make-up

Oog make-up voor rood haar: 19 geweldige ideeën

Het roodharige meisje is ongelooflijk spectaculaire vorm van vrouwen die geen behoefte hebben bijzondere inspanningen leveren om zich te onderscheiden van de menigte. Maar ongeacht de helderheid van zijn beeld, veel vrouwen gewoon niet kunnen verschijnen op de roebel zonder make-up. Dat is de reden waarom wij besloten om u te vertellen in meer detail over de eye make-up voor roodharigen oog, want het heeft zijn eigen kenmerken en regels. Maar voordat u start met het maken van make-up, voorstellen voor het definiëren van uw kleurtype, die zal verschillen afhankelijk van de kleur van het haar, kleur van de huid en de ogen.

Make-up voor groene ogen

Als je groene ogen en rood haar, ik raad je aan om aandacht te besteden aan de tinten van bruin van kleur, licht blauw en deep blue, graphite grey. Ook niet uit het oog verliezen van de groene schaduwen, maar de belangrijkste voorwaarde hierbij is dat ze niet passen bij je natuurlijke kleur van je ogen. Bij het maken van een dag-make-up roodharige meisjes met groene ogen suggereren beperkt pijlen of een smokey-eye, die is gemaakt in de meest natuurlijke tinten oogschaduw. Maar als je een avond make-up die je kunt toepassen om meer gedurfde combinaties, bijvoorbeeld, ook hier zal kijken glinsterende marsh-bruine smokey eyes of grafische grijze pijlen met rode lippenstift.

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Make-up voor bruine ogen

Om make-up met lichtbruine ogen doen je blij, volg ha, zodat in de make-up werd gedomineerd door de “warme” kleuren. U perfecte kleuren, van crème tot koffie, brons en bruin, en de kleuren zoals donker groen, met een warme ondertoon marsh, Bourgogne, koper. Roodharige vrouwen met bruine ogen suggereren om zich te concentreren op de oog make-up, gebruik makend van de meest populaire technieken, zoals, smokey eyes, kat ogen enzovoort.

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Make-up voor blauwe ogen

De roodharige meisje met blauwe ogen spectaculair, zelfs met een kaal gezicht, maar als je nog wilt doen hun intrede nog aantrekkelijker, experimenteer dan met contrasterende pijlen “electric”, kleur blauw, emerald mist, koper smokey eyes en felle lippen.

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Make-up voor grijze ogen

Roodharige meisje met grijze ogen hebben een zeer veelzijdige looks die perfect zal werken gepaard met een “warme” en “koude” kleuren van cosmetica. Even goed naar de meisjes met een dergelijke verschijning pak bruine handen, aangevuld met rode lippenstift, en smokey eyes met de overgang van groen naar goudgeel. Dus voel je vrij om te experimenteren!

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Thema door Anders Norén