fashion

‘S avonds en bruiloft laarzen laarzen

Laarzen laarzen zijn vaak gemaakt van leer en suede, alleen ontwerpers niet willen beperken tot deze materialen. Onlangs Militta aangetoond dat de laarzen van fluweel, en vandaag zullen we zien ‘ s avonds en bruiloft laarzen. Dergelijke modellen kunnen worden gevonden in vele collecties, focus op één van Georges Chakra couture.

De libanese ontwerper Georges Chakra is bekend in Rusland, hoewel zijn collectie is niet lager dan in de schoonheid en de luxe van Elie Saab. In het koude seizoen, Georges Chakra gepresenteerd avondkleding en bruidsjurken, waar laarzen werd de perfecte aanvulling van het beeld. Sommige modellen zijn zo goed geïntegreerd in de afbeelding en aanvulling van de kleding, zodat ze kunnen worden opgeroepen deel van het kostuum.

Evening and wedding boots boots
Evening and wedding boots boots

Laarzen laarzen Georges Chakra

Deze avond beelden van schoonheid, alleen de zeldzame meisje kan veroorloven outfits en accessoires uit de Haute couture collecties. Daarom gaan we de andere kant op en net lenen het idee van de ontwerper Georges Chakra. Het bereik van mode goederen van vandaag de dag zijn enorm, dus u kunt monteren deze kit – een korte, elegante jurk en laarzen laarzen, kleur, materiaal en textuur.

Als u wilt de perfecte combinatie, je kunt om de productie van kaplaarzen onder de jurk of het naaien van een jurk onder laarzen, dit geldt met name voor de bruiloft beeld, wanneer het is zeer belangrijk harmonieuze combinatie van kleding en accessoires.

Evening and wedding boots boots
Evening and wedding boots boots
Evening and wedding boots boots
Evening and wedding boots boots

Thema door Anders Norén