kapsels

Pixie met een pony

Pixie is een veelzijdige pasvorm die past bij bijna elke vrouw. Ik vraag me af het eruit zal zien in Lucas jonge dame of oudere dame. Daarnaast pixie perfect past bij elke vorm van het gezicht. Dergelijke kapsel zal voorzichtig juiste uw tekortkomingen, met name als het beschikt over een stijlvolle pony. Variaties van de laatste in de moderne wereld is echt heel veel. Daarom, als u van plan bent uw volgende reis naar de kapper met de bedoeling om een pixie met een pony, ik adviseer u om te beginnen om te beslissen welke pony zal uiterlijk in harmonie met je gezicht. Om dit op te lossen uitdagende taak kan helpen de master die je ontmoet in de salon.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie met lange pony

Uw keuze kan vallen op pixie met een lange pony. Deze optie is ideaal voor vrouwen die willen pas een vierkant of rond gezicht. Niet minder interessant dit kapsel zal er geweldig uitzien op vrouwen met een ovale vorm van het gezicht. Daarnaast pixie met lange pony alleen ontworpen voor vrouwen die willen toevoegen aan hun dun haar meer leven en volume. Om het kapsel keek de meest indrukwekkende in de weg, suggereren dat het om spice up een trendy kleuren, voor bijvoorbeeld een baby-verlichting. Merk op dat een pixie kapsel met lange pony elke ochtend, moet u toewijzen een aantal keer voor styling.

Pixie with bangs

Pixie met lange kant pony

Pixie met een pony naar de zijkant? Waarom niet. Zoals in het vorige geval, dit kapsel is aan het worstelen met de nadelen van ronde en vierkante gezicht en bovendien helpen u bij het vernieuwen van uw afbeelding. Pixie behandeld te worden als jonge meisjes en oudere vrouwen. Het belangrijkste in dit geval is het kiezen van de juiste kleur, waardoor uw kapsel memorabele en opvallende onder anderen. Onlangs op het hoogtepunt van de populariteit Balaj somber en delicate die u zullen helpen het gewenste effect te bereiken.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie met schuine pony

Pixie with bangsPixie with bangs

Als u een vertegenwoordiger van een driehoekige vorm van het gezicht, die u zeker zal passen side-swept pony, die kan worden als lange en korte. Hier moet u zich richten op uw wensen en op het advies van de meester. Mooie en harmonieuze pixie kapsel met schuine pony zal geschikt zijn voor jonge meisjes die niet bang zijn om uw stijl enigszins gedurfd en origineel.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie met korte pony

Als je de juiste gezichtsuitdrukkingen, kan je bij de master te doen voor een pixie met een korte pony. De lengte van het kapsel kan zo kort of langwerpig. Vrouwen die kiezen voor de eerste optie, u kunt vergeten over het ochtend blazen, maar de tweede is meer grillig en zal vereisen 10 minuten van uw tijd elke ochtend.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie met lange pony

Pixie met lange pony — dit is waarschijnlijk de meest populaire kapsel van de laatste tijd. Het maakt het beeld interessanter, prachtig, vrouwelijk en stijlvol. Een groot voordeel van dit kapsel is zijn veelzijdigheid. Het past absoluut elke vorm van het gezicht, te helpen bij het verbergen van de fouten van een of andere vorm. Daarnaast is dit kapsel voegt gewoon naar de kapper het gewenste volume, en als het seizoen van de stijlvolle styling, kunt u onweerstaanbaar boog op elke dag voor werk, feest, een romantische date of een vakantie.

Pixie with bangsPixie with bangs

Pixie met kant pony

Als uw gezicht type werkt het beste kant pony, maar de lange versie is niet naar wens, dan kunt u altijd vragen voor kortere pony, die is gunstig voor soepele onvolkomenheden en frisheid toegevoegd.

Pixie with bangsPixie with bangs

Thema door Anders Norén