kapsels

Surround beam: hoe te doen?

Heeft lang haar volume van de balk is de favoriet van de mode start-en landingsbaan. Zij geven de voorkeur aan het dragen van een meisje, want ze ziet er eenvoudig en tegelijkertijd elegant. Dankzij de eenvoudige techniek van het stapelen, het kan worden gemaakt in een verscheidenheid van interpretaties. En nog belangrijker, kapsel u thuis kunt doen. Groot haar elke dag. Goed, vandaag bespreken we de soorten haar straal en praat over het maken van drie-dimensionale balken met hun handen.

Een omvangrijke broodje op de top: opties

Een omvangrijke broodje op de top is de high beam-elementen van de opspringende of vlechten. Maak dit kapsel op verschillende manieren. Maar chief onder hen is een bundel met elementen van het NAP. Voordat u kunt styling, haar zorgvuldig gekamd, van toepassing getextureerde gel en verzamelen in een hoge paardenstaart in het midden van het hoofd. Volgende, afzonderlijke strengen haar nasasyvat en steken rond de basis van de staart met pinnen. Dit kapsel is de perfecte oplossing voor eigenaren van lang haar, maar voor degenen die kort haar hebt, stylisten raden het gebruik van een speciale styling foam donut.

Surround beam: how to do?

Deze oplossing kunt u volumineus haar, zelfs thuis op dun of kort haar. Echter, het is niet alle mode interpretatie kapsels hoge broodje. Als het haar is lang en dun, stylisten raden om te gebruiken als uitvalsbasis niet tot een staart, en van de vlecht. Het laat u toe om een stijlvolle kapsel en het ziet er origineel. Kapsel hoge broodje met volume-effect, perfect voor feestelijke gebeurtenissen: de prom, bruiloften, feesten en partijen.

Volumineuze bun aan de kant

De haren kant van de balk zijn populair onder veel vrouwen. Dit jaar stylisten raden om een bescheiden en elegante plukjes aan de zijkant. De kant balken kan een geweldige casual kapsel dat zal kijken elegant en simpel. Heel vaak is de kant balken zijn gebruikt als formele styling. In dit geval, stylisten raden het aan te Vullen met de accessoires zoals zijden lint, bezel ingericht met stenen en nog veel meer.

Surround beam: how to do?

Volume low beam

Als u wilt maken van de perfecte dagelijkse styling, dan dimlicht zal zeker een van de beste oplossingen. Om de look meer expressieve gebruik van haar accessoires. Goed, om het imago, probeert te wijzigen van de techniek van het stapelen. Bijvoorbeeld, dit jaar de meest populaire styling met een kant afsteken. Kunt u een spectaculaire haar dimlicht, op basis van de gebruikelijke vlecht van drie strengen. Ik wil graag vermelden dat dit jaar is de trend van lage volume bundels. Te geven het haar de volume-effect, is het belangrijk te trekken van de kant strengen veilig te stellen het resultaat met haarlak.

Surround beam: how to do?

Haar straal met een zeis

Waarschijnlijk een van de mooiste kapsels van onze tijd is haar straal met een zeis. Het heeft vele interpretaties. Een van de belangrijkste opties – styling in de stijl van een rustieke bundel. Het gaat om omvangrijke vlecht met drie strengen rond de basis van de balk. Er zijn ook vele andere opties voor het maken van een straal met een zeis, laten we praten over hen in detail.

Haar straal met een zeis op zijn hoofd – een trendy optie voor elke dag. Als u wilt de diversificatie van uw afbeelding kiezen. Maak dit kapsel door het vlechten van een franse vlecht en een vaste breedte aan de top. De werkelijke kapsel van dit jaar, de italiaanse bundel. Het gaat om de creatie van eenvoudige vlechten van drie strengen, die op zijn beurt in een bun. Deze vlecht ziet er simpel en elegant. Een andere variant van het volumineuze haar straal met een schuine pony.

Surround beam: how to do?

Het haar glad volumetrische balk in retro stijl

Het haar bundel in retro-stijl zal een geweldige oplossing voor speciale evenementen. In het bijzonder, dit jaar is het werkelijke volume van haar straal met krullen. Te maken het is heel simpel. Eerst moeten we te maken met een hoge paardenstaart. Van een paar strengen van het haar moet worden gekruld, en dan het verzamelen van het haar en bevestig de krullen met haarspelden. Wanneer mijn haar gedaan en ze ziet er zeer stijlvol. Als een gestileerde decoratief element toevoegen u kunt de dressing in retro stijl, bijvoorbeeld, van kant. Merk op dat retro kapsels vereisen de juiste kleding!

Surround beam: how to do?

Hoe om te versieren een volumetrische bundel

Het is geen geheim dat de mode styling is het voordeliger om te kijken in combinatie met de haar accessoires. We zijn aan het praten over een breed scala van ornamenten vormen een levendig beeld. Voor drie-dimensionale balken stylisten raden om te kiezen voor een dergelijke accessoires zoals zijden lint, een elastische hoofdband en een tiara versierd met steentjes. Dit jaar is de trend metalen accessoires. Niet te missen van de mode-trend!

Kapsel beam effect lijkt heel sterk en tegelijkertijd harmonieus. Bij het inpakken, vergeet niet dat het een praktische vormgeving met een vleugje elegantie!

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Thema door Anders Norén