kapsels

Oorzaken van haaruitval bij mannen

Als Je begint te merken dat Uw haar dunner wordt, en de terugwijkende haarlijn op zijn voorhoofd steeds meer merkbaar, dat is geen reden om boos en in paniek. Als de tijd om te overleggen een trichologist, Je haar kan worden hersteld. Een van mijn goede vriend, de arts — een professional op het gebied van de behandeling van haaruitval, vertelde me over de oorzaak van het probleem en over de mogelijkheden tot bestrijding van kaalheid. In dit artikel heb ik besloten om te delen met U hun geheimen prijs.
Er wordt aangenomen dat kaalheid een bijdrage leveren aan diverse ziekten, leeftijd, genetica, slechte omgeving en zelfs gewoonten. Overweeg of dit zo is.

Reden 1. Hormonen

Causes of hair loss in men
Twee-derde van de mannen zijn kalende na de leeftijd van 60. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat de meest voorkomende vorm van kaalheid is alopecia androgenetica. Haaruitval bij mannen kan worden veroorzaakt door te veel hormonen, verhoogde gevoeligheid van de haarfollikel voor het testosteron of een verhoogde activiteit van de enzymen die de productie van hormonen.

2. de oorzaak van de Erfelijkheid

Ondanks het feit dat het gen voor kaalheid draagt het X-chromosoom, die mannen krijgen van hun moeders, onderzoek heeft aangetoond dat mannen die een kale vader zijn veel meer kans om de ontwikkeling van kaalheid.

Reden 3. Jeukende hoofdhuid

Zorg dat de zendspoel is gemaakt van natuurlijke stoffen, sommige synthetische caps kan veroorzaken jeuk van de hoofdhuid, die op zijn beurt versnelt het verlies van het haar.

Reden 4. Stress

Causes of hair loss in men
Fysieke of emotionele stress leidt tot het verlies van het haar als U gevoelig bent voor kaalheid. Als U aanleg voor haaruitval, stress kan dit proces bespoedigen.

Reden 5. Gewicht

Snelle veranderingen in het gewicht, of het is ingesteld of gewichtsverlies kan ook een verhoogde kans op haaruitval.

Reden 6. Voedsel

Causes of hair loss in men
Let op je dieet, namelijk van eten, krijgen we de vitamines en mineralen worden beter opgenomen. Uw voeding moet worden aangepast, proberen te beperken van het gebruik van semi-en-klaar voedsel. Groenten, fruit en natuurlijke producten bevatten alle noodzakelijke elementen voor Uw gezondheid. Koolhydraten en vlees bevatten voedingsstoffen die gunstig zijn voor de haargroei. Leiden tot haaruitval kan er een tekort aan ijzer in het lichaam, in dit verband, is het aan te raden om een multivitamine-complexen met een hoog ijzergehalte.

Reden 7. Haardroger

Sommige mensen versterken het haar, met behulp van hete haardrogers en andere styling tools. Als U nodig hebt om droog je haar, gebruik een zachte, wasdroger of Haardroger met ionisator.

In ieder geval, als U zich zorgen maakt over de toestand van Je haar, is het het beste om een specialist te raadplegen, die zal maken van de juiste diagnose, zal onthullen de ware oorzaak en voorschrijven van een professionele behandeling.

Als de behandeling mislukt, maak je geen zorgen. Kale mannen zien er heel sexy, je hoeft alleen maar complexen over deze en om mijn haar te laten knippen, zo kort mogelijk is. Beroemdheden, evenals vele mannen zijn gevoelig voor kaalheid, maar ondanks dit zij kijken niet minder aantrekkelijk dan hun harige collega ‘ s.
Causes of hair loss in menCauses of hair loss in men
Vooral niet proberen te verhullen Uw kale hoofd — het ziet er in ieder geval grappig. Beter gewoon naar de kapper kaal.
Causes of hair loss in men

Tot slot zal ik delen over de bestaande mythen over haaruitval

    Mythe 1. Haaruitval komt met de ouderdom.

Integendeel, haar verlies kan beginnen zo vroeg de adolescentie, en in 20-30 jaar. Hoe eerder u begint, des te ernstiger zal worden in de toekomst.

    Mythe 2. Schoonheidsproducten voor haar, zoals lakken, gels en shampoos leiden tot haaruitval.

Gels, mousses en shampoo niet leiden tot haaruitval.

    Mythe 3. Blootstelling aan de zon draagt bij tot haaruitval.

Dit is niet zo. Direct zonlicht en zonnebanken is niet van invloed op haaruitval.

Causes of hair loss in men

Mythe 4. Seksueel actieve mannen kaal in de eerste plaats.
Dit is een van de meest populaire mythen over kaalheid-to-date. Het is niet het woord van de waarheid. Studies hebben aangetoond dat kalende mannen hebben dezelfde testosteron niveaus als hun collega ‘ s met een dikke manen.

Thema door Anders Norén