kapsels

Nieuwe kapsels 2018-2019: foto

Kapsels van het nieuwe seizoen worden gekenmerkt door eenvoud en creativiteit. Stylisten bieden u aandacht te besteden aan ongewone vlechten en styling in de stijl van 90 x jaar. In het bijzonder, veel mode-ontwerpers gebruiken in hun collectie van beelden met steil haar, glad afsteken, enz. Goed, vandaag zullen we praten over wat kapsels zullen relevant zijn in 2019 en discussiëren over de meest ongewone en creatieve opties.

New hairstyles 2018-2019: photo

Parted op de zijkant

Een onderscheidend kenmerk van veel kapsels werd kant afsteken. En niet verrast worden door een eigenaardige beslissing, aangezien het voornaamste doel van veel van de stylisten was om een lichte, moderne beeld. En rechte scheidingen in het centrum van het hoofd kijken heel triviaal en eenvoudig. Dit seizoen alle aandacht is gericht op de laterale schuin afsteken, die ziet er zeer stijlvol. Bijvoorbeeld, in de collectie van Givenchy modellen gingen de catwalk op met een stijlvolle side-leggen van de staart. Spreken over de zijkant van de palen, ik wil graag vermelden dat ze worden steeds populairder. Dus, bijvoorbeeld, belangrijk om een vlecht aan de zijkant, de vorming van een gratis manier om te maken een kapsel met een minimale fleece.

New hairstyles 2018-2019: photo

Vlechten

In de wereld van klitten de haren hebben ook hun eigen mode trends. Bijvoorbeeld ontwerpers zijn het beoefenen van volumineuze vlecht, een franse vlecht, of spikelet. Trendy vlecht vlechten over het hoofd, en het oor is modieus om te weven rond het hoofd, asymmetrisch.
Kapsel spike wordt gecentreerd op het hoogtepunt van de populariteit. Deze haren hebben we gemerkt in verschillende collecties. In het bijzonder, sommige ontwerpers stellen te verhogen in het centrum op slechts een pigtail met surround opleveren. Maar het modemerk Dolce & Gabbana heeft te maken met meerdere vlechten in het haar centrum, waardoor het onderste deel van de haren naar beneden. Klassieke vlechten zijn ook in de mode, maar ze moeten ook worden vlecht met speciale aandacht. In het bijzonder stylisten zeggen dat de relevante vlechten aan beide zijden van het hoofd, vlecht met drie strengen aan de zijkant en een vlecht op de pony. De originele versies van KOs zagen we in de nieuwe collectie van Tibi en Helmut Lang.

New hairstyles 2018-2019: photo

Nat haar styling

Als je nat haar, je weet dat dit jaar hebben ze een beetje veranderd. Het eerste wat u moet letten is de natte styling met een kant afsteken. In het bijzonder, het modemerk 3.1 Phillip Lim biedt tot het maken van trendy kapsels met de natte leggen aan de basis van de bouffant. Het resultaat is een volumetrische verpakking met een nat effect. Het is ook relevant om te slick je haar terug en stop ze gel.

Nieuwe kapsels 2019: tails nieuwe

Als u tot nu toe waren niet van de aanleg van de staart, omdat het te simpel en banaal, dit jaar ontwerpers bieden een grote verscheidenheid van stijlen van het haar styling. Moderne staarten is een verscheidenheid van modieuze stijlen, die worden aangevuld met unieke accessoires. Vandaag de dag, om de styling levendiger, ontwerpers gebruiken stijlvolle kenmerken: tiara ‘ s, hoepels en velgen, etc.

New hairstyles 2018-2019: photo
Maar de styling is drastisch veranderd. Vandaag in de mode lage paardenstaart, die worden aangevuld met originele decoratieve ornamenten. Bijvoorbeeld, een modemerk Valentino liet leggen met de staart op het lange haar. Stylist merk aanvulling op uw kapsel lage paardenstaart parallel klemmen, die zijn geplaatst op een gelijke afstand van elkaar. Ideeën omgezet oorspronkelijke conceptuele. Andere ontwerpers ingericht dat de staarten van een verscheidenheid van linten, veren, etc.

Franse twist

Kapsel franse twist is niet veranderd, maar we moeten er over praten in de context van de meest populaire kapsels van 2019. Het kan niet worden genegeerd, omdat het echt ziet er zeer stijlvol en origineel. Franse twist is een kapsel die geeft de verzamelde haar (twisted haar).
Kapsel in franse stijl was te zien in de collecties van Monique Lhuillier en Altuzarra. Stylisten raden om het te geven een vleugje van nalatigheid, om dingen te maken die meer romantisch en verfijnd. Kapsel in de stijl van de lichtbundel is zeer vergelijkbaar met een twist, maar dit jaar stylisten raden om het te verzamelen op een nieuwe manier. Namelijk, om te vormen styling in de stijl van de 60-er jaren, wanneer de wortels van de haren kam en het haar is soepel en past in een bescheiden bundel. In feite, voor inspiratie kunt u een kijkje nemen op de nieuwe collectie van Jenny Packham, Rag & Bone, Carolina Herrera, Marissa Webb, Diane Von Furstenberg, Altuzarra, enz.
Kapsels met steil haar heeft veranderd. Vandaag, ontwerpers aandringen op beelden in de grunge stijl. Dit haar is rommelig, chaotisch geregeld met de hulp van styling producten. Bijvoorbeeld, veel ontwerpers een grote inzet parted in het midden en gladde strengen van het haar. Let op: voor de collecties van Carolina Herrera, Ohne Titel enzovoort.

Krullend haar is de belangrijkste trend van het seizoen!
In 2019 is de belangrijkste trend van het toepassen van krullend haar. Het effect van de krullen moet zo natuurlijk mogelijk en natuurlijk. Kijk maar naar de collectie van Chloé, Isabel Marant en Gucci. New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019 New hairstyles 2018-2019: photo

Nieuwe kapsels 2019

Thema door Anders Norén