manicure

Nodoby 2018 manicure ideeën trends 59 foto nieuwigheden

“Naakt” manicure is een zachte, organische, natuurlijke nagel, het lakken is gemaakt in de kleur van het vlees, met zijn nuances kunnen zeer divers zijn: van het warme zand van een rijke bruin met een paarse tint, enz.
Voor het uitvoeren van een goede manicure in pastel kleuren, niet te moeilijk: eerst moet je de voorbereiding van de nagelplaat, kies een kleur die zal onthullen de plaat en aan de slag.
De meeste in deze fase moeilijk om te kiezen van de gewenste, de meeste van de “juiste” tone.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Sudovy manicure ongewijzigd klassiek, passende altijd en overal, zowel in de zetel en op de partij. Hier, inderdaad, er zijn geen beperkingen, want het is bijna volledige imitatie van de natuurlijke nagel. Het enige wat – te combineren met beige lak met een avond waarop er is glitter, is heel moeilijk. Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Hoe kies nodoby nagellak

De winnaar van de zachte blanke huid zich kan veroorloven nodoby schaduw van nagellak met een roze ondertoon. Cool versies van deze kleuren perfect te combineren met de kleur van uw huid. Ook aandacht voor de neutrale tinten. Daarnaast zijn de meisjes met een licht huidtype perfecte verschillende parelmoer lak lichamelijke of beige.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties26Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties32

Meisjes met deze huidskleur is niet helder of te donker is, moet kijken om te sudovym lakken zand kleur. Dit is een zachte en onopvallende kleuren, in tegenstelling tot de roze, die positief benadrukken van de voordelen van uw huid.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Meisjes met een donkere huid kan veilig kiezen van een vernis met een perzik ondertoon. Deze tinten nagellak hun huid meer aantrekkelijk, zacht en verleidelijk. Deze kleur effect is gunstig voor een aanvulling op de outfit en maak je een echte Koningin.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Hoe maak je manicure stijl Naakt thuis foto ‘ s

Om je nagels perfect waren, stick techs het uitvoeren van een manicure. Voor lange nagels, de kunst van het Naakt meestal niet gebruiken. Meer geschikt voor de korte of middellange lengte van de nagels. Wij bieden u om kennis te maken met stap-voor-stap instructies voor het uitvoeren van de nail design in de kleur Nude.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

1. Eerste van alles, het werk op de vorm van de nagels. De vierkante vorm maakt de vingers meer volledig, het is dus noodzakelijk om voorzichtig te zijn. In de meeste gevallen is het beter om te verblijven op de zacht afgeronde vormen.
2. Nagelplaat behandeld met een vloeistof lak remover of een speciaal gereedschap om te ontvetten. Voor deze doeleinden is het beter om gebruik speciale make-up, omdat katoenen pads kon verlaten lint, die zeer zichtbaar is onder de lichtkap.
3. Met een nagelvijl, verwijder alle bramen, zorgvuldig polijsten van de nagels en breng een nivellering basecoat.
4. Voordat u nagellak niet schudden – het kan de bubbels pop die zal zeer merkbaar op een lichte coating. Beter WRIJF de fles tussen je handpalmen.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties 5. Breng lak op de nagel plaat. Het meest geschikt om dit te doen in drie groepen – de eerste in het midden en vervolgens de zijkanten. Zodat de coating het zetten van een perfect glad. Noodzaak om de 2-3 lagen vernis, zorg ervoor om te wachten voor het drogen van elk van hen.
6. De final touch is een beschermende coating. Met behulp van vleeskleurig, is het niet aanbevolen om te kiezen voor een matterende topcoat. Het is beter om de glossy top effectief te benadrukken zelfs een zeer bleke schaduw van de nagellak. Beschermende coating breng twee lagen aan de manicure langer behouden van een fris uiterlijk.

Sudovy manicure met glitter 2018 trends nieuwe foto

Pailletten set uit een manicure is geen uitzondering en beige. Met pailletten kunt u kiezen uit de grootte, evenals met strass steentjes. Kleine sparkles samenvoegen en maak een achtergrond en een grote dekking van nagels, lijkt de vallende sneeuwvlokken. U kunt schik ze rond de nagel, en op de rand of aan de basis van het nagelbed. U kunt ook combineren met glitter en strass steentjes in een manicure door één of meer nagels aan elke hand.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties10Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties24Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties31Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties33

Sudovy manicure met strass steentjes 2018 modieuze ideeën over nieuwe foto

Beige manicure kan aanzienlijk verschillen in de schaduw, maar de steentjes passen prachtig en koele toon van beige en warm, draaien in een perzik. De originele oplossing is strass steentjes, die in een kring, maar het is belangrijk om niet te overdrijven als het ware te maken met een beige manicure op elke nagel, ze zien er te hoerig.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Manicure met pailletten thuis voorbeelden foto

Om het creëren van een luxe manicure jezelf, je nodig hebt:

    steentjes of kristallen, transparante basis, de lijm, tandenstoker, nail

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Breng de gewenste schaduw van de poolse en laat het drogen. Vervolgens zijn de steentjes één voor één op, nat een tandenstoker aangesloten op de nagel met lijm. Licht ingedrukt om langer te blijven. Wanneer de installatie is voltooid samenstelling dries, dek de bovenkant af met blanke lak, maar een zeer dunne laag te houden de prachtige Glans van de stenen.

Manicure stijl Naakt patroon 2018 nieuwe mode-ideeën, trends en foto ‘ s

De foto kan worden uitgevoerd op alle nagels of selectief. Het maken van ingewikkelde patronen, ornamenten, dieren en bloemenprints. Dit jaar, de werkelijke manicure omvat het gebruik van geometrische figuren bij het plannen van een figuur op de nagels.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Zeer modieuze look onscherpe foto ‘ s. Het ontwerp dat u kunt uitvoeren in deze kleur combinaties: paars en licht blauw – de laatste kleur brengt diepte aan haar collega op het paar; de combinatie van antraciet metallic en een donker blauwe kleur – perfect voor feesten; een combinatie van licht grijs en fel rood – perfect voor een kantoor manicure; een delicate tint van roze met groen, hemel-blauw met koraal; beige, een romige Naakt met een gloss black aangevuld met glanzend te maken van een origineel, harmonieus manicure.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties56Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties1Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties7Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties11Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties12

Manicure stijl Naakt op korte nagels 2018 modetrends nieuwe foto

Manicure tinten Nude (beige, Nude, roze) is een klassieker. Korporaal mat manicure, het ziet er geweldig op korte nagels. In dit geval is de vierkante vorm van de nagels, zo populair eerder verloor uiteindelijk relevantie. In de mode nagels natuurlijke vorm. De beste optie wanneer het bovenste van de contour van de nagel spiegels in de vorm van het nagelbed.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties17Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties3Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties10101010Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties02222Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties10Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties2

Beige manicure met een two-tone combinatie van 2018 nieuwe ideeën foto

Beige toon past in combinaties, vooral de two-tone. Pick-up een paar op het bed van de hue is een module. Speciale liefde voor vrouwen van alle leeftijden maakt gebruik van een combinatie van beige en zwart. Dit ontwerp is relevant voor het dagelijks leven en werk omgeving. Ziet er zeer elegant en omgekeerd, d.w.z. wit, zwart, beige. Het is zowel zacht, warm, zoet en romantisch.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties38Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties39Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties40Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties455

Meer opvallende opties – zwart met goud (symbool van elegantie) en beige met blauw (voegt verzadiging). Zelfs met rood-beige kleur is prachtig, hoewel de rode is heel ingewikkeld, agressieve en Moody ‘ kleur, maar door het beddengoed ton, ziet er veel zachter. Misschien is het alleen de kleur, die is beige niet gecombineerd, het is grijs. De manier waarop het resultaat is een volledig onopvallend, saai en vervelend. Hoewel het kan een dag komen ernstige en strenge interview.

Maan-beige manicure 2018 trends nieuwe foto

De maan manicure is een huidige trend. Zijn originaliteit heeft toegestaan het ontwerp te nemen plaats onder de fashion trends van het seizoen. De variatie van het complex maan manicure is de combinatie met het frans. Beide bogen worden getrokken in dezelfde richting. Dit seizoen heeft gebracht in de mode voor de korte lengte van de nagels vrije rand niet hoger is dan vijf millimeter. De vorm is het beter om te kiezen voor een ovaal, amandel-vormige of vierkante, dat dicht bij de natuur.

Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo noveltiesNodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties4Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties6Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties9Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties16Nodoby 2018 manicure ideas trends 59 photo novelties

Thema door Anders Norén