fashion

Prachtige baljurk met een volle rok 2018

Vandaag kijken we naar een bal toga ‘ s met een wijde rok en stijl elementen van historische kostuums uit het verleden. Deze jurken kunnen niet worden beschouwd als een dans kostuum, hun belangrijkste taak is het creëren van een onvergetelijke spectaculair beeld voor sociale evenementen en feesten. Daarom, wij keren ons tot de meest luxueuze collecties.

Deze outfits op het eerste gezicht lijkt onpraktisch, maar de meerderheid van de levendige entertainment en plezier te testen. Is het praktisch om te gaan naar een duur restaurant, of reizen in eerste klasse? Misschien praktisch om te besteden een hele salaris voor de aankoop van een smartphone? Bal jurken met volle rok gemaakt voor de helderste evenementen. Zo ‘ n jurk kan van pas komen elke dag, maar een onvergetelijke ervaring.

Beautiful ball gown with a full skirt 2018
Guo Pei

Waarom moet je een mooie baljurk in de XXI eeuw

Jurk met pluizige rok kan worden gebruikt als een outfit aan de prom en zelfs een trouwjurk. Vandaag bruiden zijn niet beperkt tot de traditionele witte jurk kunnen worden in pasteltinten, en zelfs rode, paarse en soms zwart kant. Als dat zo is overweeg een bal jurk, het zal niet zo onpraktisch.

Houd ook in gedachten dat een dergelijke dingen zijn niet onderhevig aan modetrends. Het kopen van een luxe jurk uit de collectie van het koude seizoen 2018-2019, u kunt er zeker van zijn dat het niet zal zijn relevantie verliezen in 2019 en later, als gevolg van deze outfits zijn tijdloos, ze zijn de beste belichaming van vrouwelijkheid en schoonheid.

Beautiful ball gown with a full skirt 2018
Alexis Mabille

Als we ons herinneren in onze dromen, een jurk met een pluizige rok is een musthave voor elk meisje. Al eens van gedroomd om op de bal in deze schitterende jurk en voelen als een Prinses. Baljurk kunt gemakkelijk uw dromen om te zetten in realiteit. In ons leven echt veel kansen waar stap je in de rol van Prinses, we merken niet dat ze voorbij.

Voor Bijvoorbeeld Halloween. Waarom maak je een heks of een zombie als je een Prinses of zelfs een Gravin Bathory? Halloween en het Nieuwe jaar is al twee heldere vakantie per jaar, en als u het zich herinnert over de bruiloft van mijn vrienden en andere activiteiten, blijkt dat in ons leven vele kansen voor Quinceanera bal toga ‘ s.

Beautiful ball gown with a full skirt 2018
Alberta Ferretti, Alexis Mabille

U bent nu 16-17 jaar, het is tijd voor het kopen van deze kleding is het handig om prom, student nachten, en misschien u wenst deel te nemen in de beauty contest. En de bal jurk met een wijde rok zal helpen bij het creëren van levendige beelden voor fotoshoots.

Kort model met een pluizige rok hebben weinig gemeen met de jurken van XVIII-XIX eeuw, maar ze zijn het meest veelzijdig als ze kunnen zelfs gaan voor een eenvoudige partij bij de club.

Beautiful ball gown with a full skirt 2018
Giambattista Valli
Beautiful ball gown with a full skirt 2018
Chanel en Reem Acra
Beautiful ball gown with a full skirt 2018
Foto boven — Guo Pei
De foto hieronder — Guo Pei en Zuhair Murad

Beautiful ball gown with a full skirt 2018

Thema door Anders Norén