fashion

Sterren in Cannes: Chopard party — foto ‘ s

Het Cannes film festival jaarlijks presenteert aan het publiek niet alleen interessante films, maar ook blij nieuws van magische gebeurtenissen die plaatsvinden in het festival.

Een van de meest memorabele gebeurtenissen in Cannes was de Chopard partij, een bijeenkomst van de uitgenodigde beroemdheden op het Cannes film festival.

Het feest was georganiseerd door het sieraden merk Chopard Chopard, die sponsiruet het filmfestival van Cannes, en is de fabrikant van de hoofdprijs — de gouden palm op het Zuiden.

Het Chopard juwelen van het huis en beloningen getalenteerde jonge filmmakers.

De Chopard partij in Cannes de verzamelde een heleboel beroemdheden die schitterde in de voorkant van de camera, blijkt uit elegante avondjurken en juwelen van Chopard.

Stars in Cannes: Chopard party — photos

De Chopard partij werd bijgewoond door vele beroemdheden. Aanbieding bekijken van de foto-verslag van een partij van Chopard.

Sterren in Cannes: Chopard partij — celebrity foto ‘ s

Stars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Mischa Barton bij de partij ChopardStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: de partij sieraden merk Chopard was aanwezig en Alejandro Ulyana SergeenkoStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Natasha PolyStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Daria StrokousStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Hofit Golan en Victoria BoniaStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij adriana LimaStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Kate mossStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Lottie mossStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — poppy DelevingneStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij, Scott Disick en Kendall JennerStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Kendall en Kris JennerStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij adriana Lima met haar vriendjeStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Paris HiltonStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Tatiana Navka in een jurk van Elie SaabStars in Cannes: Chopard party — photosSterren in Cannes: Chopard partij — Kate-moss

Thema door Anders Norén