kapsels

Sluier voor lang haar. Foto ‘ s en aanbevelingen

Lange haar van de bruid heel bijzonder. Op zijn feestdag, elk meisje droomt er perfect uitzien, een perfecte haar en kleding.

Echter, stylisten opmerking dat het maken van een bruiloft beeld van alle belangrijke elementen van de kleding, accessoires en kapsel. Vandaag praten we over wat voor soort van sluier om te kiezen voor lang haar, ook bespreken we de meest populaire bruiloft kapsels voor lang haar.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Sluier voor lang haar: wat te kiezen?

De keuze van de bruiloft sluiers voor lang haar is afhankelijk van het kapsel. Als u liever het haar krullen, de perfecte oplossing is voor een korte sluier of sluier van gemiddelde lengte. Om het op te lossen op het haar en gebruik tiara ‘ s. Lange sluier heeft meer gewicht, en misschien bent u niet helemaal comfortabel dragen het de hele nacht. Als u kiest voor een kapsel met lang haar en vlechten, kunt u het zich veroorloven een sluier van elke lengte. Het belangrijkste ding om op te letten is de stijl van de bruiloft sluiers. Transparante lucht opties zullen het niet verbergen voor uw kapsel van de anderen.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Voor meisjes die liever retro kapsels met shaggy, de perfecte oplossing is een sluier van gemiddelde lengte. Voor kapsels in de griekse stijl, die bestaat uit lange haren, perfecte lange sluier met kant, bruidssluier en van gemiddelde lengte.

Ook de korte sluier is niet geschikt voor de lange haren, het breken van de harmonie van het beeld. De enige uitzondering is een weelderige, multi-laags sluier, die ziet er geweldig uit in combinatie met haar krullen. Te glad lang haar ziet er geweldig uit erg lange single-layer bruidssluier in organza. Dit beeld is zeker om te onthouden en anderen zullen maken van de bruid meer vrouwelijk.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Kapsels voor lang haar met een sluier

Bruiloft kapsels voor lang haar kan een verscheidenheid van. Eerst en vooral, ze zijn afhankelijk van de stijl van de afbeelding. Bijvoorbeeld, als voor een bruiloft, de bruid koos voor een jurk in de griekse stijl, en het kapsel moet ook overeenkomen met uw afbeelding. In het bijzonder, onder de griekse kapsels voor lang haar de overhand surround griekse vlechten, krullen krullen. Het kapsel in de griekse stijl omvat veel accessoires. Het kan worden ingericht in een parel draad, bloemen, tiara enz.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Bruiloft kapsel met vlechten is een perfecte keuze voor een romantisch bruiden die koos voor een losse, vloeiende jurken. Het is licht en Flirterige kapsel dat creëert een gevoel van vrijheid en eenvoud. Voor het maken van vlechtjes in wapperende haren kan worden van verschillende methoden. U kunt bijvoorbeeld vlecht haar haar op de pony en een volledig open gezicht. Deze optie is geschikt voor bruiden met een evenredige vorm van het gezicht. Vlecht u kunt ook verzamelen in een cirkel, de vorming van een waterval effect. Om dit kapsel door het vlechten van het oor. Deze styling ziet er zeer stijlvol en vrouwelijk. Gepaard met deze schuine korte sluier gaat goed met sluier van gemiddelde lengte.

Kapsel met krullen is de meest populaire optie voor bruiloft feest. Dit is een zeer mooi en vrouwelijk kapsel dat ziet er geweldig uit in combinatie Met een sluier van gemiddelde lengte. Vandaag in de mode van de grote “Hollywood krullen”, die zijn in de mode om het maken van een volume-effect. Het is heel eenvoudig met de hulp van fleece strengen en de conische Krultang. Versier het haar met behulp van hoofdbanden, verfijnde accessoire, bloemen, enz.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Kapsel kleine krullen zijn erg populair bij veel bruiden. Het lange haar ze ziet er heel mooi en zacht. Als je van een romantische besluit dit is wat je nodig hebt.
Het haar aan de zijkanten van de geselecteerde strengen ziet er zeer stijlvol. In dit geval, de kant strengen van het haar worden geoogst van beide zijden van het hoofd, en slacht het bij de nek met behulp van Bobby pinnen of netjes onzichtbaar. Haar geselecteerde strengen goed gaat met krullen. Soms is de Kapper biedt voor het verhogen van het bovenste deel van het haar in een opspringende. Dit kapsel ziet er geweldig uit in combinatie met accessoires.

Bovendien verfraaien wapperende haren kan een parel draad, of individuele florale decoraties. Dat kapsel was nog interessanter te vinden laterale strengen in een vlecht, of meerdere vlechten. Dit kapsel goed gaat met de korte-en lange sluier en tiara ‘ s.

Veil for long hair. Photos and recommendations

Optionele accessoires

Een geweldige oplossing voor het vormen van een bruiloft beeld zal zijn optionele accessoires. Als u bijvoorbeeld kiezen voor een bruiloft kapsel met lange wapperende haren, de perfecte oplossing, een kleine tiara gepaard met een sluier, waardoor het beeld meer expressief en levendig. Versier lange wapperende haren in verschillende soorten accessoires, bijvoorbeeld, drie-dimensionale bloemen, dressings in de griekse stijl, veren, haar clips met stenen, enz.

Sluier voor lang haar kan een verscheidenheid van lang, het hangt allemaal af van welke stijl van het kapsel dat u kiest.

Thema door Anders Norén