stijl

Rok met een t-shirt: 12 prachtige foto ‘ s

Wilt comfortabel en, belangrijker nog, stijlvolle set voor de zomer? Dan stel ik u aandacht te besteden aan een win-win-combinatie — de rok met een t-shirt. Soortgelijke combo op het eerste gezicht lijken onverenigbaar, maar in feite zal u helpen kijken zeer stijlvol en modern. Het dragen van een t-shirt met een rok kan als een jonge dame en de dames stapte over de drempel van 40 jaar. Er is geen limiet aan dergelijke combinaties en configuratie. Immers, de rok met een t-shirt zal er geweldig uitzien op slanke en mollige vrouwen. De belangrijkste regel is om te kiezen van de juiste stijl en kleur van de kleding, zodat het beeld bleek prachtig.

Skirt with t-shirt: 12 stunning images

Skirt with t-shirt: 12 stunning images com/andicsinger/ Skirt with t-shirt: 12 stunning images

Ongelooflijk veelzijdige combo dat zal er goed uitzien op elke figuur is het t-shirt met een kokerrok. In dit geval, als de tweede kan worden afgedrukt, zoals bloemen, geometrische of de luipaard print, het shirt beter als normaal, gepresenteerd in het veelzijdige witte of zwarte kleur.

Skirt with t-shirt: 12 stunning images

Niet minder indrukwekkend normaal t-shirt zal geweldig uitzien met een rok is een A-lijn of de zon. Maar die keek zo harmonieus mogelijk, kiezen voor een shirt dat strak om het lichaam en accentueert de rondingen van uw figuur.

Skirt with t-shirt: 12 stunning images

Bij het opstellen van een zomer uien, kunt u ook contact opnemen met stijlvolle geplooide rok en t-shirt. Deze set is perfect voor de dames in de leeftijd die willen kijken vrouwelijk en elegant.

Skirt with t-shirt: 12 stunning imagesSkirt with t-shirt: 12 stunning images

Interessant t-shirt passen en boog rok op de vloer of geur. Zij adviseren u bent niet bang om te experimenteren en moedig sla de heldere kleuren laatste, maar eerst moeten ook allemaal zwart-wit.

Skirt with t-shirt: 12 stunning imagesSkirt with t-shirt: 12 stunning images

Merk op dat de rok + t-shirt is de perfecte combinatie voor de moderne, actieve vrouw die er mooi uit wil zien en stijlvol, maar zich zo comfortabel mogelijk voelt.

Skirt with t-shirt: 12 stunning images Skirt with t-shirt: 12 stunning images Skirt with t-shirt: 12 stunning images

Thema door Anders Norén