fashion

Stijlvolle dagelijks: 15 verleidelijke trucs om te dragen een gewone trui

Wilt aantrekkelijke en Stijlvolle boog met een gewone trui? Dan bent u zeker niet kan doen zonder de kleine trucjes die ervoor zorgt dat uw kijk lief.

Trui behoort tot de categorie van het stevig gebreide pullovers en afhankelijk van uw voorkeuren kunt u kiezen trui in verschillende lengtes, kleuren en materiaal. Maar stylisten nog raden wanneer u ervoor kiest om verder te gaan, niet alleen van voorkeuren, maar ook van het type van de afbeelding.

Stylish daily: 15 seductive tricks to wear a regular sweater Stylish daily: 15 seductive tricks to wear a regular sweater Stylish daily: 15 seductive tricks to wear a regular sweater

Bijvoorbeeld, als u de eigenaar bent van de vorm van het Type peer, kunt u experimenteren met een totaal verschillende stijl, de meest gunstige kijkt u gratis en poluprilegayuschy model.

Voor soort figuur Omgekeerde driehoek stylisten adviseren om te kiezen de truien gemaakt van fijn gebreid, maar de bodem kan het beste een aanvulling op de wide-leg broek of een volledige rok.

Thema door Anders Norén