijder de beschermende strip. De procedure is voltooid.

Tips and advice for eyelash

Wat zijn de verschillende soorten extensies

Gedeeltelijke

Synthetische wimpers worden bevestigd alleen op de hoeken of door de kleine afstanden. Ze zijn langer dan de natuurlijke. Om niet afwijken in kleur, de specialist zal bieden voor het schilderen van de natuurlijke wimpers.

Tips and advice for eyelash

Volledig

De wimpers gelijmd langs de lijn. Elke valse wimpers geplakt is natuurlijk. Dit is het meest voorkomende type van procedure. Creëert het effect van een natuurlijk mooie wimpers.

3D-gebouw

Met 3D-extensies aan elke natuurlijke wimper bevestig 2 kunstmatige. Eerst aan de natuurlijke wimpers bevestigd kunstmatige één, en ze vervolgens gelijmd de tweede. Deze technologie creëert het effect van een luxe volume. 3D bouwen, geschikt voor de jonge dames, die door de natuur verspreide wimpers. Wimper extensions, volume foto.

Tips and advice for eyelash

Kan het kwaad natuurlijke wimpers?

Als je het doet op de procedure van een professionele masters, het zal geen schade brengen native trilharen. Ze kunnen gewoon vallen door de zwaartekracht kunstmatige wimpers. Bij het verwijderen van de wimpers, kan het zijn dat de familie heeft uitgedund en het ziet er slecht uit. Dit is een misleidende indruk. In feite, ze zijn niet verdund en niet kaal. Het is gewoon een visueel contrast effect voor en na. Wimper extensions, voor, na.

Tips and advice for eyelash

Wimper extensions, feedback, gevolgen

“Ik heb wimpers een paar keer. Mijn wimpers niet beschadigd. Ik zorg voor hen, gebruik castor olie. Na het verwijderen heb ik gemerkt dat mijn wimpers zijn minder waarschijnlijk, maar de meester waarschuwde mij dat dit slechts een visueel effect voor en na”.

Hoe houdt het effect langer?

Als het correct toepassen van de kunstmatige wimpers, ze zullen je laatste 3-4 weken. Anders, het effect zal niet langer duren dan 10 dagen. Dus, hier is het advies om de wimpers langer:

    Slaap op je zij of rug. Als u gebruik mascara, dan schilderen alleen de tips van de trilharen. Mascara moet worden op basis van water. Kam de wimpers met een speciale borstel, zodat ze niet worden vermengd en had een verzorgd uiterlijk. Als u contactlenzen draagt, trek niet te hard op de wimpers bij het dragen van lenzen. Probeer niet te raken de wimpers met uw handen. Bij het wassen WRIJF niet veel ogen. Het gebruik van niet-vette oog crèmes en ze toe te passen op de buitenste rand van het gebied rondom de ogen. Maak geen misbruik van het bad of de sauna. In het zwembad, draag beschermende brillen zwemmen om contact te vermijden met bleekmiddel. Na het zwemmen niet in je ogen gaat WRIJVEN met een handdoek. Voorzichtig dep ze met een servet. Gebruik geen waterproof mascara. Om het te verwijderen, moet u op basis van olie medium. Het zal verzachten de lijm door die te houden van de wimpers. Vermijd pincet wimperkruller. Mechanische stress kan verzwakken wimpers.

Tips and advice for eyelash

Wat zijn de voordelen van een gebouw?

    De procedure geeft de ogen een bijzondere expressiviteit en charme. U aanzienlijk bespaart tijd in de ochtend. Wimpers nu hoeft u niet te schilderen en te tekenen. Kunstmatige cilia visueel aanpassen van de vorm van de ogen. U kunt kiezen voor het effect dat u wenst. Wimpers hoeft niet te krullen, ze hebben een mooie ronde vorm. U hoeft niet zorgen te maken over flow of uitgelopen mascara. De wimpers hebben de juiste aanpak kan niet worden onderscheiden van de natuurlijke. Je ogen zijn van nature mooi. Het proces is pijnloos en niet schadelijk voor de gezondheid.

Meisjes die de procedure in een professionele salon, blij met het resultaat. Wimper extensions — goede recensies van de meeste dames.

Wimpers na wimper extensions, beoordelingen

“Ik heb minder gedoe in de ochtend. Wimpers moet je niet dragen van de mascara. Ik word Wakker met make-up. De jonge man is heel leuk.” Maria, Van Sint-Petersburg.

“Ik heb de bouw met een goede specialist. Erg blij met het resultaat. Nu zal ik niet bang te zijn dat de inkt zal smelten als je huilen op het huwelijk”. Alexander, Nizhny Novgorod.

Wat is een correctie van de wimpers, en hoe vaak het moet worden gedaan

Overlopende cilia dienen 2-4 weken. Na deze periode hebben ze nodig voor het aanpassen van de master in de schoonheidssalon. Verwijderen van de wimpers wordt niet aanbevolen. Specialist zal verwijderen kunstmatige wimpers en bouwen ze weer of pressionam beam methode. Correctie in de salons in Moskou kosten van 600 roebel.

Tips and advice for eyelash

Hoeveel is het verhogen?

De procedure voor wimper extensions – het plezier is vrij duur. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het prestige van de meester, de salon en de complexiteit van de procedure. Raadpleeg vertrouwde professionals, want je moet contact met de ogen. Alles moet steriel zijn, nauwkeurig en professioneel. Op het hoogste niveau. In de salons in Moskou de kosten van de procedure met een goede specialist start van 1000-2000 roebels, de bovengrens van het bedrag hangt af van uw verbeelding.

Thema door Anders Norén