make-up

Oog make-up stap voor stap

Eye makeup step by step

De ogen zijn de spiegel van de ziel, het is omdat bij het maken van het perfecte beeld, het is belangrijk om speciale aandacht te besteden aan make-up. Doe oog make-up stap voor stap, want de enige manier om het bereiken van het beste resultaat. De volgende zijn enkele tips voor oog make-up, na dat u zal redden van de tijd doorgebracht in de voorkant van een spiegel voor make-up en ziet er geweldig uit.
1. Voor het aanbrengen van make-up verzorgen van de voorlopige voorbereiding van de ogen – de tere huid rond de ogen gecorrigeerd, op het gezicht toegepast op de gebruikelijke concealer.
2. Experts raden aan om te Beginnen met je oog make-up met perfecte vorm om de wenkbrauwen – voor dit visivite de overtollige haren, een licht potlood en vermomming van ongewenste haargroei. Wenkbrauw start pas na zorg ervoor dat deze vorm van de wenkbrauwen perfect. Bij de minste twijfel een bezoek aan een schoonheidssalon waar uw wenkbrauwen zal resulteren in de volgorde van snel en niet zo pijnlijk.
3. Als u een drukke dag, en u maakt zich zorgen over de duurzaamheid van make-up – van toepassing op de oogleden een weinig Foundation te mengen met uw vingers.
4. De keuze van de oogschaduw is afhankelijk van de kleur van uw haar, de ogen en de huid, evenals het type van make-up. In de uitvoering van oog make-up stap voor stap, maken meestal gebruik van de drie primaire kleuren van schaduwen – hoofd, lichter en donkerder. Een lichte schaduw wordt toegepast in de hoek van het oog, de belangrijkste kleur over de gehele deksel en donkerder dan op de buitenste hoek van de eeuw. Mix tot een gladde overgang van kleur naar kleur. Te geven de look van openheid, kunt u gebruik maken van pearl oogschaduw – een beetje op de binnenste hoek van het oog en iets onder de wenkbrauw – overdrijf het dus niet te verpesten van mijn make-up.
5. Als u gebruik eyeliner, vergeet niet dat deze fase Make-up vereist speciale zorg en precisie, omdat de lijn moet worden dun en symmetrisch. Let op dat de felle kleur van de eyeliner is alleen van toepassing in de avond make-up.
6. In de uitvoering van oog make-up, speciale aandacht besteden aan de wimpers – mascara is wordt zorgvuldig aangebracht in meerdere lagen van de buitenste naar de binnenste hoek van het oog. Zorg ervoor dat de wimpers niet aan elkaar plakken in de overvloed van de mascara en kam ze met een speciale meisjes als dat nodig is.
7. Gebruik uitsluitend kwalitatief hoogwaardige cosmetica, die u vertrouwt, kijk uit voor de houdbaarheid van cosmetica voor de ogen, en voor de eerste keer gebruikt, zorg ervoor dat u allergische test om te voorkomen dat eventuele allergische of het inflammatoire proces en andere problemen.
En vergeet niet, Goede make-up, er zijn weinig geheimen, ordelijk, goed gekozen cosmetica en het gebrek aan haast, zodat uw ogen zal kijken vlekkeloze en de make-up is bestendig.

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step

Eye makeup step by step  Eye makeup step by step

Thema door Anders Norén