make-up

Regels die van toepassing zijn matte lippenstift

Rules applying matte lipstick

In de moderne mode wordt meer en meer populair natuurlijk.
Geschilderd en vysvetlilas meisjes van nu zijn niet ongewoon. Dat is de reden waarom vrouwen, op zoek naar matte make-up. Het zich vermengt met de natuurlijke huidtoon, niet staan, maar toch, het markeren van de gewenste gedeelte van het gezicht. Matte make-up kan niet worden gedacht zonder een matte lipstick. Er zijn een aantal kenmerken van een keuze van dergelijke cosmetica.

Een keuze van matte lipsticks

Bij het kiezen aandacht te besteden aan het product. Het moet bevatten skin care producten gericht op het hydrateren de Lippen. Ook de studie van de lijst van onderdelen die kan leiden tot allergieën. Als u een gevoeligheid voor bijenwas, opmerking lippenstift op met palmolie. Enkele tips voor het kiezen van lippenstift kleur:

Met een bleke huid en donker haar gaat goed met kers, pruim en scarlet. Donkere meisjes moet vermijden zulke heldere kleuren, de keuze voor een kleurtje lippenstift bruin-oranje tinten: oker, terracotta, brons. Als je van nature hebben licht haar en lichte huid, let op de roze tinten. Voor een avondje uit, u kunt ook gebruik maken van rode lippenstift benadrukken de lippen. Roze tinten ook geschikt voor kastanje haar, maar rood meisjes kunnen gebruik maken van een zeldzame kleur “burnt Sienna”, die verschillen in hun agrofoto. U kunt zich richten op de tijd van het jaar. Het feit dat zonne-activiteit hangt af van de huidskleur. Zelfs als je niet bruin in de zomer, het eten indirect door de zonne-stralen, de huid wordt roze. Daarom is in de lente en de zomer, moet u gebruik maken van warme tinten lippenstift, terwijl in de winter meer koud. De donkere uw tan, hoe meer kleuren je wilt gebruiken. Rules applying matte lipstick

Samengesteld uit matte lipsticks bevatten skin care producten gericht op moisturizing lip

Aarzel niet om zorgvuldig te onderzoeken van de lippenstift voor de aankoop, omdat het afhankelijk is van de gezondheid en de schoonheid van je lippen. De geur van haar, de geur suggereert dat de houdbaarheid links. De lippenstift mag niet worden beschadigd, moet het oppervlak glad.

Matte lipstick: beoordelingen

Bij het kiezen van Lippenstift, je moet niet alleen vertrouwen op je eigen ervaring, maar ook op de ervaring van andere meisjes (zowel positief als negatief)

Maybelline matte lipstick: beoordelingen

De geschiedenis van de Maybelline bedrijf begon in 1913 met mascara, maar nu produceert en distribueert producten wereldwijd. Maybelline is een modern cosmetica, het kenmerk van dat de aanwezigheid van slechts 1-2 honderd roebels u in de portemonnee zullen worden hoge-kwaliteit producten voor make-up. Maar of rechtvaardigt de kwaliteit?

Anastasia Kudryashova er zo over denkt. Maybelline matte lipstick perfect definieert de lippen meisjes, te wijzen op hun gezicht. Onder de voordelen Anastasia roept de betaalbare prijs en uitstekende kwaliteit.

Rules applying matte lipstick

Maybelline matte lipstick perfect definieert de lippen meisjes, te selecteren op het gezicht

Gemiddelde beoordeling lipstick – 4,9, en dit is met 92 kiezers. In het geval van de vennootschap, Maybelline, matte lippenstift volledig overeen met de waarde — ongeveer 370 roebels.

Nyx matte lipstick: beoordelingen

Nyx is nieuw op de cosmetica markt. Het bedrijf is pas 17 jaar oud. Echter, cosmetische lijn bevat meer dan duizend titels.

Nyx matte lipstick in 91 stem heeft een beoordeling van 4.3, te vergelijken met Maybelline, weglating, en zijn prijs meer – 490 roebels.

Drager Ellis zet waardering van 3/5. Ze kocht drie matte lippenstift mat lipstic kiest uw eigen kleur. Ondanks het feit dat de lijn is hetzelfde, met verschillende tinten lippenstift geeft een heel andere kwaliteit, volgens het meisje.

Maar het meisje onder de nickname Zee-s commentaar op matte lipstick lipstic positief, wijzend op de keerzijde is dat zij benadrukt seluchenko op de lippen, maar dit probleem is heel reëel. Over de lippenstift zegt dat het heel resistente, eenvoudig aan te brengen en niet verspreid, rijke kleuren, mooie textuur. Hiermee wordt het meisje als de profs.

Rules applying matte lipstick

Nyx is nieuw voor de cosmetica-markt

Kortom, de beoordelingen zijn tegenstrijdig.

Matte lipstick van Mac beoordelingen

Het bedrijf werd opgericht in 1984 en heeft sindsdien verspreid zijn producten overal. De Lipstick Mac matte palette is vrij duur (ongeveer 900 roebel), dus de verwachtingen zijn zeer hoog. De rating van 4.4.

Drager Nostalgie, gaf een beoordeling van 3/5, zegt dat lippenstift. 900 “tam” is niet van plan om. Het meisje onder de nickname Furorius evalueert de lippenstift in 2/5, wijzend op de ernstige droogte die lippenstift die je kunt vinden. Om te gaan met dergelijke problemen, maar om te betalen 900 roebel voor de cosmetica natuurlijk brute kracht. Er waren echter degenen die de lippenstift een stevige “5”: of hun lippen zijn minder problematisch, of de verhouding prijs/kwaliteit zijn ze heel tevreden.

Vivienne Sabo, een matte lipstick: beoordelingen

Een bedrijf met de naam de “Gradient” werd opgericht door Vivien in 2006. Vandaag de dag, de cosmetica van dit merk is zeer populair vanwege de prijs, die is 235 roebels voor een vloeibare lipstick Vivienne sabo. Maar de kwaliteit van de lipstick, zoals je kunt raden, geschikt. Gebruikers, voornamelijk leerjaar 3 en 4, die geeft uiteindelijk een gemiddelde score van 3,3.

Drager Virineya merkt op dat de lippenstift broodjes en beleg zonder een potlood. Vitaliteit lippenstift “is prima, maar de snacks rond 4 uur”, waardoor de noodzaak om constant in touch-up van de lippen. Het meisje schrijft ook dat “de lippenstift laat veel te wensen over”.

Matte lipstick van l ‘ oreal: beoordelingen

De gemiddelde kosten van een matte lipstick van l ‘ oreal Zuiver Rood Exclusieve – 444 roebels, en een beoordeling van 4.7, de verhouding kwaliteit/prijs is zeer tevreden met het schone geslacht.

De vrouw met de bijnaam Vrouw legt een stevige vijf, het bellen van een lipstick “gem” “juweel van de collectie van lippenstift”.

Hoe breng lippenstift?

Veel meisjes spreken negatief over de matte lipstick, niet wetende hoe het toe te passen. Een vergelijkbaar effect is te verwachten: matte tinten direct richten op de gebreken van de lippen, dus het is belangrijk om ze in orde zijn voordat u van toepassing cosmetica wilt.

Rules applying matte lipstick

Voer de procedure van het schillen van de lippen voor het aanbrengen van een matte lipstick

Voer de procedure van de peeling aan op uw lippen niet meer loslaten. Vervolgens hydrateren je lippen hygiënische lippenstift en vervolgens toepassen op de top van de mat.

Matte make-up: natuurlijkheid is terug in de mode

Het tijdperk van de opvallende en felle make-up, wanneer de aandacht zich bezig met gekleurde schaduwen en felle lippenstift, het is weg. Vrouwen zijn nu gewaardeerd, niet om wat ze te onderscheiden van de menigte, en hun natuurlijkheid, en dat is geen wonder, omdat de natuurlijke kenmerken van het gezicht zijn meestal mooier, als de vrouwen niet proberen om ze te veranderen plastische chirurgie en tatoeages. Wat trekt de natuurlijke make-up?

De voordelen van matte make-up

Natuurlijkheid. Het staat niet uit op het gezicht. De mogelijkheid tot het creëren van een lichte make-up op contrast – matte lippenstift en heldere blauwe oogschaduw. Geschikt als Dagelijkse make-up, en voor een avondje uit in het licht. Duurzaamheid. Gehouden gedurende de dag, dus perfect voor het werk.

Hoe is de matte make-up?

Sommige meisjes voorkomen matte make-up, te denken dat hij kan benadrukken hun zien er moe uit. Natuurlijk, het overtollige paarse kunt benadrukken onder ogen kringen, maar alleen als de ogen niet correct zijn geschilderd, dus op dit account maak je geen zorgen.

Rules applying matte lipstick

Matte kleuren niet meteen plat liggen, zodat het aandeel van de schaduw die je nodig hebt speciale borstels

Een ander probleem kan worden moeilijkheden van toepassing. Matte kleuren niet meteen plat liggen, zodat het aandeel van de schaduw die je nodig hebt speciale borstels, het creëren van een soepele overgang van licht naar schaduw.

Klassieke make-up is als volgt

Vóór het aanbrengen van de schaduwen, moet u voor te bereiden op de oogleden door het toepassen van een primer. De Stichting is toegepast op ontvetten, reinigen van de huid. Wanneer de primer is opgenomen, is het mogelijk om te beginnen met de basis make-up. Gebruik een matte Foundation en concealer te verbergen van de huid vlekken. Zoals in het geval van een matte lipstick, de schaduw van het openen van de gebreken van de huid, bezeten door een vrouw, bijvoorbeeld, kleine rimpels rondom de ogen. Fix Foundation poeder. Verf de wenkbrauwen. Het is noodzakelijk om de kam ze met een speciale wenkbrauw kam, borstel -, trim-en verf tinten voor de wenkbrauwen. Na gebruik van een speciale gel voor de styling en de vaststelling van haar. Breng een witte schaduw onder de wenkbrauwen te accentueren het contrast tussen hen en de huid. Gebruik bruine eyeliner rond de ogen. U kunt tekenen een kleine pijl. Het gebruik van bruin schaduw schaduw latte of chocolade, spreidde ze voorzichtig met een borstel over het ooglid. Verf wimpers zwart of chocolade inkt. Speciale aandacht besteden aan de contouren van het gezicht: gebruik de donkere poeder, het moet benadrukt worden, jukbeenderen en voorzichtig mengen het met een spons. Je lippenstift in een natuurlijke schaduw. Rules applying matte lipstick

Dankzij de honing lippen zachter en zachter

Lip care

Bij het nastreven van de perfecte make-up en de schaduw van de lippenstift niet te vergeten over de eenvoudige lip care:

Massage van de lippen in 2-3 minuten met een tandenborstel voordat u op een aantal lippenstift te voorkomen schilferen. Een masker voor de lippen die zijn gericht op hydratatie en voeding. Een van de meest populaire is de honing masker. Toe te passen op je lippen de honing gedurende 5-10 minuten, dit maakt ze zachter en zachter. Gebruik chapstick en baby lotion voor de verzorging van de lippen in de winter. Anders kan het leiden tot lange-termijn problemen met het pellen. Smeer de lippen in met olijfolie in de nacht om hen fluweelzacht. Bij het kopen van lippenstift, aandacht te besteden aan de compositie. Is er behoefte aan voedingsstoffen die bijdragen aan de hydratatie van de lippen. Rules applying matte lipstick

Smeer de lippen in met olijfolie in de nacht om hen een fluweelachtige

Het is beter om meer geld te besteden aan een lipstick, maar zorg ervoor dat het in uw voordeel, dan worden teleurgesteld van goedkope cosmetica.

Thema door Anders Norén