kapsels

Stijlvolle heren kapsels: opties voor romantici en rebellen

Modieuze mannen kapsel — de sleutel tot een nette uitstraling en een verplicht attribuut van de jonge man. Om te kijken aantrekkelijk in de ogen van het andere geslacht, een mens, ongeacht leeftijd en beroep te maken enige moeite. Masters jaarlijks bieden hun klanten modieuze mannen kapsels, kunnen benadrukken hun individualiteit en mannelijkheid.

Dapper en krachtig

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsMooie kapsels voor mannen niet moeilijk hoeft te zijn. Voor de kapper om ultra-short optie is niet een moeilijkheid: de manipulatie van de typemachine duurt slechts een paar minuten. Dit is de eenvoudigste en goedkoopste optie voor degenen die liever een stijlvolle mannen. Het maken van een “egel” en thuis. Zelf kapsel thuis verlaagt de kosten voor een bezoek aan de kapper.

Deze optie heeft een aantal voordelen:

    Vereist geen speciale installatie;past op bijna iedere man;geen overlast in het warme seizoen.

Is de oplossing voor deze rebellen die verachten ijdelheid. Trendy kapsels voor mannen vandaag de dag zijn steeds meer blijk te geven van een verlangen naar eenvoud.

Stijlvolle “Britse”

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsDeze mannen kapsel zal een uitkomst zijn voor de actieve zakenman die aandacht besteden aan hun uiterlijk. “Britse” suggereert inkorten op de tempels en lange strengen op de top. Geïnteresseerd in de mens stijlvolle opties? Wees voorbereid op het feit dat het haar zal hebben om de lay-met behulp van speciale gereedschappen.

De overgang van kort haar te langer moet glad zijn. Onder de voorwaarden van dit stijlvolle mannen kapsel zal het creëren van een goed beeld. “Britse” wordt gecombineerd met een korte baard.

Langwerpige Bob

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsMooie mannen kapsels kunnen worden ver van brutale “egel”. Creatieve oplossingen voor de vertegenwoordigers van het sterke geslacht is al lang, niemand is geschokt en veroorzaakt geen onaangename associaties. De langgerekte Bob is de keuze van veel hedendaagse filmsterren. Het is een veelzijdige optie, omdat deze mannen kapsel is ideaal voor rechte en gekrulde haren.

Brad pitt periodiek toont een mooie mannen kapsels. Langwerpige Bob kon hij zijn uiterlijk meer romantisch. Mannen stijlvolle oplossingen om u te helpen de acteur te maken levendig en memorabele personages.

De strengen kunnen worden overgelaten los of verzameld in de bundel. Trendy kapsels voor mannen benadrukken de ovaal gezicht, het verbergen of tonen van de nek. Bob opent grote mogelijkheden voor experimenten.

“Caesar”: de geometrie en lichte nalatigheid

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsHeren kapsels met een pony — weer een moderne trend. “Caesar” is ideaal voor de man die de voorkeur geven aan een eenvoudig onderhoud. Kort haar, in combinatie met een nauwkeurig getrimde pony — het kiezen van een buitengewone man die weet dat mannen stijlvolle afbeeldingen kunnen afwijken van de klassieke versies.

Om in de trend, moet u een kleine moeite. Een stijlvolle mannen kapsels nodig nalatigheid tijdens de installatie. “Caesar” is geen uitzondering, dus de pony moet poetsen, als was ze een beetje verfomfaaid door de wind.

Jong en vet

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsHeren kapsel met een pony zijn een geweldige optie voor een man die wil om radicaal veranderen het uiterlijk. Lang haar, stroomt een deel van het gezicht, de aandacht trekken en laat de houder om te kijken stijlvol, modieus heren kapsels suggereren dat de aanwezigheid van dit element.

Elementen kunnen zowel glad en asymmetrische. Stijlvolle kapsels met een pony niet complexe zorg. De belangrijkste voorwaarde — schoon haar. Pony kunnen realiseren originele mannen dromen over een totale verandering in het uiterlijk.

Praktische “canadese”

Knappe heren kapsels — is niet alleen de meest complexe structuren, dagelijks die ingewikkelde manipulaties. Een klassiek voorbeeld is de “canadese”. Deze mannen kapsel betreft een verkorting van het haar op de slapen en de kruin. Zijn voorhoofd zijn lange strengen die kan worden recht of licht gekruld.

Als u zich afvraagt wat modieuze mannen kapsel te kiezen, neem een kijkje op de “canadese”. Dit is een praktische optie voor het vernieuwen van de uitstraling. In combinatie met een lichte stoppelbaard, “canadese” helpt u bij het maken van originele mannelijke imago.

Lange strengen

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsModieuze mannen kapsels, gemaakt van het haar lengte onder de oorlel, zijn niet het verliezen van hun populariteit. Terwijl de strengen worden gelegd op verschillende manieren. Modieuze mannen kapsel kan worden gescheiden. In dit geval, de strengen moeten worden rechtgetrokken. Het beeld zal een aanvulling vormen op de nette baard. Liefhebbers van romantiek, kapsels voor lang haar, lijken oorspronkelijke besluit.

Thema door Anders Norén