make-up

Spons voor make-up in de vorm van eieren

Sponge for makeup in the form of eggs

Sponge for makeup in the form of eggs

De meest moderne en populaire apparaat voor het aanbrengen van een tonale kader — spons voor make-up in de vorm van eieren. Met het Foundation op de huid van het gezicht rusten zo gelijkmatig mogelijk, het ziet er natuurlijk meer.

De spons in de vorm van een ei wordt genoemd de “beauty blender”. Deze gadget is gebruikt voor het toepassen van niet alleen de Stichting, maar ook make-up Foundation, blush, oogschaduw en andere cosmetica. Het is extreem zacht, licht in de hand wordt gecomprimeerd zonder onnodige inspanning, heeft geen irriterende werking op de gevoelige huid.

Sponge for makeup in the form of eggs

Ovaal is een voordeel van het apparaat en de werking ervan beïnvloeden:

    het puntige uiteinde maakt het mogelijk om gelden van het cosmetisch product op de vleugels van de neus, de oogleden, de binnenste hoek van het oog; rond het einde gelijkmatig verdelen van de tonale Stichting op de bolle delen; vanwege de afwezigheid van scherpe hoeken gaat om de toon prachtig: niet blijven echtscheidingen is het niet zichtbare grenzen.

Beauty blender is gemaakt van PU grondstoffen, die niet bevorderlijk zijn voor de groei van microben, secretie van geuren en allergieën. Voel de structuur van dit apparaat lijkt op een fluweel en suède, maar ondanks dit, de samenstelling is een latex.

Dankzij de beauty blender, kunt u deze verbergen diverse onvolkomenheden (acne, schilferen) en visueel lijn de huid. Bij de toepassing van cosmetica licht bevochtigde spons, dit is vooral belangrijk als uw make-up artiest zal werken met een droge huid.

Wat de oorzaak van de populariteit van het instrument?

De spons gekozen door veel make-up artiesten. De grote populariteit is niet toevallig: vlekkeloze ovaal formulier kunt u het product aanbrengen op het gehele gezicht, zelfs te krijgen in de plooien, het verspreiden van de Tonale Stichting vrij vlot.

Sponge for makeup in the form of eggs

Kan gebruikt worden als een droge gereedschap en nat. Een onderscheidend kenmerk van de spons kan de make-up in de vorm van eieren is dat als het wordt ondergedompeld in water neemt toe en wordt zwaarder is dan ongeveer twee keer vergeleken met het origineel. Gecomprimeerde schuim (spons roze kleur) zeer gemakkelijk krijgt een cosmetisch.

Professionele make-up spons is een veelzijdige en handige tool. Gebruik een droge spons — de huid heeft een porseleinen effect die nodig is voor een fotoshoot. Besloten om bevochtig de beauty blender bij de toepassing van Stichting crème op de huid een gezonde Glans en een natuurlijke glans. Dus niets verrassend in het feit dat deze sponzen voor make-up kopers ontmanteld zeer snel, nee. Het is gewoon zo gebeurde het dat deze toestellen zijn zeer populair geworden, omdat ze kan leiden tot niet alleen romige faciliteiten, maar ook een droge basis, in de vorm van de schaduwen, de Blush.

Voordelen van beauty blender

Het apparaat heeft een voldoende groot aantal positieve eigenschappen.

Het belangrijkste voordeel van de spons kan de make-up in de vorm van een ei is, zonder twijfel, de zogenaamde ei-vorm. Het is mogelijk om crème op alle gebieden van het gezicht, zelfs in de meest afgelegen. Helaas, noch een mens, noch een traditionele borstel kan niet omgaan met dergelijke taken.

De afwezigheid in de samenstelling van stof en draad, voorkomt de vorming op het gezicht van de echtscheiding en duidelijke grenzen.

De ei-hou van het concept trekt vloeistof, water. Bestaat uit hoogwaardige grondstoffen, bevat geen latex, die in de meeste gevallen zijn de oorzaken van de Allergie. Mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid, ze vragen vaak niet of dergelijke instrumenten schadelijke eigenschappen, want van een weefsel structuur kunt verzamelen van een heleboel verschillende micro-organismen. Voor huid-beauty-blender gevaar is niet verantwoordelijk voor en sluit de mogelijkheid van bacteriële groei.

De principes van een correcte toepassing van de spons

Hoe om correct te werken met een spons voor de make-up? Gemakkelijk en eenvoudig! Alleen moeten zich houden aan bepaalde principes en om te voldoen aan bepaalde eisen. Eerst grondig nat met water in de spons. Gehydrateerd het gereedschap niet zuigen in verschillende andere middelen (bijvoorbeeld, Foundation, crème). Vergeet niet dat vanwege de natte instrument, cosmetische product gelijkmatig en heeft een natuurlijk effect.

Sponge for makeup in the form of eggs

Dan, zonder beschadiging van de spons, je wringt iets, en het vlakke deel van het gezicht toe te passen concealer. Rustig overgaan tot de verdeling van de middelen over de huid masseren, “gehamerd” bewegingen. Vergeet niet om de hals en decolleté: als je niet voorzichtig bent, kunt u dit veld verblijf duidelijke grenzen. Meestal is dit treedt op wanneer Foundation afwijkt van de kleur van de huid. De belangrijkste vereiste is dat je moet leren: ga met de puntige kant van de beauty blender voor de moeilijk te bereiken gebieden, en een brede gebogen. Als u zich heeft aangemeld de Stichting, na alle eisen van de gezichts-huid wordt perfect gelijkmatige teint en textuur zonder strepen.

Opslag beauty blender en zorg

Elk apparaat dat wordt gebruikt bij de toepassing van Make-up, moet je wassen, poetsen, ongeacht de borstel of de beauty blender. Het moet wassen na elk gebruik. Dit proces veel tijd niet nemen. Niets ingewikkeld: nat in warm water, foam cleanser voorzichtig wreef verwijderen van de resten van tools en geperst. Als een cleanser ideale zeep, een speciale oplossing of zelfs waspoeder. De spons moet worden gespoeld met schoon koud water, totdat, totdat het zal niet komen uit alle schuim. Veel wasmiddelen veroorzaken menselijke allergieën. Vergeet ook niet om over die spons voor make-up in de vorm van eieren droogt vrij lang. Sneldrogend, moet worden gelegd op een warme plaats.

Sponge for makeup in the form of eggs

Vergeet niet, beauty blender spons en een make-up remover zijn twee verschillende apparaten. Ze verschillen in vorm, materiaal en functionaliteit. Zeer kleine sponzen voor het verwijderen van make-up, die is gemaakt van een materiaal dat niet een allergische reactie veroorzaken.

Professionele make-up artiesten geprezen beauty blender en boek ze in vreemde directory.

Bij de toepassing van Stichting, een bladerdeeg en geniet van uw perfecte make-up.

Thema door Anders Norén