kapsels

Stijltangen: 8 ongebruikelijke manieren dat je het niet weet

De meeste vrouwen vaak gebruik van een hulpmiddel zoals een stijltang om het haar te stijlen. Maar wist u dat dit is niet het enige doel? In de praktijk blijkt, de pad kan helpen bij iedere vrouw, ongeacht de lengte van het haar tot het maken van een mooie en stijlvolle vormgeving. En deze styling zijn stijlvolle en charmante krullen die zijn heel makkelijk te maken, ook thuis. Hoe? Dit beschrijven we in ons artikel, dus ik adviseer u om verder te gaan om verder te lezen!

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

De styling van strijkijzers voor middelgrote haar

Gemiddelde lengte is de meest voorkomende in onze dagen. Dit is niet zomaar. Immers, in de praktijk blijkt, de gemiddelde haar ziet er geweldig uit als jonge meisjes en oudere vrouwen. Daarnaast zijn de kapsels voor middelgrote haar heerlijk zitten op het haar probleem, het helpen om te gaan met het gebrek aan dichtheid. Ze zijn ook niet te veeleisend zijn in het dagelijkse styling.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Bijvoorbeeld, als u een verlangen om Klassieke styling met een strijkijzer op schoon haar is genoeg om de oorzaak van een speciaal gereedschap voor de montage en de bevestiging van uw sloten. Het kan worden gel, schuim enz. Nadat u moet verdeel je haar in strengen, over het medium breedte. Neem een touwtje en het gebruik van de stijltang, klemmen. Vergeet niet om terug te trekken op een paar cm van de wortels, het einde moet kijken naar de andere kant van het gezicht. Draai het pad naar voren en omlaag.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not knowHair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Bovendien, met de hulp van styling kunt u maken naar de hedendaagse populaire styling strand krullen. Zo ‘ n schoonheid kan worden bereikt door het Krullen krullen in dunne cellen, en na een wandeling door het een paar keer. Nadat de haar is afgekoeld, begint om delen van de cellen als het in overeenstemming is met het resultaat van het vergrendelen.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Als u verwacht van een vakantie of een avondje uit, raden wij u aan contact meer Elegante styling. Het verdelen van de haren in de brede strengen, ze houden utjuzhkom, en vervolgens wikkel het. De richting moet worden van boven naar beneden, en de tip van het haar zonder te Strijken. Het houden van een slot voor een paar seconden, begint het langzaam te laten zakken, met het slot voor de tip.

De styling van strijkijzers voor kort haar

Prachtige styling met een stijltang die je kan krijgen en het korte haar. Hier kunt u ook verwijzen naar de klassieke styling, die is beschreven in de laatste alinea. Echter, als je pony, specialisten adviseren om te beginnen met stileren.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Ook kunt u proberen om met behulp van een strijkijzer Retro golven. De laatste kan worden bereikt zeer eenvoudig. Het is voldoende om delen van de MOP van zijn haar in strengen, rol ze op en zet ze vast met Bobby pinnen bij de wortels, en vervolgens verwerkt door een gelijkrichter.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Onvoorstelbaar elegante en vrouwelijke look die u kunt krijgen als je manier van leven, stijl van Hollywood krullen. De laatste zal er geweldig uitzien op kort haar. In dit werk, dat hier de experts raden om te beginnen bij de wortels aan, langzaam werken met de stijltang aan de tips

De styling van strijkijzers voor lang haar

Lang haar is rijkdom en luxe. Mooi en gezond haar is de afgunst van alle vrouwen. Maar als je wilt meer met het versieren van hun hoofd van haar, ik stel voor dat je kijkt naar de styling van strijkijzers.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Met lang haar kan je mooie Klassieke styling met krullen. Vergeet niet om op te starten vanaf de achterkant. Ook kunt u een unieke manier ga je Aan de installatie door de letter ‘S’. In het laatste geval, installeer dan een slot op twee vingers, terwijl het ontvangen van de ring. En dan, gedraaide krullen in een stukje aluminiumfolie, een paar seconden lopen hem op het pad en voila, een prachtige golvende krullen klaar.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Ook met lang haar kunt u heerlijk styling Strand krullen. In dit geval, wees niet bang om grote strengen, het opwinden van de pad is 1/3 van de totale lengte van het haar.

Hair styling irons: 8 unusual ways that you did not know

Zoals u kunt zien, styling strijkijzer is de perfecte oplossing voor haar van om het even welke lengte en dikte. Het pad zal u helpen bij het maken van een stijlvolle casual look, het bedrijfsleven en zelfs formeel. Genoeg om spice it up met mooie kleren en make-up.

Thema door Anders Norén