make-up

Opmerking schoonheden: make-up pijlen

Al sinds de oudheid pijlen waren de meest populaire manier om te benadrukken de expressiviteit van de ogen, ze voegen diepte en een speciale attractie. In het Oude Egypte vergelijkbaar met de techniek van de make-up gebruikt, ook mannen. Natuurlijk, in de moderne samenleving, de pijlen worden gebruikt door vrouwen alleen en ze kreeg genoeg rassen. Maar wat en hoe ze te maken — vertellen in ons artikel.

Handen zoals Cleopatra

Een zeer interessante vorm van pijlen, die is nog steeds erg populair onder de vrouwen. Maar in het dagelijks dragen, ze zal niet worden gehaald. Het is het beste geschikt voor ‘ s avonds of de afbeelding voor sociale evenementen. Om een beeld te maken, zoals Cleopatra, is het voldoende om de tekenen van een pijl onder de onderste wimpers vanaf de binnenste hoek van het oog, uit te breiden buiten de buitenste hoek. De regel moet er scherp en vet. En tekent een pijl boven de bovenste wimpers, weer uit te breiden buiten de buitenste hoek van het oog. Dit heel eenvoudige methode kunt u het bereiken van een ongelooflijk dramatische oog make-up die niet vereist dat add-ons.

Note beauties: make up arrows

Dunne pijl

Dunne pijl — ideaal als u met plannen om een unieke casual look. Tegelijkertijd maken de make-up met deze pijlen niet per se meesterlijke vaardigheden, of veel tijd om te sparen. Genoeg om het verwerven van de middelen bij de hand, bijvoorbeeld een plastic kaart of met een lepel en een interessante dunne pijl met een potlood of eyeliner.

Note beauties: make up arrows

Gevederde pijl

De meeste populaire type van pijl, die ideaal is voor ‘ s avonds, feestelijk, romantisch en zelfs fluorescerende make-up is de gevederde pijl. Om het te maken moeten besteden een beetje meer tijd dan de vorige soorten. Om te beginnen, breng aan op de huid van de oogleden stralend schaduw lichte schaduw, en de buitenste hoeken en vouw tot een donkerder bruine schaduwen en matte textuur. Lijn de bovenste wimper verf mascara op de zwarte eyeliner, en dan trekken de klassieke pijl met een dun penseel en een gel eyeliner. Een kleine borstel de mix van de getekende lijn.

Note beauties: make up arrows

Dikke ronde pijl omhoog

Idealiter is dit een optie zou zijn om te kijken naar partijen en verschillende thematische evenementen. De pijl op de top kun je nog versieren met glitter voor een meer gedurfde look voor de aankomende publicatie.

Note beauties: make up arrows

Gekleurde pijlen

Voor het maken van de gekleurde pijlen kunt u gebruik maken van schaduw, eyeliner, glitter of potlood. Kies de kleur die past bij uw huid en maken de klassieke of de pijl of dubbelklik, die zien er spectaculair uit met glitter.

Note beauties: make up arrows

Pijl-vleugels

Pijl-vleugels zal er geweldig uitzien op romantische en creatieve aard. Bijzonder goed ze zullen er op de rond de ogen, net als de pijlen visueel trek de laatste.

Note beauties: make up arrows

Thema door Anders Norén