kapsels

Romeinse kapsel: geschiedenis en styling

Romeinse kapsels zijn uniek en absoluut vrouwelijk. Veel vrouwen geven de voorkeur Romeinse styling als feestelijke kapsels.

Het type en de stijl van de Romeinse kapsels – in het artikel van vandaag.
De Romeinse kapsel altijd sprake is van een romantische touch, dit betekent dat dit soort van de styling moet worden gebaseerd op de krullen of kleine krullen.

Roman hairstyle: history and styling

Niet alleen geeft dit kapsel Flirterige opmerkingen, maar voegt extra volume.
De soorten van het Romeinse kapsels

Vlecht met een hoofdband

De oorspronkelijke griekse vlechten leek op iets in de vorm van de top van de helm van de Romeinse militaire bevelhebbers. In die tijd droegen de vrouwen korte kapsels, zorgvuldig worden verzameld in een knot of vlecht. En het vlechten waren klein van omvang en vaak met elkaar verweven.

De vrouwen van het Romeinse Rijk zag er erg streng en stijf. In dezelfde tijd in het Oude Rome, de werkelijke had lange vlechten van haar, geweven in de drie strengen en beveiligde rond de bandage stof. Dus, de Romeinse vrouwen waren gemaakt van een lange en volumineuze lokken, die een essentieel kenmerk van Koninklijke allure.

Roman hairstyle: history and styling

Haar koude golf

Ondanks het feit dat haar “koudegolf” werd bij ons bekend als een reflectie van de stijl van de 20-er jaren, de stijl opgemerkt dat bleek veel eerder. Romeinse vrouwen kapsels gemaakt genaamd tutulus, die vertegenwoordigen meerdere krullen. De haren dicht op de soort van russische hoofdtooi, met een nadruk op het frontale deel van het hoofd. De rest van het haar zag er erg netjes en vrouwelijk, het werd gebruikt als een alledaags kapsel. Het was belangrijk om haar originele hoofdband of een kleine metalen circlet (ring).

Roman hairstyle: history and styling

Bundel met krullen en zonder

Haar bundel was een weerspiegeling van de stijl van de Romeinse vrouwen. In de oudheid, de vrouwen trok haar in een strakke knot, en een volumineus kussen van het haar in een pony, die is genoemd nodus. De bundel werd verzameld in het midden van het hoofd en gecombineerd met vlechten en krullen.

Vlechten rondom het hoofd

Een van de meest populaire Romeinse kapsels opgenomen vlechten rondom het hoofd. Dit kapsel kreeg de naam van het spit mand. Het bestond uit vele kleine vlechten, aan elkaar geweven. Bevestigd de vlechten rondom het hoofd, waardoor het effect van een geweven mand. Dit kapsel wordt vaak gebruikt bij huwelijken, en op de top van die Romeinse vrouwen droegen een hoofddoek flammeum (oranje sluier, die gesymboliseerd kuisheid).

Roman hairstyle: history and styling

Krullen met een knoop bij de nek

Kapsel krullen in een Romeinse uitvoering was een steile krullen. Dit kapsel op korte haar was als een helm. Maar als lange kapsels werd gebruikt hoge styling in de stijl van “de toren”. Een deel van de krullen verzameld boven het voorhoofd, de vorming van een high roller. Dit kapsel wordt vaak gebruikt door vrouwen van militaire bevelhebbers, en royalty ‘ s. Naast de krullen waren modieus vlecht in een knoop.

Dit kapsel is visueel denken van de krullen met een kleine straal. Door de manier, vele Romeinse vrouwen aangevuld met één schuine krullen, gevlochten aan de uiteinden.

Kort kapsel met een vlecht in de nek

Vrouwen met kort haar gemaakt van een Perm met kleine krullen, die was te vlechten in een vlecht, en het was gelegen in het midden van het hoofd. Sommige vrouwen droegen een vlecht aan de uiteinden. Bovendien, kort haar Romeinse vrouwen waren vaak verborgen in het gaas, waardoor één kapsel.

Kapsels van vlechten

Kapsel met veel vlechtjes waren zeer populair in het Oude Rome. Romeinse vrouwen droegen 6-8 vlechten met linten, en dan weefde ze in één. Deze presentatie werd gebruikt door de meisjes op bruiloften en ceremonies.

Haar accessoires

Vergeet niet dat een volwaardige Romeinse kapsel houdt extra accessoires voor haar. Kapsel in Romeinse stijl met accenten van mesh en metalen details. Romeinse vrouwen gebruikt metaal tiara ‘ s en ringen, hoepels en hoofdbanden gemaakt van stof en parels en kransen.

Roman hairstyle: history and styling

Veel Romeinse vrouwen hadden hun haar en gebruikt pruiken. Andere, ondanks het verbod van de kleuren van het haar, het gebruik van kruiden en natuurlijke kleuren, waardoor het haar de gewenste kleur.

De meeste Romeinse kapsels vergelijkbaar met de helm van een Romeinse soldaat. Ze visueel lijken op één monolithische structuur, met een vrouwelijke basis. Flirterige opmerkingen van de Romeinse kapsels aangesloten vlechten en krullen, en, natuurlijk, haar accessoires.

Moderne kapsel in Romeinse stijl werd meer universeel. De meeste stylisten gaat ermee akkoord dat de moderne Romeinse styling meer volume kreeg, werkelijke volume opspringende en een compleet gebrek aan kussen op de voorkant van het hoofd.

Wie kent niet de namen van de Romeinse godinnen – Athena, Aurora, Venus?! Deze godinnen waren al getroffen door zijn intelligentie, wijsheid en onaardse schoonheid.

Voor een lange tijd, beauty-industrie in het oude Rome werd beïnvloed door Griekenland, betrokken, met inbegrip van het kappersvak. Het was erg populair zijn kort en fijn gekruld haar.

In het Keizerlijke Rome haar heeft gevonden een tweede leven. Echter, zoals in Griekenland, het was trendy om pruiken te dragen. Maar het was pruiken blond lang haar, later in de mode kwam weer in korte kapsels.
De loop van de tijd rijke Romeinse vrouwen hebben geperfectioneerd de kapsels. Haar begon te krullen, in lange krullen, knippen ze in speciale semi-circulaire (de kop) frame.

Soms werd gedaan in lagen, het creëren van het effect van een amfitheater op het hoofd. De achterkant van haar haar gevlochten in een vlecht en legde netjes op zijn hoofd. Het was mode te kammen zeer krullend haar maken weelderig volume.

Later grof en overdreven grote vorm werd herzien door ervaren kappers en Romeinse kapsels meer discreet en zorgvuldig in de natuur. Het werd gelegd krullen, gebleekt met een speciale oplossing, het geheim van die is nog steeds niet opgelost.

Meer rijke klasse versierd de haren van edelstenen, kralen, en een andere stof-wraps.

Opgemerkt moet worden dat de Romeinse kapsels werden niet aangevuld met een pony. Een rol kunnen hebben gespeeld, is de invloed van de Kerk. Maar nog steeds de Romeinse fashionista ‘ s weten te maken van uw kapsel, zelfs een discreet, maar zeer elegant en zacht.

Het haar in de Romeinse stijl past bij bijna elk meisje. Krul je haar te krullen, netjes gestapeld hen het gebruik van de studs op de achterkant en “voila”, klaar!

Dit is perfect voor een bruiloft feest. De laatste stap is de inrichting van een parelketting of het gebruik van Bobby pins in de vorm van bloemen. Probeer het gebruik van haarlak en mousse. Dus uw strengen zal worden zacht om aan te raken en natuurlijke verschijning.

Lieve dames, vergeet niet dat de beste decoratie zal alleen gezond haar! Experimenteren en gezond!

De verjaardag van een familielid, de bruiloft van zijn vrienden en een romantisch diner,…

In elke vrouw het leven is er een nacht toen ze draagt een mooie jurk en maakt een elegante kapsel. Styling met krullen is geschikt voor elk evenement. Welke formele kapsels krullen kan worden gedaan voor een speciale gelegenheid?

Een geweldige optie formele haar styling zijn de kapsels in de griekse stijl. Het voorste deel van het haar en backcomb licht en naar voren te duwen. Krullend haar met een Krultang het haar vloeiende krullen, nemen zijden. Styling te versterken beschilderen en versieren van de pinnen met kunstbloemen.

Gebruikelijke kapsel “beam” kan worden getransformeerd in de avond met krullen, als u de lichtbundel van de zijkant en trek de individuele draden, waardoor ze in sierlijke krullen. Kan worden versierd met een dun lint.

Een ander kapsel voor lang haar. Sorteer het haar van de bovenkant, behalve voor de pony. Wond op hun rollen, en het haar onder de nek van de hals wond met een tang in de vorm van een spiraal. Dan moet je pluis hen in kleinere krullen. Het haar is gewikkeld op krulspelden, gedeeltelijk in handen van kleine onderdelen, het maken van gemakkelijk binnenkant van fleece en laid back. Draai pony en willekeurig gestapeld. Het versterken van haar lak.

Rechte glad haar gelegd “koude golven” vrij vallen van het midden van het gezicht, een mooie en stijlvolle kapsel voor de avond.

Voor degenen die hebben kort haar, geschikt styling in de “retro-stijl”. Het is gemaakt van de wortels van het haar en vooral ziet er goed uit op haircut “dakje”.

Een verscheidenheid van clips, bogen, wraps vrij overbodig voor dit geval, maar de belangrijkste decoratie van de avond kapsels kan worden goed Verpakt, mooie krullen.

Thema door Anders Norén