kapsels

Styling lang haar

Styling long hair

Mooi haar is een aanvulling op de afbeelding van het meisje, waardoor het vrouwelijk en aantrekkelijk is. Dat is de reden waarom vrouwen vaak zorgen over hoe om de stijl van lang haar thuis. De uitvinder van een paar heel eenvoudige manieren van zelf-stylen van lang haar.

Styling long hair

Styling zonder de kam

Het is duidelijk dat een goed kapsel bieden alleen schoon haar, dus styling is gedaan door de handen na het wassen en pre-kammen van het haar, waardoor het absolute natuurlijkheid van dit proces.
Van krul en vorm een hoge paardenstaart, dat is vast een strak rubber band. Krul elastische obkladyvaetsja niet tot het einde, laat een kleine lus. Aan de basis van de staart, de tips van de clips met de studs.

De volgende stap is het Stylen. Van de gevormde staart om de steken, trek de krullen gespreid. Dit moet gedaan worden langzaam, het gevoel van elke streng, zonder het breken van de patroon bedacht kapsel. Voor de snelheid die je kunt trekken van een paar strengen van de ene kant, en niet te vergeten een dambordpatroon, dan met de andere hand. Elementen kunnen worden als dun of groot als je wilt. Die haar, heb je in de spiegel te kijken en, indien nodig, te corrigeren of te krullen, en vervolgens bevestig je de styling met nagellak.

Haar styling vlinder

Deze methode is eenvoudig, want het moet een strakke gom en vernis.
Neem een deel van de krullen van de linker kant van het oor, onder te verdelen in drie delen. Dan vlecht vlechten en voeg geleidelijk een ander deel van het haar van de totale massa. Weven van links oor naar rechts en vervolgens opgesloten in een strak rubber band. Vast haar na de bands worden verdeeld in strengen met een gat, waardoor de trek staart haar.

Van de staart te vormen een paar strengen gevlochten dunne vlechten, en van de tips van een laklaag voorzien, en door een kloof. Dus, een paar van de vleugels als een vlinder), de uiteinden van die verweven zijn in de belangrijkste vlecht.

Hoe om de stijl van lang haar heeft een derde versie van de installatie. Styling nodig hebben rubberen banden en pins. Te nemen achter het oor een klein deel van het haar en draai haar harnas, verhuizen naar het andere oor. De verrekening moet worden weelderige, het verplaatsen van de horizontale. Haar geweven in een vlecht en beveiligd over de gehele lengte met behulp van pinnen. De rest van de krullen gaan, in een lage paardenstaart en vastgezet met een elastiek. Om te verbergen de elastische band moet een dun touwtje van de staart base.

Styling long hair

Föhnen

Gebruik een föhn voor het Stylen van lang haar in huis — eenvoudige en snelle manier. De Haardroger is niet alleen een geweldige tool voor het snel drogen van het haar, maar ook voor het Krullen krullen met behulp van een ronde borstel. Gevormd met een kam, krullen, dan moet je om te draai ze voorzichtig kammen met een borstel, het creëren van de nodige pracht en praal.

Haar, niet kammen, verdeel de draden in ringlets.
Met behulp van een föhn, mousse en een kam te maken een rommelige vormgeving die modieus geworden. We hebben het niet over haar als “ik was gek”, en het corrigeren van de puinhoop. Met behulp van gel of mousse het haar over de hele lengte van het uitstrijkje, zonder te raken aan de wortels. Dan is elk onderdeel werd gedroogd met een Föhn met een ronde kam in een chaotische manier, zonder krassen.

Klap krulspelden

Prachtig stijl lang haar thuis, kunt u gebruik maken van reguliere krulspelden, die moet worden geselecteerd voor het type en de dichtheid van gestapelde haar. Het haar op de krultang is gewikkeld, te beginnen vanaf de uiteinden van de wortels van de resulterende krullen doen bedacht de styling.

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair  Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Thema door Anders Norén