stijl

Stylisten raden: leren om te verbergen figuur gebreken en wees niet bang!

Elk meisje dromen van een onweerstaanbare en het aantrekken van mannen als nectar voor bijen. Maar niet elke met de eerlijke seks is door de natuur gezegend met schoonheid als een griekse godin.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!

Natuurlijk, tegenwoordig zijn er veel dingen die u zullen helpen u bij het schrijven van prachtige, aan de beurt van lelijk eendje in een mooie Zwaan. Nu cosmetica en visagie werkt wonderen. Is het meisje om het toepassen van een lichte make-up als ze niet afleiden van het oog. Maar wat als het geval is in de figuur, niet het gezicht.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!

Niet standaard betekent niet dat niet in de mode

Vervolgens helpen bij het kiezen van de juiste kleding. De meisjes met de gebreken van de figuur niet blindelings volgen van de mode, om te genieten van alle trends op het meest trendy. Als een regel, de aanbidding van de mode maakt het erger. Dikke dijen zijn uitgerekt doorschijnende leggings, jurken, korte t-shirt, van onder die steekt een slappe maag. De meisjes stopten om na te denken over hoe ze eruit zien vanaf de buitenkant, ze zijn veel belangrijker dat ze gekleed zijn “modern”.
Maar alle mooie dingen, voor het grootste deel zijn vervaardigd voor meisjes met goede cijfers en een sterke groei. Nu wordt het beschouwd als standaard schoonheid. Maar hoe zit het met degenen die de natuur heeft gegeven met deze schoonheid? Ze moeten gewoon kiezen van de juiste kleding. Juiste accenten, kies accessoires, omdat ze zo vaak spelen een belangrijke rol in het beeld.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!

Leren om te verbergen van de fouten

De meisjes met de gebreken van de afbeelding, in de eerste plaats, is toegeven aan zichzelf dat ze deze fout, en beginnen direct te verbergen. Maar als er een lek is, moet deze worden waardigheid. Daarom is het noodzakelijk om te benadrukken zijn er altijd. Alle afbeeldingen moeten worden gekozen de meest verbazingwekkende figuur. Het is misschien niet een ding, misschien verdient meer dan hij weet hun eigenaar. Genoeg om te verbergen van hun gebreken, zoals omliggende zelf uw waardigheid. Geloof me, met de complimenten zullen niet laten wachten.
En dat is wanneer je geleerd hoe de accenten in de kleding is het niet om een scène waar sprake is van een fout zeer heldere en opvallende wanneer u uw sterke punten en leren te benadrukken, dan heeft u meer zelfvertrouwen en meer eerlijk naar zichzelf kunnen kijken. Meer ontspannen te zijn binnen, en beseffen dat je kan aankleden en meer dapper. Maar dit besef moet komen in de manier van logisch redeneren, en niet om redenen van “ik ben de godin, niet als niet kijken.”Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!Na verloop van tijd, zult u beginnen te voelen uw stijl, en als je alles goed hebt gedaan, het zal het uwe zijn en u hebben zal om te gaan. Vergeet niet, de eerste verbergen van de fouten, dan op zoek naar de voordelen en dan moet je beginnen om meer gewaagde dingen. Het is alleen na te gaan all the way, je weet wat goed voor je is en wat slecht.
Het belangrijkste is, vergeet niet te luisteren naar vriendinnen, als ze begint te lachen omdat je het dragen van uitlopende jeans (die zijn nu, door de weg, in de mode).
Vergeet niet, als je eenmaal begint te verbergen voor hun tekortkomingen zal binnenkort verschijnen en waardigheid. En volg niet blindelings de trends in de mode. Laat vriendinnen lachen om je broek, maar je benen zien er mooi, lang en recht, in tegenstelling tot de korte en bochten. Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!Geloof me, in de tijd dat u zal hebben uw individuele stijl, die beginnen te imiteren alle dames in uw stad. De meest belangrijke ding in de afbeelding, het is niet een trendy stijl en kleuren, en hoe je het kan voelen.

Thema door Anders Norén