manicure

Oranje manicure 2018 foto fashion trends

Oranje manicure is de perfecte keuze als u wilt om de aandacht te trekken. Oranje kleur perfect voor de lente en de zomer. In principe zijn als optimistisch, sociaal, zelfverzekerd meisjes.

Ze houden om te experimenteren, een actief leven en graag in het middelpunt van de aandacht. Op het moment zijn er veel oranje tinten voor elk wat wils: van pastel tot neon.

Je nagels verkleurd zijn van nagellak en niet geel moet u gebruik maken van een base coat. Het beschermt uw nagels van deze vervelende momenten. De volgende stap is de selectie van interessante ontwerp voor uw oranje nagels. Foto ‘ s zijn helder en interessante ontwerpen die u hieronder kunt zien in de compilatie. De oranje kleur past perfect bij wit, zwart, goud.

Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends

Orange French nail 2018-2019 foto nieuwigheden

Minder helder in vergelijking met de coating van de gehele nagel oranje jas. Door de grote diversiteit, is het nog steeds populair en relevant is. Fransen kunnen worden in de lunar variant, diagonaal, tekenen smile lijn op je nagel tips en hun sokkels, in een halve cirkel, direct en indirect. Altijd anders, French manicure en met de extra accenten: decor, schilderijen.

Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends

Ongebruikelijk lijkt orange French manicure op de natuurlijke nagels. Om het te maken dan moeten we ook het stencil. Als u wilt dat een vierkante jas, er zal veel van de reguliere masking tape of plakband. Als je hebt een afgeronde, dan is de tape moet een beetje snoeien. Het stencil is vastgelijmd aan de nagel, waardoor de punt open. Op de tip, het toepassen van de oranje verf, en het sjabloon verwijderd.

Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends

Oranje manicure op zeer korte nagels 2018-2019 foto

Oranje manicure is de perfecte optie die in staat zal zijn te trekken handen op aandacht. Dit vrolijke kleur is het meest geschikt voor een warme tijd van het jaar. Als Je gewend bent aan een actieve levensstijl, en heb Je geen tijd om een manicure doen, dan pak Je een lichte manicure, gemaakt van gel-lakken. Zal een keer doen en vergeet het voor een lange tijd. Nu de fashion verscheidenheid van strepen, dunne en brede lijnen uitgevoerd lijnen van verschillende kleuren.

Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends Orange manicure 2018 photo fashion trends

Oranje Ombre manicure 2018-2019 foto van de nieuwe opties

Oranje is de kleur van de zomer. Maar niet alleen dat. Psychologen zeggen: orange manicure liever die meisjes die in staat zijn om plezier te krijgen van het leven. Is een echte vrouw, vol vertrouwen in haar macht niet is te wijten aan de perfecte make-up, maar door de unieke innerlijke wereld, moed en zin te geven aan een goed humeur. En als je een lichte nagellak is altijd al een taboe, maar nu bent u benieuwd naar de manicure in oranje tinten, je kan gewoon wilt om mezelf te zijn. Dames, verwijder de maskers en de slag voor het bedrijfsleven. Kies een tint die zal opgaan in uw interne toestand. Wees niet bang om te probeer in de winkel verschillende opties beweeg de arm naar het gezicht.

Orange manicure 2018 photo fashion trends (71)Orange manicure 2018 photo fashion trends (25)Orange manicure 2018 photo fashion trends (49)Orange manicure 2018 photo fashion trends (62)

Moet zeker versier je nagels met de oranje verloop. Het is een mooi ontwerp, afhankelijk van de keuze van de tonen kan lijken op de avond van gloed, of een juicy orange slice, of middagzon brandt zand duinen. Daarom is het verloop is heel harmonieus uiterlijk van palmbomen, en eventueel tekeningen miniatuur scorpionica. Schaduw succesvol ziet er in elk kleurverloop. Het kan dienen als een van de primaire kleuren, dus het overgangsregeling. In ieder geval, het ontwerp ziet er heel organisch. Het onthouden van een mooie zomerse nagels oranje van kleur, is het aanbevolen om te versieren met zwarte palmen. Ook op de goudsbloemen, je kunt tekenen leuke lisatek of eekhoorns.

Orange manicure 2018 photo fashion trends (90)Orange manicure 2018 photo fashion trends (109)Orange manicure 2018 photo fashion trends (35)Orange manicure 2018 photo fashion trends (20)

Oranje manicure mix kleuren 2018-2019 foto

Aan de schaduw, koel en accentueren de kleur oranje anderen helpt, bijpassende tinten. De ideale paren zijn:

Orange manicure 2018 photo fashion trends (47)Orange manicure 2018 photo fashion trends (7)Orange manicure 2018 photo fashion trends (8)Orange manicure 2018 photo fashion trends (18)

    Oranje en wit. Mooie, elegante en populaire combinatie. Een goede optie voor de zomer vakantie en feest. Oranje en geel. Soortgelijke kleuren, de kleuren zijn harmonieus met elkaar, vooral bij het maken van een gradiënt. Beide kleuren zijn helder, respectievelijk, en de manicure is boeiend en schokkend. Oranje en groen. Sappige combinatie, in verband met een tropische vegetatie, een weelderige bladeren en exotisch fruit. De perfecte zomer manicure.

Orange manicure 2018 photo fashion trends (74)Orange manicure 2018 photo fashion trends (79)Orange manicure 2018 photo fashion trends (83)Orange manicure 2018 photo fashion trends (99)

    De oranje en zwart. Een originele combinatie in een manicure. Meestal de kleur zwart fungeert als een contrast, de lijn, de nadruk van de foto. Hoewel het wellicht een onafhankelijk element, bijvoorbeeld, de belangrijkste patroon of ontwerp op een oranje achtergrond, een halve maan met de jas-of achteruit. Oranje en beige. Verwante kleuren. Harmonieuze, warme kleuren. Oranje manicure met een beige en donkerder kleuren – perfect voor het najaar van nail art. Oranje en turquoise (pepermunt, blauw). Mooie combinatie, vooral in pastel. Heerlijke, zachte, lichtgewicht Duo.

Orange manicure 2018 photo fashion trends (44)Orange manicure 2018 photo fashion trends (24)Orange manicure 2018 photo fashion trends (32)Orange manicure 2018 photo fashion trends (29)

Tangerine manicure 2018-2019 foto ‘ s opties ideeën

Wat moet u koppelen aan het Nieuwe jaar? Met de geur van mandarijnen, kerstboom, misschien met een sterrenhemel die licht op de besneeuwde vlaktes, draaien ze in diamanten? Iedereen heeft zijn eigen idee over de vakantie, en wij allen voor te bereiden op het Nieuwe jaar met een grote verantwoordelijkheid: pick-up kleding, kapsel, make-up en natuurlijk nagellak. Om u te inspireren om te experimenteren, wij nodigen u uit om onze Kerst nail tabel.

Het mandarijn is een van de belangrijkste symbolen van het Nieuwe jaar, uiteraard na kerstboom, de Kerstman en snow Maiden. De geur van citrus in combinatie met de geur van sparren is een echte opmerking van de viering dat vervult je met vreugde en positiviteit. Dus we hebben felle kleuren zoals oranje tint. Het nemen van deze kleur als basis, hebben we besloten om aan te tonen hoe je kunt oorspronkelijk maken tangerine manicure.

Orange manicure 2018 photo fashion trends (56)Orange manicure 2018 photo fashion trends (130)Orange manicure 2018 photo fashion trends (42)Orange manicure 2018 photo fashion trends (122)

Peach manicure 2018-2019 foto mode ideeën, innovaties

Peach kleur is één van de meest harmonieuze zomer tinten voor elk meisje. Het zal benadrukken de tan, visueel geeft de huid een fluweelzacht en zacht. Peach manicure zal een geweldige aanvulling fragiel beeld dat de nadruk op uw natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid.

Daarnaast is in iedere winkel vindt u een grote selectie van verschillende tinten van perzik kleuren, dus kies de juiste optie voor uw geliefde jurk. In dit artikel nemen we je mee op een reis in de wereld van prachtige peach nail art. Op de foto zie je de originele franse, strass, ingewikkelde schilderijen en nog veel meer.

Coral manicure 2018-2019

Het selecteren van een koraal nagellak, je zal niet mis gaan, zo manicure koraal kleur is altijd relevant. Meestal wordt het gebruikt in de lente en de zomer, wanneer we nadenken over de vakantie, zee en vakantie.

Het koraal kleur is een combinatie van rood, roze en oranje. In kleding en manicure, het ziet er erg duur. De perfecte combinatie voor de koraal kleur is goud. Coral nagels dit is perfect voor de vrouw die houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling of wil je hem te trekken.

Abrikoos manicure 2018-2019

Delicate en sierlijke abrikoos manicure zal sieren de nagels van elke lengte en vorm. Verfijnde, pure en subtiele schaduw kan de perfecte keuze voor het maken van stijlvolle en bescheiden kantoor manicure, in alledaagse omstandigheden, in een feestelijke variant.

Abrikoos coating kan dienen als basis om te kijken geweldig allerlei patronen en tekeningen. Bijvoorbeeld, de perfecte keuze zou een witte ajour patroon, licht paarse vlekken, contrasterende zwarte tekeningen, charmante gouden accenten. Ook uitstekende abrikoos verloop manicure, waar de combinatie van rijke kleuren en klassieke, een lichte en Zonnige ontwerp, perfect voor de zomer seizoen. En de combinatie van abrikoos, de kleurtoon en sudovym is een zachte manicure voor bruiden of afgestudeerden.

Thema door Anders Norén