manicure

Professionele nagellak van China Glaze kwaliteit 66 foto

Misschien is er vandaag niet één zichzelf respecterende beauty salon, die ik niet had gehoord over de nagel producten van China Glaze. Ze hebben opgedaan populariteit onder de kunstenaars en hun klanten, dankzij de ongelooflijke duurzaamheid van de coating, het gemak van de aanvraag en veel verschillende kleuren. In het Arsenaal van de professionele lijn voor de nagellak van China Glaze heeft alles wat je nodig hebt, te beginnen met de behandeling, de nivellering, glans en Mat sneldrogende topcoats, en eindigend met verzorgende oliën en drogen van de nagellak.
Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo
De naam China Glaze gekocht met kaolien, dat is de belangrijkste component van alle verf company. Deze witte porselein klei, gevonden in de Chinese stad van Kaolien. Dus, de naam van het bedrijf kan worden vertaald als “de glans van porselein, glazuur – glitter en china – China, China. Zijn populariteit in de cosmetische industrie witte klei dankt absorberend en zuiverende eigenschappen. China Glaze was de eerste die toegevoegd kaolien in de lak.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo21Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo24 Op het moment, de vervaardiging van vernis China Glaze is geconcentreerd in Californië (VS), en hun verpakking en de verpakking zijn betrokken in de magazijnen van het bedrijf American International Industries (Los Angeles). Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo49Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo50

Hoe kiest u een kwaliteit van de nagellak aanbevelingen

Goed verzorgde handen en mooie manicure is een van de onderdelen van de vrouwelijke aantrekkelijkheid en stijl. Het kopen van nagellak in de winkel in de eerste plaats besteden we aandacht aan de kleur van de verf, en dan op andere kenmerken, en in de cabine op alle behalve de kleur lak, we zijn vaak niet geïnteresseerd in iets anders. Immers, niet veel mensen kunnen herinneren van het merk van de verf die onder de nagelstudio en de vervaldatum, samenstelling, enz., bijna niemand dacht. En voor een goede reden. Immers, niet alle nagellakken zijn van dezelfde kwaliteit, namelijk de kwaliteit van de lak is niet enkel de schoonheid en de duurzaamheid van de manicure en nail gezondheid.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo28Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo27Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo26Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo36

Hoe kies je nagellak? Wat zijn de kwaliteiten van een vernis, die de voorkeur? Hoe onderscheid te maken tussen de echte van de valse nagel?
1. De vorm van de fles moet geen ernstige rondingen, die kan vast komen te zitten in de lak of de samenstellende deeltjes. De fles moet comfortabel — plat en breed is — de onderkant naar Lac stond gestaag, niet peremeshivaete en niet om te draaien.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo41Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo45 2. De nagellak mag niet de volgende gegevens bevatten schadelijke chemicaliën:
formaldehyde,
Tolueen (methylbenzeen, toluol, phenylmethane),
butylphthalate (Dibutyl Phtalate, DBP),
Tosylamide/formaldehyde resin (formaldegidnymi),
kamfer/Kamfer. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo1Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo20 3. Lint borstel moet plat liggen, en de borstel, een goede vernis moet lang zijn, met een gemiddelde hardheid, met een dunne en elastische borstels. Typisch, de borstel is gemaakt van verschillende lengte van de vezels. Door de verschillende lengte en medium hardheid villus nagellak makkelijker toe te passen.
4. Goede kwaliteit, professionele nagellak niet goedkoop. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo2Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo5 5. Om de kwaliteit te controleren verf of niet, je moet het schudden van de fles. Kunnen de lange-termijn opslag, coatings kan verdeeld worden in verschillende lagen, met name voor de Lac-glycerol, poetsmiddelen met glans en met andere additieven. Vaak is de flacon is geplaatst mix-kralen, die helpen roer de lak. Van de aankoop van de vernis moet worden vermeden, als er na het schudden van het mengsel in een fles gekocht van een uniforme consistentie. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo3Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo7

Professionele manicure lak van China Glaze

Al die nieuwigheden op het gebied van professionele producten voor manicure en nail care, waarschijnlijk al de tijd gehad om kennis te maken met het merk China Glaze. Genoeg voor de overdracht van de merknaam van het engels naar het begrijpen van hun hoofdrichting — “porselein Glans.” Alle fondsen van de onderneming is in staat om direct te transformeren uw manicure, waardoor het meer een glanzend en interessant. Dit bedrijf produceert alle soorten verf, basen, gedroogde vloeistoffen en andere soortgelijke producten.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo

Onder de concurrenten van de middelen uit de China Glaze stand out in de eerste plaats voor zijn unieke. Een van de belangrijkste ingrediënten is, bijvoorbeeld, een speciale witte klei, die bekend is van de mogelijkheid tot het verlengen van de perfecte manicure, waardoor de coating meer duurzaam en bestendig, en ook voor de behandeling van de nagels. Nog belangrijker, het regelmatig gebruik. Zelfs de meest broze nagel plaat, sterk, mooi en stevig. Maar tolueen, dibutylftalaat en formaldehyde in zijn samenstelling is het niet, daarom is voor de gezondheid van de nagels, maak je geen zorgen.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo22Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo31

Lucky China Glaze gemaakt in de VS, manicure tools en nagellak van China Glaze biedt een uitstekende dekking van de nagels hydrateren en beschermen de nagel plaat. Porselein Glans professionele lijn van de lakken van China Glaze wordt onderhouden door het hoge gehalte aan pigmenten, en de combinatie van polymeren en hars te voorkomen schilferen en zorgen voor een snelle droging en vlekken voor een lange tijd. Alle China Glaze lakken hebben een speciale borstel, bestaande uit 220 haartjes. Dankzij de China Glaze nagellakken toegepast soepel en maken prachtige manicure, kunnen verbergen en alle gebreken van de nagelplaat.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo

Nagellak van China Glaze kwaliteit posities foto ‘ s

Alvorens te vertellen over de belangrijkste kenmerken van decoratieve cosmetica voor de nagels van China Glaze, zullen we u vertellen over het concept van het Amerikaanse merk. Een breed scala aan schoonheids-producten omvat een hele serie van voorbereidingen voor de implementatie van een volledige manicure. In aanvulling op de middelen voor de verzorging van de nagelriemen en nagels, evenals de vloeistof voor het verwijderen van nagellak, China Glaze onderneming biedt haar klanten een base en top cover, medische voorbereidingen voor de versterking van de natuurlijke nagels en dat soort dingen. Vernis is een populaire Amerikaanse merk verdient bijzondere aandacht vanwege de uitstekende kwaliteit, de unieke samenstelling van rijke selectie.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo38Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo39

Cosmetica bedrijf China Glaze zorgvuldig bewaakt het proces van het creëren van hun producten, met speciale aandacht voor het kiezen van de juiste ingrediënten en strikte naleving van de uitvoering van alle technologieën. Beauty producten voor nagels worden getest in speciale laboratoria, en pas daarna in productie genomen. Dankzij deze decoratieve nagellak van dit merk verdient het vertrouwen en de vraag is onder liefhebbers van kwalitatief hoogwaardige en slijtvaste coatings.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo42Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo44

Een ongelooflijk divers palet van verf professionals in staat stelt om het realiseren van uw meest ongewone fantasieën, en wij, de gewone liefhebber van interessante manicure, zorg ervoor dat vinden “dezelfde kleur”. En zelfs als de favoriete nagellak nog steeds moe, zeker China Glaze lanceert een nieuwe collectie van prachtige kleur en structuur lak. Maakt dit bedrijf een paar keer per jaar, zodat u altijd kunt vinden in de staat iets wat zeer ongebruikelijk en nieuwe, pre-kocht alle trends slechts het komende seizoen.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo43Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo46

Wij hebben voor u een grote foto collectie, waarin creatieve en stijlvolle ontwerp ideeën gemaakt met behulp van China Glaze nagellakken.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo40Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo34Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo33Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo47Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo25Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo32Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo35Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo48

De geheimen van de perfecte manicure

Om ervoor te zorgen dat uw manicure was echt persistent, het was niet genoeg lak. Elke specialist betrokken bij manicures, kent een paar eenvoudige regels, die we graag met u delen vandaag.
1. Bij het uitvoeren van nagellak nieuwe lak moet worden toegepast op de eerder ontvet de nagel plaat. Dit is zeer belangrijk – het betekent, voor het verwijderen van lak, die je wegwassen de overblijfselen van de vroegere, hydrateren uw nagel en anderszins voldoen aan de voedingswaarde van oliën en vitaminen. Nagel het is echt heel handig. Echter, als u een nieuwe lak, het zal niet lang duren.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo9Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo11Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo16Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo17 2. Nieuwe lak moet worden aangebracht op de toplaag van een speciale basis.
U kunt kiezen uit de therapeutische base coat, ofwel het versterken of het egaliseren, die u het beste bevalt. En u kunt afwisselen.
3. Door de manier van, op de top van de beschermende coating. Vaak is het hebben van een manicure in een haast bij je thuis verwaarlozing van deze extra handeling – en absoluut tevergeefs. Zelfs de meest bestendige lak onder een laag van een dergelijke coating zal blijven op uw nagels veel langer. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo12Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo13 4. Het is zeer belangrijk om te drogen van de nagels. Dit moet niet worden gedaan onder de droger, zoals we dat ook thuis te doen en te gebruiken voor dit doel een speciale uv lamp. Ze kunnen worden gekocht in een speciaalzaak.
5. Ongeacht hoe goed een manicure die u kunt gebruiken, zijn ze niet effectief zullen zijn als uw eigen nagels zijn sterk genoeg, gezond of gebarsten. Dus podpilivaya alleen keramiek, saffierglas of zand nagelvijlen. Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo57Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo56

De Winter manicure van china glaze 2016 trends op de foto ‘ s

Deze manicure gemaakt lak van china glaze Twinkle collectie Holiday chroom zilver-metallic lak, dat simuleert de folie, zou ik Smelt Voor jou. Een soortgelijke schaduw is beschikbaar in vele vakantie-collecties, zoals metallics zijn met name relevant in de herfst-winter seizoen. De formule van de nagellak is prachtig, de dekking, nadat de eerste laag. Droogt zeer snel op te leggen extra tool wordt niet aanbevolen.

Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo52Professional nail Polish China Glaze quality 66 photo53

Thema door Anders Norén