stijl

Mooie witte jurken 2018-2019

Mode witte jurk een klassieke zomer garderobe, maar de ontwerpers stellen niet te verlaten witte jurken hele jaar door. In de collecties van het koude seizoen herfst-winter 2018-2019 een heleboel mooie jurken in de kleur wit.

De witte kleur om het even welke tijd van het jaar symboliseert de reinheid, spiritualiteit, goedheid, frisheid, de gezelligheid en het vertrouwen. Meisjes in witte kleding alleen goed emoties. Daarom, wit niet minder relevant dan ooit. Jurk van witte kleur is fris en jeugdig. Het enige nadeel van deze jurken worden ze voorzien van visueel het volume te verhogen. Maar een extra stimulans om de juiste levensstijl en figuur.

Beautiful white dresses 2018-2019
See by Chloe, Valentino, Zang Toi

Lange witte jurken met mouwen

In Rusland voor een lange koude winter en niet altijd een goede verwarming. Op de buiten, we warm in schapenvacht jassen en bont jassen en in de kantoor-en andere terreinen hebben om te vertrouwen op jurken, jasjes, blouses en andere kleding. Daarom lange warme jurken met mouwen voor de meest praktische oplossing voor het koude seizoen.

Dergelijke modellen kunnen ook worden gevonden in de collecties van Alexander McQueen, Alessandra Rich, Jonathan Simkhai, Valentino en vele andere merken, waaronder de meest democratische.

Deze lange jurken kan worden genoemd een zeer voorwaardelijke, in het koude seizoen 2018-2019 zijn niet veel modellen een vloer-lengte, het meest populaire medium lengte. Deze jurken zijn praktisch en comfortabel.

Beautiful white dresses 2018-2019
Alexander McQueen

Korte witte jurken

Zeker slanke meisjes die graag de aandacht te trekken, geschikt korte, witte jurken, omdat ze laten zien lange slanke benen. Lange of zachte mouw, deze modellen relevant zijn op elk moment en in elke situatie. Waarschijnlijk alleen voor de begrafenis moet het niet dragen van een korte witte jurk, in andere gevallen zullen ze nuttig zijn in de feestdagen en op werkdagen

De stof waaruit het genaaid fashion witte jurk herfst / winter 2018-2019, heel anders. Het worden warme, gezellige truien, wol, satijn, chiffon, taft, guipure, kant en andere..

Beautiful white dresses 2018-2019
Giambattista Valli

Zelfs de meest eenvoudige witte jurk kan worden omgezet in een feestelijke outfit met accessoires. Als u na het werk om te worden van een club of restaurant, zet het in haar tas contrast riem versierd met zilveren draden en versierd met stenen. Dit een detail verandert uw kantoor manier in de avond.

Witte jurk als een trouwjurk
Moderne bruiloft mode maakt een hoop. Nu de bruid ziet er heel feestelijk, zelfs in het witte pak, of een broek in pastel tinten. Dus de witte jurk misschien wel de trouwjurk, kunt u bijpassende accessoires.

Koop bruiloft band met parels en kant, witte schoenen, stoffen bloem-en nog belangrijker – een weelderige lange sluier of bruiloft tiara. Daarom is de witte jurk een zeer goede koop voor de jonge meisjes, die in de nabije toekomst plannen voor een bruiloft, maar willen om geld te besparen.

Beautiful white dresses 2018-2019
Alessandra Rich
Beautiful white dresses 2018-2019
Alessandra Rich
Beautiful white dresses 2018-2019
2 foto ‘ s van de Blugirl en Blumarine
Beautiful white dresses 2018-2019
2 foto ‘ s van Bora Aksu en Chloe
Beautiful white dresses 2018-2019
2 foto ‘ s van Burberry en Elke x Andere
Beautiful white dresses 2018-2019
2 foto ‘ s van Escada en Genny
Beautiful white dresses 2018-2019
J JS Lee, Jonathan Simkhai, Kimora Lee Simmons
Zee

Beautiful white dresses 2018-2019

Thema door Anders Norén