make-up

Ombre wenkbrauw

Ombre bleken relatief onlangs, na te zijn op de piek van de populariteit, kapsels met deze techniek van het schilderen begon de tweede plaats. Echter, de ontvangst blijft om te wonen en te zoeken naar nieuwe vormen. Nu trending wenkbrauwen Ombre.

OVER DE TECHNIEK

Ombre eyebrow

Niet nodig om u eraan te herinneren dat de wenkbrauw is een integraal onderdeel van make-up. Vandaag de catwalks in het voordeel van natuurlijke, geen felle kleuren zien er zwaarder. Echter, natuurlijkheid niet af aan de zorg van haren: correctie nodig is in 9 van de 10 gevallen. Als je niet kunt opscheppen over de dikke natuurlijke haren, zijn ze correct, dan is de Ombre wenkbrauwen voor u.

Wat is de methode van kleuring? Geleidelijke verandering van de kleur is de basis voor het opbouwen van de techniek. Aan de basis van de haren hebben een lichte tint, aan de punt van het buigen van de kleur wordt rijker, en de tip weer helderder.

Tip! Deze make-up ziet er prachtig uit alleen op de goed verzorgde wenkbrauwen. Vergeet niet over de correctie en verzorgende oliën.

PROFESSIONELE BEHANDELINGEN

Ombre eyebrow

Wenkbrauw stijl Ombre niet alle salons en masters, dus voor om een afspraak te maken, zorg ervoor om te controleren of de kwalificaties van een specialist. Als voor de vlekken, het verandert alleen de apparatuur blijft vertrouwd. U kunt kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen of verven met natuurlijke kleurstoffen.

Het voordeel van chemische middelen voor het kleuren, hun lage prijs en de snelheid van de actie. Echter, zoals kleurpigmenten kunnen bederven het haar, vooral bij frequente toepassing, kan allergieën veroorzaken.

In het geval van bio-verven met natuurlijke bestanddelen: henna en Basma. De verf verdund afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit, deze verandering in de schaduw minder vast te houden, maar de kans op verbranden van de wenkbrauwen wordt gereduceerd tot nul.

Door de manier waarop, in het geval van Ombre wenkbrauwen, dezelfde kleur regels als in de klassieke techniek:

    Brunettes met een bleke huid moet kiezen donker grijs of donker bruine toon. Donker brunettes past bij een rijke bruine, chocolade. Blondjes moeten kiezen die licht bruine tinten. Roodharige geschikt terracotta en bruine schubben.

Het is het beste voor de eerste simulatie te gaan naar een goede salon waar professionele selecteert de schaduw en het bepalen van de nodige verzadiging, hun gradientmode. Mengen verf in de juiste proporties van het huis zal worden bemoeilijkt.

Tip! Bovendien, de master in de cabine bepalen van de juiste vorm van de wenkbrauwen te dragen. Het kan nodig zijn dat u de punt of hoek van de bocht om de overgang leek meer indrukwekkend.

Een dergelijk ontwerp na de salon kan maximaal een maand, zal u het volgende nodig bijwerken, verfraaien. Bekijk is het mogelijk om het kleuren van wenkbrauwen Ombre thuis.

OMBRE UW EIGEN HANDEN

Ombre eyebrow

Zoals hierboven vermeld, het mixen en het bepalen van de juiste tijd van de blootstelling voor deze techniek moeilijk. Dan rijst de vraag, hoe het Ombre effect op de wenkbrauwen thuis. Komt naar de steun van de oude make-up.

Meester kleuren met behulp van cosmetische producten die op grond van elke fashionista, is het mogelijk om nauwkeurig te onderzoeken of een foto-of video-bronnen. Voor de beeldvorming heb je nodig:

    Wenkbrauw poeder in verschillende kleuren of verschillende kleuren van de potloden. De concealer. Een set van borstels.

Tip! Bovendien moet u de Builder gel, die nodig moet worden gebaseerd op uw individuele kenmerken.
U kunt de lijst van de vereiste van een minimum en nemen alleen de schaduwen of potlood een tint donkerder dan de natuurlijke haarkleur. Echter, zal het er iets slechter dan de verschillende tonen van de cosmetica.

WAAR TE BEGINNEN

Ombre eyebrow

Voordat u een make-up het is belangrijk om te onthouden dat de wenkbrauwen moet goed gebouwd – is de sleutel tot een buiten een prachtig terras met uitzicht. Zelfs als u met succes gecorrigeerd vorm of niet helemaal klaar, met de hulp van cosmetica kunt u verf de contouren van de situatie te corrigeren. De wenkbrauw heeft drie delen: hoofd, lichaam en staart. Het hoofd is het begin van haar groei, het lichaam te buigen, en een staart volgende deel van het bovenste deel. Op deze basis is het mogelijk om het opsommen van een aantal basisregels waaraan u moet altijd.

    De grenzen van het hoofd en het lichaam moet worden parallel aan elkaar. De bovenste en onderste buighoek is vertikaal. De onderste hoek van de kop en de staart moet ook op hetzelfde niveau.

Alle drie de punten zijn zeer belangrijk. Bijvoorbeeld, als het hoofd onder het uiteinde van de staart, de look van napivshiysya, als u het weglaten van de staart, dan is de expressie wordt verdrietig. Met behoud van alle en alleen de principes van de vorming van de wenkbrauwen, verlaat u uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Tips die U zullen helpen om te schilderen van de wenkbrauwen in de techniek van Ombre:

BRENG KLEUR

Ombre eyebrow

Nu, wanneer de grenzen worden bepaald, u kunt gaan tekenen. Concealer moet protonirovanie ooglid. Dit zal niet alleen helpen om de huid meer glad, en make-up netjes, maar zal het een uitstekende basis voor het aanbrengen van cosmetica.

Breng de kleur is het beste synthetische borstel, het is niet zo pouchitsa en laat geen pluisjes, in tegenstelling tot de tools met natuurlijke borstelharen. Neem nu de cosmetica die je gaat gebruiken. Wij beschouwen het toepassen van de techniek op het voorbeeld van schaduw, als ze een meer natuurlijke look. U kunt ook gebruik maken van de wenkbrauw potlood, dan moet je een kwaliteit veren.

Het maken van de wenkbrauwen Ombre verschillende opties:

    Neem een kleur die zo dicht bij natuurlijk. Licht mix het hoofd, lichaam en staart, goede verf mascara op, gebaseerd op de principes van de wenkbrauwen. In het tweede geval het hoofd niet gekleurd. Voor lijn buigen, nemen de donkere schaduw en verf mascara op de tip van een heldere toon. Terug uit 2-3 mm van de onderkant van de wenkbrauw, promosuite het gebied voor het buigen van een lichte tint. De boog is donker en het achterlicht weer. De nieuwste versie ook terugtrekkende 2-3 mm van de basis tot aan de buiging van toepassing op een lichte toon, dan haren zijn getrokken met een donkere kleur.

Tip! Als je door de natuur onhandelbaar of harde haren na het kleuren, breng een kleurloze gel te simuleren wenkbrauwen. Het zal meer en de verf zal de wenkbrauwen netjes.

Een van deze opties zal geweldig uitzien met een hoge kwaliteit veren. Deze taak zal helpen om te gaan kwast of borstel onder de mascara ‘ s gebruikt.

HANDIGE TIPS

Ombre eyebrow

Zodat je de techniek onder de knie Ombre, en leerde het maken van mooie en expressieve wenkbrauwen. Maar het is goed te beseffen dat het mode is breed, dikke wenkbrauwen. Dit sluit uiteraard niet uit het gebruik van een pincet, maar op zeldzame haren deze make-up zal niet kijken. Zo wenkbrauwen zijn dik en goed verzorgd, het volgen van een paar regels:

    Voor het slapen altijd te verwijderen make-up, huid en haarzakjes nodig hebben om te ademen. Elke dag borstel je wenkbrauwen met een speciale borstel. Dit zal niet alleen zetten ze te slapen, maar het zal ook het verbeteren van de bloedcirculatie. Vergeet niet over voeding en hydratatie. De zorg kunt u gebruik maken van het gereed middelen of gebruikt castor en klit olie. Ook voor de efficiëntie van de olie kan gemengd worden en afgewisseld worden.

Als gevolg hiervan, krijgt u een glanzend haar, dat is makkelijk om te liggen en neem de gewenste vorm. Door de manier, make-up artiesten suggereren dat de techniek van Ombre en als u geen tijd voor make-up. Gewoon vaststellen van de onderkant van de clear gel, en de bocht en raakt een gewone paardenstaart met een potlood.

Zo bekend en modieuze techniek zwaar voor de lange termijn vlekken, maar heeft bijna geen vaardigheden bij het toepassen van je dagelijkse make-up. Modieus, gebruik van de expertise van onze stylisten en u zal altijd op de top.

Thema door Anders Norén