stijl

Office stijl op 40: 11 onnavolgbare bogen

Wanneer een vrouw gaat de drempel van 40 jaar en voor haar, nee, niet gesloten, en alleen opende nieuwe deuren in deze wereld. Meer wijd open en de deuren van de mode voor dames 40 jaar. Leeftijd is geen belemmering om te gebruiken in uw beeld van een stijlvolle lichte kleuren, trendy prints en patronen, de modieuze ontwerpen en onnavolgbare combinaties.

En zelfs office-stijl, tenzij, natuurlijk, je hoeft niet een strikte dress code impliceert het gebruik van uien in uw unieke combo, die later in onze papieren en vandaag besproken.

Office stijl op 40: 11 onnavolgbare bogen

Dus, ik adviseer in ieder geval om niet te vergeten dat de felle kleuren zal jouw blik frisser en jonger. Dat is de reden waarom ik adviseer u om afzien van het gebruik van het ensemble van witte en pastel kleuren, die perfect passen in het kantoor beeld.

Accounting office boog vrouwen na 40 jaar in de zomer, ik adviseren om aandacht te schenken aan stijlvolle overhemden en blouses die kunnen worden stijlvol aangevuld door de klassieke of skinny broeken.

Office style at 40: 11 inimitable bows

Vergeet niet bij het opstellen van het beeld over de afdrukken. De meest gebruikte in de afgelopen jaren in de stijl business, direct cel. Dit patroon zal er geweldig uitzien op de rok, broek, jurken, jassen en zelfs op je accessoires.

Office style at 40: 11 inimitable bows

Luipaard patroon ook is nu op het hoogtepunt van zijn populariteit. Het is perfect voor gedurfde vrouwen van 40 jaar, die niet bang zijn om te experimenteren met hun stijl. Dit patroon kan pronken met het shirt, rok, jurk of accessoires. En kruid het beste van alle dingen, wit, zwart, beige of rode tinten.

Office style at 40: 11 inimitable bowsOffice style at 40: 11 inimitable bowsOffice style at 40: 11 inimitable bowsOffice style at 40: 11 inimitable bowsOffice style at 40: 11 inimitable bows

Niet minder populair in office mode en kostuums. Voor vrouwen boven de 40 zijn, adviseren wij u te letten niet alleen op de gedempte kleuren laatste, maar ook meer delicate en vrouwelijke pastel of zelfs sappig en licht. Als uw dress code kunt u altijd heel ongemakkelijk schoenen kunnen op gewone schoenen, die perfect accentueren uw actieve persoonlijkheid.

Office style at 40: 11 inimitable bowsOffice style at 40: 11 inimitable bowsOffice style at 40: 11 inimitable bows

In ieder geval, wees niet bang om te experimenteren met kleur. En verf grijs dagelijkse kantoor voor zijn uitmuntende ensemble.

Thema door Anders Norén