kapsels

Tiener kapsels: jongens en meisjes

Moderne kapsels voor tieners is ongelooflijk divers. Bovendien, de klassieke kapsel is niet ver van de eerste plaats.

Integendeel, de zeer populaire stilistische begiftigd met kapsels die behoren tot verschillende subculturen. Jongeren willen kijken helder en uniek, dus op zoek naar een trendy imago, ze gaan verder dan ze gedacht door hun ouders. Moderne mode vervaagt het frame en bevordert zelfexpressie. Vandaag zullen we praten over de meest actuele kapsels voor kinderen en jongeren.

Kapsels voor meiden

Tienermeisjes zijn erg selectief in kapsels. Vandaag is een zeer populaire vanille kapsels die zien er leuk uit en bescheiden. We praten over het stylen van haar, dat ziet er geweldig uit als de lange haren en de strengen van gemiddelde lengte. Vanille haar een kapsel cascade. Gelaagde kapsels maken het kijken meer stijlvol, en het haar wordt volumineus. Als je fijn haar hebt, is het zeker van uw optie. Een andere populaire kapsel voor meisjes is Bob.

Teen haircuts: boys and girls

Moderne Bob kapsel is ongelooflijk divers, elk meisje kan vinden wat ze wil. Bijvoorbeeld, de werkelijke kapsel van de Bob dat gaat tot middellang haar. Het kan klassieke of hebben lange strengen van het haar. In ieder geval, het ziet er zeer stijlvol. Korte Bob kapsel als het openen van meisjes die houden van hun imago.

Teen haircuts: boys and girls

In feite, korte Bob opent het gezicht, het zal geschikt zijn voor meisjes met perfecte proporties en een ovale vorm van het gezicht. Als u wilt maken van een Bob kapsel, maar heb je een ronde vorm van het gezicht, wanhoop niet, aanpassen van het kapsel kan gewone pony. In het bijzonder, de meeste kappers bieden nu de schuine zijde van een pony en de gekartelde rand, die verwijdert de asymmetrie van het gezicht.

Teen haircuts: boys and girls

Kapsel Kare zal nooit uit de mode. Vandaag de dag is het het liefst een meisje. In het nieuwe seizoen van true cursor in de stijl van “Cleopatra” met een perfect glad haar en een rechte pony. Emo cultuur past kapsels in de stijl van thrash en zelfs punk. Deze gelaagde kapsels, de zogenaamde “ragged” of “fragmentarisch”. Dit kapsel gaat om een slordige haren van verschillende lengte, en haar kleuren.

Teen haircuts: boys and girls

Als voor emo kapsels, ze zijn gemaakt met het effect van volume! Pixie kapsel heeft ook een nieuwe trend in de mode wereld. Dit kapsel gaat haar lengte van 4-5 cm, en ultra-korte pony. Het zal geschikt zijn voor meisjes met een perfecte gezichts verhoudingen. Ze ziet er ongelooflijk stijlvol en krachtig. In de rock-cultuur aan de top van de populariteit had lang onverzorgd haar, en ruw haar.

Teen haircuts: boys and girls

Het openen van dit jaar zijn de kapsels met geschoren tempel, die de voorkeur geven om te dragen als tieners en volwassen vrouwen. Om dit kapsel op haar van verschillende lengtes, het ziet er erg vet. Aan het begin van vorig jaar, dat kapsel kon bogen van Avril Lavigne, Rihanna, enz. Een andere populaire kapsel voor kort haar werd kapsel “pagina”.

Dit kapsel lijkt op de al bij ons bekend van “the hood”, maar in tegenstelling tot haar, dat ze korter. Die past dit kapsel? Dit kapsel is perfect voor meiden met een ovale vorm van het gezicht.

Teen haircuts: boys and girls

Kapsels voor jongens

Onder jongens is tegenwoordig een zeer populaire kapsel in de stijl van de grunge. Casual kapsels gecreëerd met gelaagd kapsel. De lengte van het haar kan heel divers zijn, van 5 tot 10 cm Stylen van kapsels in grunge stijl omvat het gebruik van verschillende tools voor het oplossen, experts raden probeer het natte haar, ze zien er heel stijlvol en verrassend. Klassieke kapsels zijn ook populair onder tieners. Korte heren kapsel met lang haar 1-2 cm vereist geen speciale installatie, en niet gepaard gaat met een pony. Dit is de gemakkelijkste optie voor elke dag.

Teen haircuts: boys and girls

Vandaag het populairst zijn kapsels met geschoren tempels. Veel mannen liever met het scheren van een hoofd, dit geeft het kapsel van Sass en stijl. Echte beeld van punk stijl. Kapsel in de stijl van Boksen en poluboks, nog steeds in de mode en niet verliest zijn populariteit voor een aantal seizoenen op een rij. Trendy om te dragen poluboks met lang haar op de top van dat zijn eenvoudig te stapelen hoge styling. De lengte van het haar voor dit kapsel kan variëren van 2 tot 10 cm.

Teen haircuts: boys and girls

Haar in emo-stijl – afval, bijvoorbeeld, is ook een populaire optie, die de nadruk op de keuze van de subcultuur van jongeren. Het is meestal kort haar met lange strengen en het haar te kleuren in een verscheidenheid van kleuren. Gaat nooit uit de mode en kapsel canadese, die bestaat uit lange haar in een pony.

Teen haircuts: boys and girls

Tiener kapsels zijn zeer divers en hebben ze allemaal de nadruk leggen op een bepaalde stijl of subcultuur van hun eigen individualiteit.

Thema door Anders Norén