fashion

Schoenen prom 2018-2019

Kleur

Kies de kleur van de schoenen onder het jurkje is het meest moeilijke taak. U kunt zeker pick-schoenen in de kleur naar kleur. Laten we zeggen dat de jurk je hebt blauwe kleuren, respectievelijk, de schoenen ook pick-up van de blauwe kleur. Maar het nadeel is dat het niet altijd mogelijk om te kiezen voor een goed model. Voorbeeld — je gaat naar de prom in een jurk van staal kleur. U ging naar de winkel en vond er schoenen zijn mooi, ook de kleur van staal, maar de stijl is lastig, en de schoenen niet passen op de been. Het is daarom aan te raden om te besteden aan de voorbereidingen lang genoeg zijn om dan niet te haasten om de winkels, zoals een gekke huis en niet om te zoeken naar de juiste kleur op de verkeerde tijd.

Als plotseling voor een bepaalde reden kunt u niet vinden schoenen in een specifieke kleur, kies een neutraal: wit, grijs of zwart. Ze passen perfect om alles.

Shoes prom 2018-2019

Stijl

Hier is je kunt niet iedereen tevreden stellen. Iemand meer zoals boten, trouwens, om eerlijk te zijn, zij zijn de meest comfortabele. Ze hebben een kleine hak, ze kunnen lang zijn om te navigeren. Maar er zijn meisjes die gewend zijn aan lange hakken en zijn niet van plan op te geven dit plezier in het voordeel van iets of iemand. Het is belangrijk om te begrijpen dat de prom is vooral een dans. Het wordt aanbevolen om te dragen hoge hakken en dans in hen minstens een uur. Als je kunt overleven in deze tijd, dan kunt u veilig gaan met deze schoenen op uw vakantie. Of om andere schoenen meer comfortabel.

Shoes prom 2018-2019

Als de schoenen te kiezen voor een jurk, je rekening moet houden dat niet alle schoenen kunt passen cocktail outfit.

Gesloten kleine booties zijn gemaakt van een stof of ingericht om perfect te passen bij verschillende jurken. Ze zijn zeer vergelijkbaar met enkellaarsjes. De schoenen zijn versierd met een haarspeld en een lange tuit. Nu de mode een boog, maar in principe is het mogelijk dit te doen zonder. Schoenen zijn gedeeltelijk open, ze zijn heel elegant.

Shoes prom 2018-2019

Vrij ongewone kijk schuine hakken, dat is niet direct, maar in een lichte hoek. En nog steeds een actueel model — het heet Mary Jane. Het punt is dat het enkel is een band. Dergelijke modellen kunnen worden gemaakt van suède leer, versierd met linten of iets dergelijks.

Shoes prom 2018-2019

Romeinse sandalen zijn altijd in de mode, want het is een veters of bandjes. Meest vaak, prom is in de zomer, en dit model zal perfect passen. Nu modieuze metallic kleur, die komen om iets te.

Shoes prom 2018-2019

Het platform is niet zo in de mode, nu lijkt een open teen of een open hiel. Vergeet niet om jezelf een pedicure.

Shoes prom 2018-2019

Een aanvulling op uw outfit, schoenen, die zijn gemaakt in navolging van sommige net of lace. Het brengt een vleugje retro uw stijl. Als je iets wilt, durf, pak een paar schoenen citroen geel of fel geel.

Shoes prom 2018-2019

De regels van de combinatie

    Als de jurk is eenvoudig, de schoenen moeten niet te zwaar zijn. En Vice versa. Zoals u weet, de kleuren zijn onderverdeeld in koud en warm. Te koud zijn paars, blauw en groen. Warme kleuren zijn rood, oranje en geel, dat is gewoon de kleur van de vlam. Kleuren die tegenover elkaar op het spectrum, zijn optioneel. Bijvoorbeeld, groen tegenover rood, blauw en oranje. Ze passen niet bij elkaar, maar als je het tegenovergestelde kleuren van lichte schaduw en combineren met andere kleuren, ze zijn perfect geschikt. Voorbeeld: blauw niet geschikt om het geel, maar als je een bleke goud, het blijkt een heel andere zaak. Het kleurenpalet toont aan dat er kleur. Bijvoorbeeld, oranje en rood. Zo kunnen ze worden gecombineerd. Bijvoorbeeld, de kleding is roze, de schoenen in helder rood, en het meisje zal worden gouden sieraden. Een zeer belangrijke regel: een blik moet niet combineren meer dan 3 gelijke kleuren. Kijk naar het voorbeeld hierboven. Welke kleuren combinatie: goud en rood, en roze. Dat is, dat ze meer om iets toe te voegen. Er zijn kleuren die niet goed samengaan in ieder geval. Kan geen mix donker blauw en in het zwart als bruin en zwart. Ze categorisch niet passen. Kan geen mix crème en wit. Crème komt alleen tot bruin. Bruin kan niet gecombineerd worden met grijs, ze zullen kijken, te zwak en misschien belachelijk. Als je niet weet wat te kiezen, vinden sommige van de kleur die je het beste bevalt, en koppel deze met een neutrale. Soortgelijke kleuren te combineren wordt niet aanbevolen.

Shoes prom 2018-2019

Conclusie

Inspecteer een paar. Je moet begrijpen dat zullen zij verhuizen voor een zeer lange tijd. Te vloog rits, gesp, sieraden op het meest cruciale moment. De naden moeten glad en strak, zonder vast te zitten draad. Aarzel niet om schoenen te dragen, lopen in het voor een tijdje, springen. Ja, misschien zou belachelijk te maken. Maar nog leuker als tijdens het dansen op de prom u zal breken de hiel of de boog vliegt recht naar de cocktails.

Shoes prom 2018-2019

Als u een keuze maken uit bestaande schoenen, draai op sommige dance tunes en probeer te verplaatsen. Als uw voeten niet moe van dit paar, dan is het veilig om te dragen naar prom.

Shoes prom 2018-2019

De schoenen moeten niet knijpen, WRIJVEN, moet het niet blijven maïs. Vergeet niet om alleen te kopen in het geval band-AIDS. Het is beter ze in de zak, dan zult u ze ergens naar kijken. Dan zal u misschien niet nodig, maar slechts in het geval dat zij zouden worden in de bag.

Schoenen voor de prom 2018-2019 foto:

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Shoes prom 2018-2019

Thema door Anders Norén