fashion

Outfits met ruches, ruches en ruches

Volants, met ruches en franje – een symbool van vrouwelijkheid en romantiek. Ze zetten een gewone pretentieloos en misschien zelfs strenge snijden in luxe kleding, en soms zal het creëren van een Koninklijke pracht.

In het seizoen 2018-2019, veel ontwerpers besloten tot het maken van kleding en accessoires op het thema van de volants en ruches. Onverschillig tot deze gegevens, het creëren van schoonheid en pracht, dat was het niet. Volants, met ruches en franje van verschillende soorten in bijna elke collectie. Misschien, onder ons, zullen velen de voorkeur aan de jurkjes met ruches, rokken met ruches, blouses met ruches.

Maar hoe onderscheiden, waar zijn de ruches, ruches, volants en waar?

Ruches snijden op de rechtdoor, dan verzamelen aan één kant van de Montage en het dezelfde kant op te naaien van de kleding.

De roes – een strook stof dat probivaetsya op de middelste lijn, die is genaaid aan het product. Krijgen, als twee ruches, maar met de twee zijden.

De shuttle verschilt van de ruches, ruches die prisborivat het is niet nodig. Volant – een strook van doek, die Volnitsa slechts aan één zijde en in zichzelf. Dit wordt bereikt door een speciale onthullen. Shuttles beter om de stof te snijden op de bias lijn, maar het is niet echt zuinig verbruik van materiaal, en de shuttle niet zo veel Volnitsa.

Volant uitgesneden in een cirkel (in de vorm van “bagel” of een spiraal, als een shell-slak huis). Naai-aan de rand is niet Volnitsa, dat is volant aan te naaien aan het product heel gemakkelijk en eenvoudig. Maar meer daarover een andere keer. En kijk nu eens wat modellen van jurken en accessoires met ruches, ruches en ruches bieden ontwerpers in het nieuwe seizoen.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Fendi, Valentin Yudashkin, Temperley London

Ruches, ruches en volants kan geven een bijzondere charme en aantrekkelijkheid van een set. De mode-trend, die voorzien van ruches, ruches en volants, geworteld in de oudheid. We kunnen zeggen dat de producten met deze gegevens verlaten nooit de catwalk, maar vandaag de dag, kleding met franjes en ruches op de piek van de populariteit, en in aanvulling op jurken, rokken en blouses, ruches en volants prachtig ingericht, schoenen en andere accessoires.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Rochas, Luisa Beccaria, Rebecca Minkoff

In de collecties van het seizoen 2018-2019 veel modehuizen zoals Alexander McQueen, Temperley London, Vivetta, Gucci, Fendi, Rodarte, Ryan Lo, Balmain en anderen hebben aangetoond dat de modellen met ruches, ruching en ruches die zal aantrekken van de aandacht, niet alleen van de liefhebbers van het romantische stijl, maar ook degenen die de voorkeur geven aan het minimalisme. De ontwerpers hebben ons verzekerd dat de volants en ruches kan worden in een verscheidenheid van plaatsen: aan de zijkanten en in het midden, op de rand, op de hals en schouders, op mouwen, kragen, enz., en niet alleen op de kleding…

Jurken met volants, met ruches, of ruching

Jurkjes met ruches, ruching of ruches kijk heel vrouwelijk. Sommige ontwerpers zien van de schoonheid in een sensuele en delicate chiffon, willekeurig gerangschikt, in verschillende richtingen, anderen maken gebruik van verschillende stoffen, het decoreren van kleding enorme roes. Licht volants, kleine en grote ruches, de combinatie van transparantie en gelaagdheid, pracht en praal, elegantie en gratie, — dit alles zie je in de nieuwe collecties 2018-2019.

Volants, met ruches en franje – rok en broek

Rokken met ruches of volants met name relevant in het voorjaar en de zomer, maar ontwerpers bieden om ze te dragen in de winter als ‘ s avonds een optie – met topjes of transparante blouses, afgezet met dezelfde ruches, kant blouse of fijne trui. U moet alleen rekening houden dat de ruches volume toevoegen. Dus kies de opties die u zullen pas de afbeelding en niet in strijd komt met het evenredigheidsbeginsel.

Broek met ruches zal zeker kijken feestelijke, zodat ze kan een geweldige oplossing zijn voor bijzondere of evenementen in de avonduren.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Foto boven — Carolina Herrera, Escada, Holly Fulton
De foto hieronder Vivetta, Rodarte

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Fashion blouse, tops, truien met ruches en ruching

Blouses met ruches zijn heel veelzijdig kledingstuk. Deze blouse is geschikt voor kantoor en voor een romantisch diner, en voor de Grand afsluiten. Blouses met ruches aan de business ensemble ligt de nadruk op de romantiek en raffinement.

Tops met ruches kan worden gedragen met broek of rok gemaakt van lichte stoffen. Volants op de borst zal het toevoegen van volume, dus deze optie is voor degenen die absoluut noodzakelijk zijn.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Fendi
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Gucc, Huishan Zhang
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Laura Biagiotti, Preen, Vivetta
Roksanda, Temperley London

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Volants, met ruches en stroken van jassen jassen

Soms jas kopen gewoon één voor het seizoen, in alle gevallen, dan moet je nadenken over de inrichting met volants. Deze jas kan ook zwierig en ongepast is in sommige gevallen.

Echter, sommige ontwerpers hebben voorzien van deze gelegenheid gebruik gemaakt en een interessante optie. Bijvoorbeeld, vacht en kleur uit de collectie van Versace kan worden gedragen in allerlei situaties. En de Rodarte ontwerpers vonden het mogelijk om aan te sluiten jas en originele schoenen met ruches met de rok of jurk linnen stijl. Tot slot, om te voorkomen dat buitensporige pracht van gedifferentieerd volants, ze kan gewoon tekenen.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Rodarte, Fendi
Versace, Gucci

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Mode-accessoires met ruches, ruches en ruches

Originele accessoires en schoenen met volants. Tassen of schoenen met ruches zal zeker het accentueren van de romantische sfeer. Ze zijn een aanvulling op kleding, versierd met ruches en met een stevige jas of kostuum in de stijl business. Accessoires met volants en ruches maak een prachtig beeld in combinatie met kleding in de linnen stijl.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Foto boven en onder — Fendi
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Rodarte
Marco De Vincenzo, Ohne Titel

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Volants, franjes en ruches – vrouwelijk decor dat voegt een gevoel van romantiek en raffinement, ongeacht waar hij was: aan de onderkant van de zoom, op de mouwen, de kraag, de hals en de schouders of rond liggen langs.

Thema door Anders Norén