kapsels

Stijlvolle kapsels krullend haar foto 2019

Natuurlijk krullend haar is ten alle tijden zijn stijlvolle, vurig, aantrekkelijk, maar, op zijn beurt, is zeer uitdagend.

Houders van steil haar met dezelfde ijver als ik zie meisjes met krullend haar. Zij zijn van mening dat krullend haar niet nodig styling, speciale zorg en andere procedures die moeten resort, geven een mooie uitstraling aan steil haar. In feite, krullend haar soms meer ernstige zorg en aandacht. Ze vereisen speciale hulpmiddelen, speciale snijden. Voor het uitvoeren van de prachtige styling van deze haren is erg moeilijk.

Het principe van het kiezen van kapsels krullend haar 2019

Krullend haar is nogal grillig. Niet elk kapsel is voor hen, en niet iedereen zal in staat zijn om te registreren.

Het kiezen van elk type kapsel, moet u zich richten op de elasticiteit van het haar en haar structuur. Voor het harde en vaak krullen is het beter om te kiezen voor de middellange kapsels, de perfecte optie ligt net onder de schouders. Voor krullen van de gemiddelde diameter passend zou zijn voor de middellange en lange kapsels. En voor licht golvend haar, kunt u kiezen voor een kort kapsel. Echter, de kleine krullen in bepaalde situaties kan er geweldig uitzien met korte kapsels. Het hangt allemaal af van de vorm van het gezicht en de verbeelding van een kapsalon.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019Stylish hairstyles curly hair photo 2019

De naleving van de stylist van bepaalde regels voor het modelleren van de ideale proporties van het gezicht zou wonderen, waardoor zelfs een short cut voor krullend haar, heel harmonieus en elegant, met nadruk op de individualiteit en de waardigheid van de verschijning dames. Principes van vystrogana eenvoudig: een cirkel en een vierkant – een verlenging van de kruin van het hoofd, sloot de jukbeenderen en niet te bochtige zijden van de driehoek is het volume op het niveau van de jukbeenderen en de kin voor ovaal – niet te bederven de vorm van buitensporige pracht onhandelbare krullen.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Op de keuze van kapsel is ook beïnvloed door het type van de vrouwelijke figuur. Bochtige kan worden gecompenseerd door het creëren van een omvangrijke krullend haar. Maar slank postuur en kleine figuur, moet je benadrukken matig volume, lichte krullen, en met een middellange of korte lengte van haar.

Ervaren kapper weet al deze functies van het golvende krullen, dus eerst en vooral zorg aan het selecteren van een bevoegde specialist die veel weet over deze zaak.

Kapsels kort krullend haar, 2019

In afrikaanse stijl

Dit kapsel is zeer elastisch en kleine krullen. Het principe van vystrogana is gebaseerd op de wens om te geven op een proportionele en harmonieuze lijnen van het hoofd en het uiterlijk. Het haar kan erg kort zijn afgesneden langs de gehele lengte strak krullend haar, dat omlijst het hoofd, of zeer kort zijn en van gelijkmatige lengte, het creëren van een weelderige cap van krullen. En tot slot, de meest interessante variant – asymmetrische vystraivanii krullen over het hele hoofd. Het haar wordt gevormd ongelijk, levendig en fris. Een deel van de lokken van het haar moet betrekking hebben op het voorhoofd, en naar beneden vallen op het gezicht.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Bob

Kapsel “Bob” is al lang een favoriet onder de vrouwen. Het is met name relevant voor eigenaren van krullend haar. “Bob” geeft je haar een trendy, nette, mooie en stijlvolle look. Als u voorkeur heeft voor een kort of middellang haar dan een Bob is precies wat je nodig hebt. Om te variëren met de vorm door het veranderen van de pony. “Bob” een geschenk uit de hemel voor de mensen van wie haar mist volume. Op de zachte krullen hij ziet er bijzonder groot. Om het beeld meer feestelijke zal helpen een verscheidenheid aan accessoires. “Bob” is zeer geschikt voor dames met een smalle of driehoekige gezicht. Niet even goed, het ziet er prachtig uit op de vierkante gezichten en ook kun je de aandacht afleiden van milde faciale asymmetrie wijten aan niet-standaard regels.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Pixie

Pixie heeft blijkbaar een aantal overeenkomsten met de vorige versie kapsel Garson. Maar het zijn twee compleet verschillende kapsels, andere techniek en heeft zijn eigen eigenaardigheden. In pixie gelegd meer charme en kwaad. Naast pixie ziet er geweldig uit op een vorm van het gezicht. Een ander belangrijk moment kenmerkende kapsel pixie steken van de uiteinden van de veren, in het geval van Garson haar kapsels onder één lijn. Pixie biedt voor de verplichte opening van het ene oor en een lange whisky. Dit kapsel is perfect voor kleine en middelgrote krullen die zal sterk verminderen van de drukte tijdens de installatie.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Kapsels medium krullend haar 2019

Als korte kapsels met krullend haar zijn meer geschikt voor jonge meisjes, kapsels voor middelgrote haar – dames van elke leeftijd. Ze bieden u de mogelijkheid om een harmonieus beeld, dat de nadruk op de waardigheid van de vormen en gelaatstrekken.

Cascade

Kapsel cascade is nog steeds in evolutie. Uitgesproken stappen op het krullende haar aanzienlijk vernieuwen van de last en draai er een zachte MOP in een nette kapsel. Cascade is in wezen over de gehele lengte, waardoor het verwijderen van onnodige volume van de bodem en het toevoegen van de benodigde top.
Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Kare

Luxe golf krullen consequent bewonderenswaardig, maar grotendeels is het resultaat van een professioneel gekozen en vakkundig gedaan haar. In 2019 kapsels voor krullend haar hebben een zeer eenvoudige en uitgebreide silhouetten.

Een van de meest modieuze en universele auto. Haar doel is te laten maken met de schoonheid van het haar en uiterlijk in het Algemeen. Kare kapsel op krullend haar – dit is de beste en de basis, zoals dat heet kappers optie. Ziet er erg voordelig Kare niet alleen dik en weelderig haar, maar dun.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Kapsels met een pony

Alle varianten van de bovengenoemde kapsels kan worden gemaakt met een pony. De pony moet dik en niet erg overzichtelijk. Voor het dakje en de cascade is het beter om lange pony met een schuine of middenscheiding. De swirls kan worden overgelaten als de belangrijkste hoofd van haar, of iets rechtzetten hen, het creëren van lichte golven. Voor sommige variaties van de Bob-Kare Kare of directe juiste kapsel voor golvend haar met een pony met een rechte snede en gladde styling. Met deze optie is het beste gebeuren op een licht krullend haar, en dan zijn er grote problemen met de installatie.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Kapsels lang krullend haar, 2019

Lang krullend haar met de juiste zorg er geweldig uit en is zeer kostbaar. In 2019, te blijven in de trend, de eigenaars van de chique krullend haar gewoon dub de contouren, hydrateren Ja, zorgvuldig met je rijkdom. Aangezien het belangrijkste motto van de trends van dit jaar – de maximale natuurlijkheid van de beelden.

Langwerpige quads

Is iets intermediair tussen de lange-en midden-cascade opties van de cursor. De lengte van het haar meestal gaat weg bij de schouders. Een voorkeur voor asymmetrische quads, waar de strengen niet hebben een gladde snede. De vorm van het kapsel is gesimuleerd op basis van de elasticiteit van de strengen en ovaal gezicht. Voornamelijk om deze kapsels op waardoor het haar zonder pony. In plaats daarvan, de voor-strengen een beetje soms ingekort of knippen van hun snelheid. Dit helpt om de nodige nadruk op het gezicht.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Patchwork kapsel

Vandaag is een zeer populaire patchwork haar te laten knippen. Deze technologie haar astrosaurs over het hele gebied van het hoofd, kunnen ze verschillende lengte. In deze belichaming, het kapsel ziet eruit als een lappendeken doek waar elk strand heeft zijn eigen positie. Samen met deze kapsels is een blik van haar, die zijn gekleurd volgens de techniek van het verven of kleuren.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Cascade

Cascade is een favoriet lange kapsels. De lengte van het haar is afhankelijk van de elasticiteit van de krullen. Voor kleine en dikke krullen is het beter om te kiezen voor een ander kapsel, anders is het zeer pluizige kapsel op krullend haar. Maar die optie is alleen in zeldzame gevallen, lijkt harmonieus en mooi. Op de middellange krullen of licht golvend haar cascade zal er heel indrukwekkend. Strengen moet doen is ongelijk, kunt u items toevoegen ladders voor de voor krullen. Afsteken op de kroon is het beter te doen aan de zijkant of schuin, het toevoegen van volume aan de bovenkant.

Stylish hairstyles curly hair photo 2019

Tips voor styling en verzorging voor krullend haar

Tot slot zou ik graag een aantal tips die zal u helpen om een goed en effectief in het beteugelen van de onstuimige temperament van zijn haar, met behoud van de structuur in perfecte staat.

Vergeet kam-borstels. Koop samen met haar kammen met een paar tanden, die beter om te gaan met elke individuele krul, niet scheuren van het haar. Niet droog nat haar. Voordat het zover is, geef ze een beetje droog, na enige tijd, of voorzichtig te deppen met een handdoek. Met behulp van een Föhn, moet u ervoor zorgen dat een jet van hete lucht is de meest zwakke. De lucht moet worden aangestuurd vanuit de wortels tot in de punten. Verspil uw tijd en kracht om te vechten met onhandelbare strengen in nat weer. Het is het beste om vlecht vlechten. U zal niet helpen, noch styling of een nieuw kapsel, als je haar in slechte conditie. Krullend haar is veel sterker gesneden dan rechtdoor. Vergeet niet om “bemesten” hen met extra ‘ s, balsems en maskers. Het kiezen van een kapsel, is het het beste om voorkeur te geven aan multi-niveau-variant, die zal vergemakkelijken het leggen en zal worden verwijderd uit het hoofd overmatige belasting.

Thema door Anders Norén