kapsels

Stijlvolle heren kapsel met korte en lange pony in het seizoen 2018 — 2019

Hoe kunt u drastisch veranderen van het kapsel? Twee opties: scheer mijn lange haar en het krijgen van een pony. Laten we praten meer over de tweede methode. Pony in de mens kapsel zal u toelaten om het aanpassen van de vorm van het gezicht, maak de ogen meer expressieve en geven een geheel nieuwe, frisse manier. Over wat zijn mannen kapsels met een pony en hoe ze hun uiterlijk te veranderen, zie hieronder.

Voor wie is dit kapsel

Moderne kapsels voor mannen is een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden, van klassieke en sport om de meest romantische en gedurfde beelden. Bovendien, de rand is de ideale plek om bijna alle huidige mannen kapsels en in elk geval is het mogelijk om aanzienlijk te veranderen van het uiterlijk.
Een pony kan ook anders, en het verschilt door:

    Lengte (lange is meer geschikt voor rechthoekige of ovale gezicht, en korte orosomucoid voor ronde en vierkante vlakken);Grootte (hoog en bochtig, nette gefreesd, korte rechtop, enz.); Vorm (figuur scherp aan de ene kant, ovaal, hoefijzer-vormige, driehoek, etc.).

Om erachter te komen wat voor kapsel en wat voor soort pony die bij u past, moet u overwegen de textuur, dikte en richting van de haargroei. Te kiezen en snijden de mannen de pony, die geschikt is, is niet zo moeilijk. U moet alleen zelf bepalen hoeveel tijd u bereid bent te besteden voor de styling en haarverzorging producten.

Stijlen van mannen kapsels met een pony

Indien u van mening bent modieuze trends in heren kapsels, die we uitzenden van de film sterren en muziek, stylisten en ontwerpers, het wordt heel duidelijk dat de heren kapsels met pony – een must in de huidige en toekomstige seizoenen.

Als je nog nooit geëxperimenteerd met mijn eigen haar en heb altijd de voorkeur kapsel zonder pony, pony zijn zeer verschillend, en niet noodzakelijk naar de punt van de neus. Omdat van stijlen voor mannen kapsels zijn niet minder dan vrouwen als het niet meer is. Zoals we schreven hierboven, de belangrijkste ding is om te gaan met de vorm van een pony, die zal afhangen van de vorm en het gezicht, de structuur van het haar -, beeld -, beroep en andere belangrijke aspecten.

Classic

Classic men ‘ s kapsel is goed, want daarachter is vrij eenvoudig te verzorgen. Hoewel velen geloven dat dit kapsel past bij jongens met een hoog voorhoofd en een extreem regelmatige functies, klassieke mannen kapsels kunnen eenvoudig worden gemodelleerd voor elk specifiek geval.

Het belangrijkste ding — om zich aan de regels van het volume. Wat is stapelen zich op, hier zijn de opties als de standaard haar lengte van 3 tot 7 cm biedt ruimte voor verbeelding. Bang behulp van wax kan worden strak of rommel – zoals vereist door de zaak.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Minimalisme

Nette mannelijke kapsel in een minimalistische stijl die perfect samengaat met een lange pony – dit punt, de fashionista ‘ s van de wereld hebben gevonden onlangs, maar onmiddellijk nam ze mee naar de dienst. Deze optie is ideaal voor degenen die graag het idee van het dragen van een pony, maar te lui om de moeite elke ochtend met styling.

Minimalistische heren kapsel met dikke pony overwon fris en kwiek en gemakkelijk draaien op zowel rechte en licht golvend haar. Maar de eigenaars van de harde krullend krullen uit een dergelijke onderneming, ach, het is beter om te weigeren: je wilde krullen veel makkelijker om te controleren als hun lengte niet meer dan een paar centimeter.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Sport stijl

Wat is een sportieve stijl in mannen haar? Deze korte bijgesneden zijkanten en de nek met clippers en een kleine hoeveelheid haar op het voorhoofd, dat doet geen pijn om te sporten en een actieve levensstijl te leiden.

En als u besluit om uw korte kapsel pony, laten we het kort en compact diensten die geen speciale zorg nodig. Een paar lichte slagen met een daling van was (of zelfs zonder) en je bent klaar om te nemen op de dag!

De pony in dit geval doen, als een regel, twee-laag: lager — een zeer korte rechtopstaande, die geschikt is voor een tweede, meer laag van het haar en voorkomt dat het haar vasthouden aan zijn voorhoofd.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Retro

Dit seizoen de meest populaire mannen retro kapsels met verschillende kant afsteken en skulpturenmuseum krullen net als in de jaren ‘ 50. Dit kapsel zonder het verliezen van de adel en elegantie krijgt een tik van de opstand is wat nodig is voor de huidige dandy.

Mannen retro kapsels zijn heel praktisch – een moderne, krachtige styling producten wonderen, en je bijna niet aan het haar gedurende de dag. Een ander ding is dat het proces van de installatie duurt een beetje langer dan normaal, maar het eindresultaat is de moeite waard. Pony en het haar op de flanken is relatief lang, maar de strengen worden gelegd in de richting van de top van een mooie golf, die zich niet te bemoeien met belangrijke dagelijkse activiteiten.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Vanguard

Een opvallend contrast tussen de lange zware pony en geschoren zijkanten en de achterkant van het hoofd is geweldig voor het maken van avant-gardistische moderne uitstraling en, door de manier, deze optie werkt goed met de korte-en middellange mens pony (maar niet noodzakelijkerwijs correct geïnstalleerd is belangrijk!).

Deze optie ziet er goed uit op jongens met een hoog voorhoofd en een langwerpige vorm van het gezicht, maar als u de eigenaar bent van een weelderige baard en snor, alle kaarten in je handen. Beter om niet te denken!

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Elegante stijl

Elegante stijl van de heren kapsels – is, boven alles, de netheid, de orde, het ontbreken van scherpe overgangen in de lengte van het haar, en romantische losse strengen. Veel varianten: canadese, met een significante hoeveelheid in het voorhoofd, de Britten met een nette afsteken en middellang haar over het hoofd, fashion heren Hitler jeugd kapsel, naar beneden de ene kant met een lange pony en zelfs mannelijke Bob. Een beetje meer aandacht voor haar in de ochtend en je altijd winnen.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Milde aandoening

Als u goed haar, kies dan een dikke, lange, getextureerde pony, zet dat met een speciale wax. Dat kapsel niet te kijken van “onprofessioneel”, moet u met de vinger in de wax en voorzichtig in de roes van haar haar en dan smoothing afwijken van de massa van de strengen aan de tempels en nek.

Het gevoel dat je net uit bed, mag niet worden. Laat anderen de indruk geven dat je haar een beetje ruches door de wind of de zachte handen van de vrouw – en niets meer. Voor extra effect kun je bestrooi MOP lak – dus uw elegante puinhoop zal blijven voor de hele dag.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Symmetrie en asymmetrie

Klassieke mannen kapsels onmiddellijk omgezet in een informele, maar toch zeer stijlvolle en elegante, als ze nog een lichte kant-vallende pony. Dat is echt waar er is een rel nu gekalibreerd vet symmetrie en asymmetrie!

De uiteinden worden geprofileerd met een schaar of een mesje te maken, jong en fris. Het is belangrijk om niet te overdrijven met de styling producten – dit kan het kapsel slordig en onduidelijk. Schil van de nagellak of gel niet nodig hebt, laat het haar frisse golf vallen op het voorhoofd. Een geweldige optie voor jongens en jonge mannen!

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Stylen van kapsels voor mannen

Als je haar is de langere versie van “Boksen” u in ieder geval nodig hair styling. Om in paniek te raken van tevoren is niet nodig – in de meeste gevallen passen pony zeer eenvoudig en snel, en om haar te steunen ideale staat de hele dag niet nodig.

Fit pony van verschillende lengtes op verschillende manieren. De enige leggen dient alleen te worden gedaan op schoon haar, anders is het resultaat beslist onvoorspelbaar.

Als u korte of midden fringe, is het noodzakelijk om:

    Handvat foam strengen en til ze met een dunne kam of een borstel, Zachtjes MOP droog met een Haardroger en vervolgens besprenkeld met een pony lak.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Als u een gelukkige eigenaar van een mens kapsels met lange kant pony:

    Haar moet worden van het gezicht (het trekken van de pony hoger of lager zijn, waardoor het meer glad of slordig). Voorraad op een ronde borstel en deze borstel stel het gewenste richting van de draden onder de stralen van de warme lucht. Voor het gebruik van de Haardroger, van toepassing voor thermische beveiliging;Na de laatste droging, kunt u gebruik maken van platte ijzers om de perfecte gladheid. En Vice versa voor meer krullen, gebruik een Krultang;Oplossen van het resultaat met een speciale wax of gel voor heren kapsels, stabilizati een dergelijke mate van schuld of nalatigheid van de gladheid, wat wilt;MOP Strooi een kleine hoeveelheid haarlak.

Moderne kapsels voor mannen met een pony 2019

Niet alle mannen weten wat voor kapsel ze is echt – en het experimenteren met kant-en-klare units. Een kapper even van school, en zelfs het verliezen van de jeugdige dik haar, niet van plan om iets te veranderen in hun eigen manier.

Het is niet alleen belangrijk om te volgen de trends van men ‘ s fashion, maar ook aandacht te besteden aan individuele kenmerken en dit zal helpen om dicht bij de mensen en je kapper, wiens advies is zeker de moeite waard om te luisteren.

Selectie van de mannelijke kapsels, die gaat alleen voor u – een ongelooflijk spannende ervaring die zeker vruchten af te werpen: de harmonieuze uitstraling, een gevoel van vertrouwen en complimenten van anderen.

Thema door Anders Norén