stijl

Rok met peplum: het maken van een unieke afbeelding

Skirt with peplum: how to create a unique imagePeplum is een zogenaamde brede strook stof is genaaid aan het kledingstuk (een rok, een blouse, jurk of jas) op de taille. Rok met een decoratief item is niet alleen stijlvol uiterlijk, maar ook met de juiste selectie helpt om oneffenheden te verbergen van de figuur en benadrukken de voordelen.

Die is geschikt voor? U moet letten.

Allemaal! Modellen in rokken met peplum zijn een groot aantal, en elke vrouw kan kiezen voor de meest geschikt is om haar figuur stijl. Ze kunnen verschillen in: de peplum. Het kan smal of breed, rechte strook van doek of geplooid, als een meeuw in de vorm van linten, Ruche of kraag, en een gastheer van andere creatieve opties. Het type van de rok. Dit kan een strikte potlood rok of bel rokje, minirok of rok, de vloer, alles wordt alleen beperkt door de fantasie van de ontwerper-ontwerper.

Vergeet niet over de kleur. Meest vaak, de peplum rok – massief. Dit is te wijten aan het feit dat de peplum, die het bovenste deel van de rok, het verbergen van de patroon, en het creëren van een harmonieuze compositie in dit geval moeilijk is. Maar het is mogelijk! En liefhebbers van sieraden vindt zeker een rok met een peplum naar uw wens.

Deze diversiteit maakt het u om te kiezen de rok van deze stijl voor vrouwen van elke leeftijd, met elk figuur op een standaard geval.

Een paar tips voor het kiezen van een rok.

Peplum is gericht op de aanpassing van de vorm en geeft het evenredigheidsbeginsel. Het kan helpen bij het verbergen brede heupen, smalle markeren en maken het bijna wespentaille. Als een vrouw goed is gekozen voor een stijl, deze rok zal helpen haar blik nog meer vrouwelijk en elegant. Enkele aanbevelingen in dit verband:
Skirt with peplum: how to create a unique image

    Vrouwen met smalle heupen en slanke benen moet u kiezen voor een rok met een omvangrijke peplum, bijvoorbeeld in de vorm van golven of vleugels aan de zijkanten. Dit zal helpen bij het creëren van de illusie van een meer gewelfde heupen. Ook zij zal er geweldig uitzien met de rok is van korte lengte. Vrouwen met brede heupen moet kiezen voor een strikte rechte rokken met peplum rok met Empire taille. De peplum moet niet weelderig, maar geometrisch. Dit alles zal helpen om visueel te smalle heupen en benen lijken slanker en langer. Vrouwen met een evenredige figuur, de meest ongelukkige. Ze passen bij elke versie van de rok met peplum. Ze geeft de vormen van gladheid en helpt de taille benadrukt.

Wat te dragen met een rok, een peplum?

Skirt with peplum: how to create a unique imageNa het selecteren van de juiste rok met peplum is de grote vraag – wat te dragen? Hier zijn de basisregels:

    Wat de top is, het moet worden, hetzij op korte, of verscholen in een rok. De meeste zullen look perfect naast silhouet, maar oversized en baggy dingen te voorkomen. Verschillende opties voor de top: een crop top blouse, turtleneck of trui, trui, vest (kan lang of kort te sluiten-inbouw) shirt, strakke t-shirts en t-shirts. Tot bovenkleding ook bepaalde eisen. Met een rok, deze stijl moeten we dragen bijgesneden mantels, regenjassen, down jassen of jassen. De juiste optie in het Baskisch is zichtbaar van onder de bovenste kledingstuk van ongeveer 10-15 centimeter. Een belangrijke regel met betrekking tot de schoenen, de verplichte aanwezigheid van een smalle hak of stiletto. Rok met peplum niet zoals ballet schoenen, sneakers, hardloopschoenen, slippers en andere schoenen op een vlakke zool. Beste geschikt schoenen, sandalen of enkellaarsjes. [opmerking]u Kunt de plaats van de hiel met een platform, maar het moet hoog genoeg zijn – niet minder dan 5 centimeter.[/opmerking] En last but not least – accessoires. Ze moeten bedwongen worden, benepen en niet-recurrente. Ze moet niet veel, dus ze trek niet de aandacht op zichzelf. Beter als het is, bijvoorbeeld, een armband of gewoon de kralen. Vergeet niet over de tas. Met een rok met een peplum look good kleine zakjes of klauwen.

Foto ‘ s:

Zwarte rok met een peplum, gecombineerd met een witte blouse.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Rechte beige rok met een peplum in combinatie met een zwarte blouse en zwarte hakken.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Lange rok met peplum en paars met een goud armband aan haar arm.
Skirt with peplum: how to create a unique image
De zomer versie is licht en rokken.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Roze rok, gecombineerd met een briljante shirt.
Skirt with peplum: how to create a unique image
Rok met peplum – bijna een must-have in de garderobe van de moderne vrouw. Het is veelzijdig en kan gedragen worden om een business event of werk, en op de gala-avond of gewoon een uitstapje naar de bioscoop. Ze kan het detail in het beeld, dat geeft een vrouw een unieke uitstraling.

Thema door Anders Norén