stijl

Siliconen bh

Bh siliconen. Moderne vrouwen proberen op allerlei manieren om het kijken prachtig. Natuurlijk is er bij de huidige tijd is het niet geweldig werken. Make-up, schoonheid, erotische lingerie en nog veel meer. In de warme tijd van het jaar de meeste meisjes en vrouwen de voorkeur om te dragen blouses, jurken, tops, tunieken en dingen zoals dat. Sommige modellen zijn ontworpen voor het weergeven van vrouwen mooie curve van de schouders, de anderen zijn zo gemaakt dat de open rug.

Zulke dingen zijn bedoeld om te laten zien van de schoonheid en de seksualiteit van vrouwen. Maar er is een vangst, dat een gewone beha kan gedragen worden onder dergelijke kleding. Gewoon lelijk is in onthullende outfit om te kijken als een conventionele bh. Maar de weg uit de situatie kan worden gevonden. En het heet Siliconen bh. Soms hoor je de tweede naam is de Onzichtbare bh.

Silicone bra

Het bestaat uit twee bekers die gevuld zijn met gel silicone. Deze bh heeft slechts een klein slotje aan de voorkant, en heeft riemen. Op de borst van deze bh is bevestigd met een speciaal raamwerk dat is afgedrukt op de binnenkant van de cups. Het heeft een klevende basis en zijn ontworpen om ten minste honderd keer. Als de lijm kracht is verzwakt, het is genoeg om te wassen, de kelk met een gewone zeep en spoel goed na met water. Dit herstelt de kleverigheid van het silicone, van de bh kan verder worden gebruikt. Als de vrouw heeft siliconen bh, ze kan dragen geen onthullende kleding, zelfs indien volledig bloot terug.

Voordat u wear siliconen bh moet worden grondig gewassen borst. Dan is elk Kopje apart gedragen. En pas na al deze kopjes hebben om zich te verbinden aan de voorkant. Vanwege dit, de Borsten zien er weelderig en veerkrachtig. Deze bh heeft een ondersteunend effect, maar te wijten aan de onderkant van de lijm klampt zich vast aan het lichaam en nooit beweegt. Geen beweging, zelfs sharp is niet in staat om te verplaatsen. Om het te verwijderen die u nodig hebt om het ongedaan maken van de gesp en vervolgens langs beide zijden te verwijderen afzonderlijk.

Als je het vergelijkt met siliconen bh met de gebruikelijke, de eerste heeft een aantal voordelen:

— de beste optie voor candid outfit;
— het verhoogt enigszins de omvang van de buste en liften;
— tactiele sensaties het is zacht en lijkt op het echte Borsten;
— siliconen bh heeft geen aanleiding geven tot complexe, als het niet waarneembaar tepels die uit te steken;
— hij is niet bang van water, en zo kan het worden gebruikt tijdens het zwemmen.

Maar toch, er zijn een paar regels van het gebruik van dergelijke dingen. Niet de moeite waard om te dragen onder de kleding, die heeft een zeer grote hals, als het afwijkt van de kleur van de huid, en het zal heel zichtbaar. Als de huid is erg gevoelig, deze bh is gecontra-indiceerd. Anders, het kan een allergische reactie. Ook in geval van verschillende ontstekingen op de huid verboden het gebruik van bh ‘ s. De duur van het dragen van een beha mag niet meer dan zes uur per dag.

Je kan het kopen in een winkel merk van ondergoed. De kosten kunnen variëren van vijftien dollar honderd conventionele units. In eerste instantie, de bh is bedekt met zeildoek. En probeer het heel moeilijk. Kan alleen worden toegepast op de borst en ongeveer de grootte kiezen. Vooral bh ‘ s gemaakt van siliconen hebben een grootte iets kleiner dan normaal. Dus je moet het kopen van een paar maten groter dan normaal bh.

Na aankoop van deze zaak moet worden bewaard in de originele verpakking waarin ze werden gekocht. Na elk gebruik dient te worden gewassen met water met gewone zeep. alvorens het moet volledig droog zijn. Voor het drogen gebruik geen droger, het is beter om het te laten in de lucht, na het bedekken met een doek zodat hij niet zou raken van de stof. Om de bh heeft gedragen voortijdig, je moet weten dat het gebruik van de crème of parfum mag niet tot zijn dressing. Beter om het te gebruiken na de bh is gedragen.

Het moet droog zonder gebruik van handdoeken of een andere stof. Alle reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt, andere dan water en gewone zeep. Niet de binnenkant van de cups bevestigd te worden aan het weefsel, zoals lijm basis kan verslechteren. Daarom onderworpen aan alle regels van de werking van dit spul het zal duren voor vele jaren. Deze bh heeft een hoop voordelen, en elke vrouw moet hebben in je Arsenaal. En dan in elke situatie, zal het er aantrekkelijk en zelfverzekerd.

Thema door Anders Norén