manicure

Mooie manicure op korte nagels: snel, simpel, origineel

Beautiful manicure on short nails: fast, simple, original

Sommige vrouwen geloven dat een mooie manicure is alleen mogelijk op lange nagels. Sommigen proberen om ze te laten groeien van nature, terwijl anderen zoeken hulp in schoonheidssalons doen extensies. In het eerste en in het tweede geval, de vrouw wordt geconfronteerd met een aantal uitdagingen. Als door de natuur, de nagels zijn broos en dun, om ze te laten groeien erg hard. En na de uitbreiding zal meer dan een maand om het versterken van de structuur van de nagel, en boosters zijn niet genoeg.

Dus waarom de noodzaak voor al deze trucs? Waarom afval uw tijd, om toevlucht te nemen tot dure procedures, indien en voor korte nagels kunnen een bron van trots van de eigenaar? Zelfs caprinica mode is gegaan om ons te ontmoeten – ook dit seizoen was uiterst korte, nette nagels! In dit artikel zullen we het wegnemen van al uw vragen te beantwoorden en u vertellen over hoe je een mooie manicure op korte nagels, hoe de zorg voor hen, hoe kies je de perfecte combinatie van kleuren en texturen.
Beautiful manicure on short nails: fast, simple, original

Belangrijke eigenschappen korte manicure

    Korte nagels – het is praktisch en handig. Je zal het er zeker mee eens met dit feit. Trouwens, veel mannen geven de voorkeur aan hun vrouwen “droeg” een nette manicure, en niet lang feline nagels, Korte manicure vereist dezelfde grondige verzorging zo lang. Vergeet niet zout baden, verzorging voor je nagelriemen, volgen de vorm van de nagels; gebruik Nooit een metalen nagelvijl! Zij alleen bederven de structuur van de nagel plaat. Koop gereedschap in professionele winkels, dan is een manicure doen thuis door jezelf is niet moeilijk, om Voor uw manicure ziet er perfect uit, het uitzoeken van de juiste vorm voor uw nagels. Vandaag in fashion square, maar niet blindelings volgen de publicaties in de glossy magazines. Vergeet niet, het plein is alleen geschikt voor die meisjes die met dunne en lange vingers. Als u niet de behandeling als zodanig, kiezen voor een klassieke ovale; vergeet niet te verzorgen van de nagelriemen. Trim je gewoon verder gaan met de hulp van een oranje stick. U kunt de aanschaf van een speciale olie die vertraagt de groei van de opperhuid, hoe meer je het gebruikt, hoe minder het zal groeien; Onthouden, korte nagels er mooi donkere en lichte tinten nagellak. Wees niet bang om te experimenteren, Als je wilt om visueel te verlengen van de nagels, te gebruiken als een verticale ontwerp tekeningen; Meisjes die zijn te breed nagelplaat, breng je de verf over het hele oppervlak, en alleen het centrum, waardoor de zijkanten geverfd; Op korte nagels is het onmogelijk om te tekenen, te grote of te kleine foto ‘ s – stick aan de Gulden snede; hetzelfde geldt voor het versieren van nagels; het Kiezen van een design is beperkt tot 2-3 tinten lippenstift, anders manicure te kleurrijk; Acryl vormen en andere vormen van drie-dimensionale ontwerp zijn uitgesloten. Op korte nagels deze decoratie lijkt te vulgair; om te kiezen van het juiste patroon, kijk goed naar de vorm van hun nagels. Het ovaal en de amandel-vormige nagels zien er geweldig uit florale motieven, gemaakt in heldere kleuren. Maar voor de vierkante vorm beter geschikt voor de donkere verf en afbeeldingen of abstracte schilderijen; men moet Niet voorbijgaan aan de klassieke franse. Het is geschikt voor elke vorm van de nagels.

Nou, hier hebben we beschouwd als de belangrijkste kenmerken van de korte manicure. Laten we nu eens kijken naar enkele voorbeelden van design. Alle van de volgende methoden bent u zeker om er een te kiezen die bij je past.

Lente bloemen

Voor het maken van dit ontwerp dat u nodig hebt: stencils, wit en paars nail paint, een dunne kwast en een top coat.

    Dekking nagels parelmoer verf: de eerste lak in het midden, dan de zijkanten; Wanneer de lak droogt, neem een borstel en paarse verf. Voorzichtig trek een golvende lijn over de lengte van de nagel (links of rechts, als u dat wenst); op dezelfde manier behandelen van de nagels; Nu moeten we naar diversificatie van de foto. Dezelfde verf toe te voegen aan de reeds afgewerkte lijnen een paar swirls over de breedte van de nagelplaat. Geleid door hun verbeelding; neem Nu een witte verf en aan de basis van elke krul zet kleine stipjes. Op het einde, moet u beschikken over een tekening die lijkt op een tak met sneeuwklokjes; in alle goudsbloemen zijn hetzelfde patroon, fix it-fixer.

Een manicure voor korte nagels is ideaal voor romantische wandelingen, en de dagelijkse kantoor. Optioneel kunt u kiezen om de afbeelding van de andere kleuren, zolang ze niet te fel en mix samen.
Beautiful manicure on short nails: fast, simple, original

Zwart goud

Dit heb je nodig: zwart en goud gelakt, geel acryl verf, een fijn kwastje of naald, bindmiddel.

    Dekking nagels goud gelakt; eens de belangrijkste kleur droog is, verf meer dan één hoek van de nagel met zwarte lak. Probeer gebied bleek lang; Neem de gele verf en trek de rand van haar zwarte nagellak, in twee of drie plaatsen, het maken van kleine krullen komen in het gebied; neem Nu de zwarte nagellak weer op en zetten ze de swirls op het goud. Ze moeten in verhouding staan tot geel; Cover tekening binder – klaar manicure.

Deze optie is goed voor een avondje uit, voor een diner in het restaurant. Ziet er geweldig uit in combinatie met een little black dress.

Bubbels

Dit heb je nodig: bruin en goud gelakt, wit, geel en bruin acrylverf, penseel, top coat.

    Kleur: bruin. Het dekt volledig de nagelplaat; een gouden nagellak en in een hoek van de nagel maken verticale strepen – dit visueel het verlengen van de vingers; met witte verf en een dunne kwast trekken in het midden van de nagel verticale golf, als het tekenen van een Gouden kleur; Geel verf teken twee cirkels, grote en kleine. Dus gingen ze voor de witte golf; trek Nu twee rondes, maar deze keer in het bruin. Ook bemiddelen voor de randen van witte strepen en gele cirkels; dek af met een top coat, bij voorkeur in twee lagen.

Het ontwerp van de “bubbels” ziet er goed uit met sport-style kleding.

Sterrenhemel

Dit heb je nodig: Bourgondië en licht paarse matte lak, witte en zwarte verf, kwast, top coat.

    Het gehele oppervlak van de nagel, van toepassing Bourgondië gelakt; Neem de paarse nagellak en schilderde ze een gedeelte van de nagel moet het verlengd worden; Witte verf, een overzicht van de rand van het gebied, het tekenen van een brace; Nu tekenen we de 2-3 sterren, trekken ze in zijn witte verf. Een op een paarse achtergrond. De rest van de Bourgogne; Zwarte verf, een overzicht van sterren aan de ene kant, Bevestigt het resultaat van de vaststelling betekent.

Hier is een eenvoudige maar tegelijkertijd originele en mooie manicure op korte nagels. Niet honderd procent zeker om te voldoen aan de bovengenoemde aanbevelingen. Experimenteren met de kleur en het patroon, kunt u uw eigen ontwerp, die er minder aantrekkelijk.

Vergeet niet, nooit bang zijn voor het realiseren van uw fantasieën tot leven! Alleen door trial and error kunt u iets onvergetelijk. En wanhoop niet als de eerste poging niet gaat zoals je gepland. Alles komt met ervaring.

Thema door Anders Norén