kapsels

Soorten kapsels dakje voor kort haar foto 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019Voor vele jaren de cursor blijft de meest populaire kapsels voor kort en middellang haar. Helaas, deze populariteit leidt tot het feit dat elke derde vrouw, ongeacht de leeftijd, het als zijn plicht beschouwt om met trots dragen dit kapsel. Wat uniciteit kunnen we spreken in zulke omstandigheden! Polijsten van de situatie is het feit dat alle meesters zijn klaar om te doen Kara, hoewel deze laatste vereist ervaring en strikte naleving van de methodologie, het niet naleven van het haar komt slordig. Aan de andere kant, ondanks alle “maar” een boete is een soort van standaard stijl, helpt het om te kijken veel meer verzorgd en kan een geweldige oplossing zijn voor degenen die hebben besloten te revitaliseren het haar door een knipbeurt. In tegenstelling tot de Bob of Cessna, het haar is zeer betaalbaar en kunt u afwijken van de afbeeldingen. Wat moet de cursor, zodat u staan te midden van de menigte van de fans van dit kapsel? Laten we eerlijk zijn.

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

De klassieke Bob

Zeggende in de salon die u de wens een klassieke of reguliere quads, loopt u het risico te lopen in een misverstand of, veel erger nog, helemaal niet wat ik had verwacht. In het klassieke begrip van dit kapsel is de cursor op de been, met hoge rug en een duidelijke inslag van de achterkant naar de voorkant strengen. De achterkant van het hoofd zijn heel kort geknipt, maar, in tegenstelling tot Bob, niet geschoren en laat het zoals het is. Met deze optie is het dakje ziet er eenvoudig en stijlvol. De enige voorwaarde is de perfecte styling. Haar haar aan het haar, en de lijnen naar het creëren van een heldere geometrische vorm. Als het kapsel zal kijken deze manier bereikt u zelfs iets van een futuristische look.

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Bob-Bob is de tweede kapsel dat je meester kan achten een klassieker. In tegenstelling tot de eenvoudige Bob kapsel heeft een schuine kant, soms zelfs asymmetrisch. Het haar op de achterkant van het hoofd, zoals in de fundamentele kapper, scheren tot op het niveau van de haarlengte. Het plein is een uitstekende keuze voor de eigenaren van de meest weelderige haardos en verhoogt het volume, en zonder de uitgaven veel tijd op styling. De sleutel tot een stijlvolle Bob zal worden toegewezen de schuine kant. Let op: uw meester, op dit moment. Onzichtbare bevel of een gebrek van het maken van uw cursor een heel ander kapsel. Zoals u weet, Bob is in een zuivere vorm niet voor elkaar. Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019Door de manier, als u de eigenaar bent van kort haar zijn er veel kapsels die geschikt zou zijn voor u. Meer bekend met de verschillende opties in ons artikel over de kapsels Korte en Middellange haren.

Langwerpige quads

Als de lengte van je haar stelt, kunt u zich laten verwennen in de lengte quads. Het Algemene principe van het snijden is niet verschillend van de klassieke versie, alleen de nek blijft vrij lang, iets boven de schouders. De hoek van de afschuining kan worden. Echter, we raden het niet te doen de voorkant strengen te lang. Dit kapsel is eerder het voorrecht van de mensen, de liefhebbers van anime en diverse pop culturen, dan fijne dames. Sorry, langwerpige Kare — het meest voorkomende type cursor in het Algemeen. Maar goed proberen, maken je kapsel een stijlvolle look en neizbity. De zekerste manier om dit te bereiken, te verlaten en taps toelopend. Rafelige uiteinden zelfs beter passen, maar een significante vermindering van de hoeveelheid haar dat geleidelijk dunner en wordt het levenloze. Aan het eind krijgt u de eigenaar van een vreemd geknipt cascade, maar niet een stijlvol als een langgerekte plein.

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Afgestudeerd caret

Voor degenen die willen om in te gaan caret, zeggen, cascade is perfect afgestudeerd Bob. De essentie van het kapsel is dat het brengt de klassieke bevel van de cursor en op steenworp afstand van gelaagde kapsels. Lengte kapsels kan worden. We moeten echter niet spring naar de ladder aan de Bob of op de been. Fatsoenlijk gefreesde het eindigt in dit geval zal de stick uit in alle richtingen, het verwennen van de uitstraling van het kapsel en uw eigen met hem. Een van de grootste voordelen van graded dakje kan worden genoemd dynamiek en de mogelijkheid tot het maken van compleet verschillende styling. Bovendien, als u zich ertoe om volledig te voeden tips, kapsel kan de eerste stap zijn in de richting van prachtige haar, omdat het u toestaat om een enorme hoeveelheid van het haar knippen.

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Caret met een pony

Stijlvolle dakje kan worden met pony, of zonder. Als je hebt besloten op de eerste optie, dan proberen op te lossen zijn aandacht op het gladde voorhoofd van gemiddelde dikte. Knippen bij een expliciete hoek of overvloedig gefreesd pony is geen trend, het is zo goedkoop en bederven de hele look van het kapsel. Hetzelfde geldt voor Vice versa een te korte of te lange pony. Bovendien, het laatste vereist een zorgvuldige vormgeving. Vergeet Curling pony in krulspelden — beeld van de Sovjet-verkoopster verschrikkelijk. Echter, en perfect uitgelijnd met uitstekende einden van de pony verre van ideaal stijl. De beste optie — zorgvuldig en zo natuurlijk gestapeld pony. Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Fashion trends

Stijlvolle caret impliceert niet dat er een één-kleur vlekken. Het is mogelijk om zelf te doen Ombre, Shatush, kleuren of alle andere stijlvolle effect. Jezelf beperken tot vooral de toon moet niet te kiezen wat je wilt — natuurlijke blond, rood haar, Gouden bruin, donkerbruin of zwart zonder extra stroom. Zich onthouden van de markering in haar pure vorm. Waar is de tint van de kleur van de achtergrond. Als u wilt de luminantie — het maken van artistieke kleuren, waarin de strengen zijn gekleurd in een willekeurige volgorde. As blond is ook niet een trend, en haar verwent het oog. Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Varieties of haircuts caret for short hair photo 2019

Vergeet niet om de zorg voor uw haar. Niet beknibbelen op het goede shampoo zonder fosfaten en parabenen, oliën, maskers en beschermt tegen blootstelling aan hoge temperaturen. Het is de moeite waard een kleine moeite en u krijgt de gewenste glanzend mooi en gezond haar, die op zichzelf een sieraad en de trots van elke zichzelf respecterende fashionista. Kare — een geweldige manier om te zien in een nieuwe weg en voeg een klein beetje van stijl, maar ook een gouden kans om de knip van de gehate droge uiteinden en bereid je haar voor het herstel proces. Vergeet niet, uw schoonheid is in uw handen.

Thema door Anders Norén