kapsels

Ombre 2020, foto ‘ s

Mode-technologie, verven Ombre haar populariteit gewonnen heeft in het afgelopen jaar. Echter, in de laatste helft van de trend heeft belangrijke veranderingen ondergaan.

In het bijzonder stylisten zeggen dat dit jaar is het de mode om je haar verven in harmonie met de natuurlijke kleuren van het haar. In het bijzonder aandacht te besteden aan alle tinten van bruin en een melkachtige kleur van het haar, dat populair zal zijn in 2020.

Als het is in de mode Ombre in 2020?

Stylisten zeggen dat je moet kiezen voor alleen natuurlijke ontwikkeling van haarkleuring, met inbegrip van kleuren en highlights. De enige regel, moet u kiezen voor de natuurlijke haarkleur en om te voorkomen dat felle kleuren van het haar.
Dus, laten we praten over wat voor soort Ombre populair zal zijn dit jaar?

Hier verzamelden we de modernste en meest populaire Ombre haar te kleuren kunt u proberen in dit jaar! Zoek uw favoriete stijl!

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre ziet er geweldig uit, zowel op lange en korte haren. Het belangrijkste voordeel is een natuurlijke overgang van de ene schaduw naar de andere. Bijvoorbeeld, de meest populaire optie voor vandaag: bruin haar en witte Ombre.

Haren-type Ombre is het beste gebeuren in een salon omdat het risico ‘ s inhouden voor de gezondheid van het haar, vooral als het gaat om de bliksem haar. Dus, professionele producten voor haarkleuring voorzichtig zijn, ook erg belangrijk, een haarmasker na het kleuren.

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Ombre 2020, photos

Als de salon, de zorg is niet voor u, en u geven de voorkeur aan de kleur van je haar thuis, vergeet niet dat vandaag de dag de markt biedt vele tools voor het markeren van haar thuis. Het is best comfortabel als het haar is doordacht tot in detail. Opmerking de Verf van l ‘ oreal, die speciaal is ontworpen voor het verven van haar.

Na de procedure bevochtig het haar met een haar masker, enz.

Wat zijn de kapsels en kapsels populaire Ombre?

Vandaag de dag, meer en meer vrouwen kiezen voor eenvoudige kapsels die het meest geschikt is voor de eisen van de moderniteit. In het bijzonder, de werkelijke alle gelaagde kapsels en kapsels. Ze stellen u in staat tot het maken van een volume-effect en een visueel beeld corrigeren. Mooie witte Ombre ziet er spectaculair op korte, gelaagde kapsels en bruin haar kleur. Stylisten-kappers opgemerkt andere trend. Ombre 2020 is steeds gedaan op lang haar. Gecombineerd met een gelaagd kapsel deze Ombre ziet er charmant. Vele beroemdheden bijvoorbeeld Kim Kardashian, die kiezen voor deze opties.

Haar kleur en verwante tinten

Als we praten over kleur combinaties, alles biologisch. Stylisten raden om te kiezen voor soortgelijke tonen en natuurlijke kleuren.

Voor blond haar

Blond haar ziet er het beste met een zachte overgang van licht bruin tot as blond.

Voor bruin haar

Voor bruin haar passen alle baby kleuren: melk chocolade, mokka, koffie en blond. Het is ook mogelijk om te overwegen de rode palet kleur: caramel, full-bodied rode, rode, roestige koper.

Voor licht haar

Voor licht haar is het belangrijk om te kiezen van de juiste kleuren. Bijvoorbeeld, een goede optie zou zijn dat alle tinten van melk en ashen haar. Blonde past perfect, echter, het is belangrijk om te kiezen van de juiste kleur. Dus, bijvoorbeeld, als we het hebben over licht-bruin haar, kan het haar worden geschilderd in een dergelijke tinten zoals as blond en zo verder.
Als we het hebben over bijvoorbeeld haar de kleur van tarwe of zand, dan kunt u kiezen voor een warm blond, warme Golden blond, blonde karamel.

Voor black hair

Voor black hair de perfecte oplossing zou zijn de tinten van de kleur ash, en Ombre met behulp van de kleuren zoals warme chocolademelk, koffie, koude chocolade, etc.

Voor rood haar

Voor rood haar kunt u alle schakeringen van een melkachtige kleur, zoals mokka, chocolade, goud, koffie, enz.
Rood gaat goed met blond en bruin, met inbegrip van kastanje ijzige, koude chocolade, etc.

Ombre pony

Ombre bijna altijd voegt de gedrevenheid en het ziet er erg bijzonder en stijlvol. In het bijzonder, als je wilt om te doen Ombre pony, gebruik maken van de adviezen van de ervaren colorist.

Ombre aan de kant strengen

De zijkanten van het haar met de Ombre look indrukwekkend. Dit jaar moet aandacht besteden aan de natuurlijke tinten. De kant strengen van het haar kijken als door de zon gebleekt haar. Dit effect het beeld vormen.

Ombre 2020 is enigszins gewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpers geven het voorrecht van de natuurlijke tinten. Maar de lichte kleur haar verblijf in het verleden.
Echter, wint aan populariteit Ombre pony en kant strengen van het haar!

Thema door Anders Norén