fashion

Nieuwe zomer collectie van Pandora 2017, die zal uw hart veroveren

De release van de collectie van Pandora de Zomer van 2017 in de wereld vond plaats op 1 juni. Dus een beetje tijd om te kijken, te bewonderen en denk van tevoren na wat Je zou willen dragen in de zomer…

Het thema van deze zomer tropen en de zee

New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart

Tropische charmes is iets nieuws. Dit er eerder niet was. Alle bedels zijn zeer helder. Tropische Flamingo en leven in de Oceaan, aan de zijden ingelegd met Zirkonia stenen en blauwe tinten. Tropische zonsondergang en in de Zomer stemming — gravure.

Wij presenteren een nieuwe serie van de zomer peticov. Dit shell -, vis-en palmbomen.
Nieuwe zeester hanger met Tropische, zeesterren met schelp en zeesterren gewoon.

In een iets andere vorm werden we voorgesteld aan al hun favoriete Orchidee. Nu is in de vorm van een charme. En er was ook een Witte Orchidee charm-hangertje.

New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart

De zomer collectie zal verrukken ons met drie nieuwe Mrakami. Mint glans met Zirconia stenen aan de binnenkant, Roze glitter en rode charme, maar met een vreemde naam Aziatische Koinobori. Koinobori betekent karper in de Aziatische wereld. Misschien is het een imitatie van de schubben van een karper.

Bijgewerkt collectie van de ruimte, sterren, maakte hen met groene en blauwe stenen, en drie nieuwe slot met silicone.

Limited edition lederen armbanden zijn voorzien van een geweven uit twee verschillende kleuren van de stroken leer. Kasteel ronde met de inscriptie van Pandora.

New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart

En aan het einde een nieuw paar oorbellen in de vorm van sterren en witte orchideeën.

New summer collection of Pandora 2017, which will win your heartHieronder presenteren wij u enkele live foto ‘ s die al lopen op het Internet om U te plagen :).

New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart New summer collection of Pandora 2017, which will win your heart

Thema door Anders Norén