make-up

Mooie wenkbrauwen: vorm, kleur en verzorging

Beautiful brows: shape, color and care

Wenkbrauwen zijn niet alleen de twee band haar gelegen boven de ogen. Het wenkbrauwen maken gelaatstrekken meer zeggingskracht te geven van het uiterlijk van de diepte en in het algemeen maken het uiterlijk levendiger. Veel meisjes zijn bezorgd over het tekenen van mooie wenkbrauwen. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat deze taak is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. In feite, is alles anders. De onregelmatige vorm van de wenkbrauwen of te helder of dof van kleur kan verpesten zelfs het mooiste meisje.

Een belangrijk detail van ons uiterlijk

De wenkbrauwen zijn breed of smal, lang of kort; ze zijn glad, recht, islemlerini of rond. Zij zijn ook op verschillende manieren: horizontaal of schuin. Er wordt aangenomen dat de ideale vorm van de wenkbrauwen licht gebogen, vrij lange lijn. Hun locatie kunnen maken over een persoon, een bepaalde indruk. Bijvoorbeeld, de wenkbrauwen in een boog vorm voor het vormen van een indruk over u als persoon leuk, grappig, interessant en artistiek, zelfs wat romantisch.

Maar braslet wenkbrauwen zeggen over jou als activist en een optimist. Als u de eigenaar bent van deze regels, hoe sterker ze te markeren met een potlood en een beetje uit te breiden, u zal er meer energiek en zelfverzekerd meisje. Je kunt niet zeggen over de eigenaar van de lijnen naar beneden, “triest” staarten. Ze geven je een zielig persoon met “weesgeneesmiddel” expressie.

Zoals u kunt zien, deze strepen korte haren boven de ogen is in staat een rol te spelen, niet minder belangrijk dan haar. Ze kan je veranderen om te benadrukken uw uiterlijk. Vrouwen aantrekkelijker te maken is grotendeels afhankelijk van de kleur, de vorm en de vorm van de wenkbrauwen. Als vorm is bedacht goed, ze kan verbergen de tekenen van vermoeidheid, de jongere, en je look is mysterieus.

U hebt besloten om te verbeteren van het uiterlijk van wenkbrauwen en wil niet naar een schoonheidssalon? Je moet een beetje meer dan een half uur om ze in orde zijn. Geen haast – dit is een gevoelig proces dat aandacht vereist. Daarom is elk van de stappen van het plukken, tekenen, en de verzorging van de wenkbrauwen moeten consistent en nauwkeurig is.

Beautiful brows: shape, color and care

Het geheim van succes: je moet het goed te doen

Voordat u begint met het tekenen van de wenkbrauwen, die ze nodig hebben om uit te rukken. Voor deze moet je een goede spiegel, die is beter om in de buurt van een raam het licht zal u toelaten om te zien elke thread. Daarnaast moet je een pincet, de tips zijn iets afgerond. Niet storen, en kleine borstel te borstelen weg het geëpileerde haren. En natuurlijk, wattenstaafjes toe te passen op de haren van huidverzorgingsproducten.

De eerste stap is het definiëren van de vorm van de wenkbrauw. De natuur bij de geboorte van elke persoon legde de persoon het beste geschikt zijn wenkbrauw, die alleen hoeft te benadrukken. Dus geen noodzaak om radicaal te veranderen van de vorm en kleur van de wenkbrauwen. De haren worden slechts verwijderd op de voet, onder de wenkbrauw.

Vergeet niet: het bovenstaande is een lijn van haren, hoe groter lijken je ogen. Dienovereenkomstig, hoe mooier het wordt en het gezicht als geheel. Daarom is het verhogen van de ondergrens, zelfs wanneer je tekent met het potlood dunne wenkbrauwen, de vorm van die dient onberispelijk te zijn. Voordat u begint te tweeze, moet u trim al te lange haren. Voor het gemak gebruik maken van de eenvoudige borstel, kam en een klein schaartje.

Het verwijderen van haartjes beginnen met het binnenste gedeelte te verplaatsen naar buiten. Het verwijderen van haartjes in de richting van hun groei. Nu schud geëpileerde haren die de huid in het behandelde gebied een beetje strak. Als u het verwijderen van het haar en voor u is het een pijnlijk proces, voor de uitvoering van de procedure van het plukken, vijf minuten op de haren geweekt in warm water wattenstaafjes. Aan het einde van de procedure is het noodzakelijk om het opleggen van de tampons bevochtigd, integendeel, in het koele water te verwijderen roodheid.

Nu, de lijnen zijn gevormd – het is tijd om hen in de gewenste kleur en vorm, het gebruik van alle soorten van cosmetische producten: potlood, gel, poeder of schaduwen. Verven van wenkbrauwen, het is belangrijk om te volgen wat tips. Eerste van alle, tijdens de toepassing niet moet aanraken van de huid. Ten tweede, het is niet nodig om een duidelijk platte strip. Veel beter geslepen potlood gewoon het toepassen van een paar eenvoudige lijnen dat zal na te bootsen haar. Verven van de wenkbrauwen moeten worden tegen de haargroei te maken van het resultaat een meer natuurlijke look. Als je wenkbrauwen zijn niet dik, ze kunnen worden afgewerkt met een speciale inkt, maar in de richting van de haargroei.

Gewoon niet overboord te gaan met het plukken! Als je gericht op het maken van dunne en krachtige lijnen, de eerste maken ze een beetje breder. Op enig moment zult u in staat zijn om ze smaller. Als u meteen trek de “draad”, en je het niet wilt, en je wilt de wenkbrauwen breder, je hebt een hoop te wachten.

De haren aan de bovenkant van de lijn schoonmaken is niet nodig. Anders overtreden van de natuurlijke vorm en zal uw gezicht kijken verdrietig. Geen reden om het risico: in eerste instantie teken met potlood de lijnen die u zou willen hebben, en als je reflectie in de spiegel u tevreden bent, kunt u beginnen om de gewenste vorm.
Beautiful brows: shape, color and care

Verzorging van de wenkbrauwen

Let op: zelfs als u de vorm van uw wenkbrauwen beschouwd en correct gekozen en gekozen voor de perfecte kleur, zou maken een puinhoop van het klitten van de haren. Als ze verward zijn of steken in verschillende richtingen, u zult niet in staat zijn te kijken van de manier waarop je zou willen. Met dit alles is zeer eenvoudig: met behulp van een gewone wenkbrauw kwast gedoopt in castor olie, kam en glad van de wenkbrauwen. Nu ze zijn expressief en mooi!

In het proces van de zorg van wenkbrauwen en dan zult u van kleine haartjes die zich onderscheiden van de menigte en komen voor een duidelijke lijn. Ze hoeven alleen maar te verwijderen met een pincet, meestal gelegen hieronder de belangrijkste wenkbrauwlijn, omdat je het kunt doen zonder de angst te doorbreken van het formulier. Veel vrouwen maken de fout en het afscheren van de wenkbrauwen. Beter om het niet te doen – is geschoren zal groeien nog stijf, dichte haren, zich te ontdoen van die zal veel moeilijker.

Vrouwen gezegend met dik en sterk gebogen wenkbrauwen, moet niet al te ijverig zijn in het proces van het plukken van de haren, omdat anders de achterkant van de neus in het einde zal breder lijken dan het werkelijk is. Als wenkbrauwen te dun, dun en dun, ze, integendeel, stel dan voor om te selecteren, hoe te gebruiken speciale potlood of inkt. De fundamentele regel die je moet onthouden dat je wenkbrauwen moet altijd kijken natuurlijke, natuurlijk en benadrukt de schoonheid, die u door de natuur, en niet Vice versa.

Vaak om verschillende redenen, de haren van de wenkbrauwen kan veranderen van de structuur of kleur, of voor de aankoop van andere wijzigingen. Als een regel, hun groei afhankelijk is van de staat van uw gezondheid. Als er problemen zijn, het kan zich manifesteren op het uiterlijk van het haar, met inbegrip van de wenkbrauwen.

Om niet te worden verstoord door een onaangename veranderingen in je uiterlijk, je nodig hebt om te normaliseren van uw dieet en levensstijl in het Algemeen, gebruik van de complexen van mineralen en materialen aan het verbeteren van de conditie van de huid, nagels en het haar, en, natuurlijk, om te vergeten over stress. Dan is uw uiterlijk zal geweldig zijn!

Thema door Anders Norén