make-up

Oog make-up voor brildragers

De laatste keer dat de glazen werden een onderdeel van de mode afbeeldingen van veel van de meest bekende merken, zodat meisjes kopen en het dragen van een bril met geen lenzen aan te passen op de beelden van uw favoriete merken. De andere meisjes dragen een bril nodig. In ieder geval, en die en anderen willen effectief hetzelfde uitzien met een bril en zonder bril. Dan make-up voor meisjes met een bril anders dan bij conventionele make-up en hoe om fouten te voorkomen?

1. Oog make-up verplicht

De glazen zelf een opvallende accessoire. Het is niet verwonderlijk dat veel meisjes, het kopen van een nieuwe velg, ik denk dat het nu het is een vrolijke en eenvoudige tijd waarin we veilig kunnen stoppen met het doen van oog make-up in de ochtend. En hier en daar. Make-up artiesten bewijzen het tegendeel – nu je zojuist hebt om te doen make-up, met de nadruk op de ogen!

Eye makeup for eyeglass wearers

2. Primer anti-slip

De glazen hebben de neiging om weg te glijden ergens buiten je mooie neus? Er is een kleine truc – voordat u op de Stichting, zorg ervoor dat het gebruik van een primer of basis voor make-up. Dit zal helpen voorkomen uitglijden en niet te blijven repareren van uw bril.

3. Concealer

Zonnebril, vooral in het donker omrande, in staat van magie en onaangenaam om te benadrukken de kringen onder de ogen. Besluit? Voor het gebruik van een corrector of een concealer met een gele ondertoon. Dit zal helpen het veiliger te verbergen de sporen van een gebrek aan slaap.

Eye makeup for eyeglass wearers

4. Luxe neutralen

Bril al de aandacht te vestigen op uw ogen. Daarom, hoewel de verplichte oog make-up, make-up artiesten raden om te voorkomen dat een te lichte tinten oogschaduw, maar de voorkeur te geven aan de diversiteit van de “neutrale” palet: de kleuren bruin, beige en grijs geeft een beeld van onder de rand nog meer diepte en zeggingskracht.

5. Minder sparkle

Schittering van een bril en schaduw, met een duidelijke glans – geen goede combinatie. Gebruik schaduwen met glans of zijdeglans effect om te benadrukken de binnenste hoek van het oog (“open” blik) en markeer het gedeelte onder de wenkbrauw. En op het ooglid breng een matte schaduw.

Eye makeup for eyeglass wearers

6. Vergeet niet eyeliner of potlood

Bovendien experimenteren met kleur. Het dragen van een donkere rand? Kies een voering 1-2 tinten lichter te contour ogen “niet verloren gaan”. Wees niet bang om te proberen de ongewone kleur eyeliner. Bijvoorbeeld donkerblauw of zelfs de kleur van Marsala gaat er zeer indrukwekkend.

7. Gebruik geen verlengende mascara

Wanneer wimpers zijn voortdurend in contact met het glas rim, het is heel irriterend, is het niet? Gebruik in plaats daarvan een mascara voor meer volume en blijven in de make-up tas Krullende wimpers.

8. Vergeet niet over de wenkbrauwen

De beste aanvulling op de nieuwe frame is netjes onderstreept, goed verzorgde wenkbrauwen! Samen zullen ze de functies van het hele gezicht, meer expressieve en het grafische.

In conclusie, het is belangrijk om te onthouden degenen die het dragen van een bril met lenzen die aanzienlijk verlagen of verhogen van het oog. Voor hen zijn er speciale geheimen van make-up, maar dat is een ander verhaal, waardig van een afzonderlijke publicatie…

Eye makeup for eyeglass wearers

Thema door Anders Norén