kapsels

Mooie kapsels op 8 Maart de ideeën over nieuwe foto

Maart 8 — mooie lente vakantie en meer een reden om er op uw best uitziet! Op deze dag kunt u experimenteren met make-up en kapsels, kiezen voor zichzelf een ongewoon en prachtig beeld. U kunt de hulp van een stylist, maar u kunt proberen en maak een mooie kapsel.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoHet meisje met een korte Bob gewoon wassen van je haar met shampoo en droog het met een föhn. Meer sloten zijn nog veel meer eisen aan de keuze van de styling, maar varianten zijn eenvoudig te maken kapsels voor lang haar in overvloed.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo

Een favoriet en gemakkelijk verscheidenheid aan kapsels zijn haar, vastgebonden in een knoop en de bundel. Ze kunnen worden gemonteerd in verschillende ingewikkelde knopen en steken pinnen. Het ziet er dus styling is altijd erg origineel.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoEen geweldige optie kapsels voor jonge meiden vlechten. Eén of meer — ze kunnen de meest verschillende aantal, het hangt af van de verbeelding. Die losse strengen zal helpen bij diverse professionele tools. Haar kan rechtzetten met een steiltang of krullen ze met een tang.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoChic kapsel voor 8 Maart voor lang haar voorbeelden, ideeën, foto ‘ s stap voor stap

Voor lang haar zal voldoen aan een verscheidenheid van haar stijlen, variërend van eenvoudig tot complex hair styling. De creatie van originele feestelijke kapsels voor lang haar is een kunst die kan transformeren van een vrouw voor eeuwig.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoLaten we eens kijken naar een zeer origineel kapsel is een Bundel van bloem, is het zeer eenvoudig en ziet er gewoon prachtig.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo1. Verzamel je haar in een hoge paardenstaart, en het door de donut. Het distribueren van het haar gelijkmatig over de bagel en zorgvuldig kammen.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo2. Nu apart een gedeelte van het haar en verdeel het in drie delen, te vlechten een pigtail. Weven slechts een deel strengen, en de rest passeren van de ring en trek het van de top.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo3. Nu kant neem een ander deel van het haar en sluit de tip van de lange strengen. Verdeel het weer in drie delen en begint te vlechten van een gewone vlecht. Weven ook een deel van de strengen, het door de ring en trek van boven.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo4. Het scheiden van het volgende deel van de zijkant, weer aan haar langgerekte strand, ook onder te verdelen in drie delen en weven een vlecht van drie strengen. Vlechten vlechten is niet erg strak, vrij. De actie wordt herhaald tot het einde van de laatste vlecht.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo5. Laatste vlecht weven helemaal aan het einde, deed het twee keer door de donut en zet ze vast met een haarspeld.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo6. We hebben zes van deze vlechten. In dit stadium, het haar ziet er niet zo mooi uit, want we moeten om het volume te geven aan het vlechten, en dat is waarom we hebben geweven ze niet te strak zit. Dan is het haar zal nemen op een compleet andere look. Trek de draden van alle gevlochten strengen, dus we geven het haar volume en vermom je onze bagel. Fix het vlechten met pinnen. Dat is het, klaar kapsel!

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo

Laten we eens kijken naar een ander zeer elegante kapsel met een donut.

1. Laat de ene kant van het brede strand van het haar, het verzamelen van de rest van het haar in een paardenstaart onderaan. Start vlechten het linker deel van het haar. Gescheiden in een dunne streng haar en verdeel het in drie delen. Een omgekeerde vlecht van drie strengen.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo2. Nu beginnen met het toevoegen van het haar van de kant en zet het onder de middelste draden in het weefsel. Pony staart op. Dan weer, het afneembare deel van de zijkant en sluit het aan op het strand midden in het weefsel. De omgekeerde weven op de vlecht van drie strengen.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo3. Wanneer u niet langer toe te voegen strengen van de zijkant, braid on braid tot het einde. Wanneer u klaar bent met het weven, zet de vlecht dunne siliconen rubber band voor haar. Geef nu het volume van het spit, het trekken van de draden voorzichtig uit de netten.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo4. Neem nu de donut en zet het over de staart, aan beide zijden met haarspelden of Bobby pinnen. Wikkel de bagel van de onderkant van de staart en zet de staart met een zwarte elastische band een beetje hoger van een donut. Wikkel de bagel vaste kapper en verbergen overblijfselen haar onder de donut.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo5. Verdeel je haar in de donut en zet het vast allemaal goed studs. De resulterende bundel van haar voorstellen bestrooi met vernis medium fixatie.

6. Neem nu de vlecht en voorzichtig spreidde het over het haar en wikkel het met de tip van de balk onderaan. Zet het vast met haarspelden.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo

Het haar kan ook worden ingericht met haar accessoires van uw keuze.

Kapsels voor het haar met bloemen stijlvolle ideeën over nieuwe foto

Nu kapsels met bloemen in het haar heel erg actueel, ze brengen sfeer aan het beeld van een meisje en trekken haar aandacht. Bloemen helpen te verlevendigen elke avond kapsel, aandacht voor de schoonheid van het haar, de vrouwelijkheid en charme van de meisjes. U kunt uw afbeelding in een gepassioneerde en onschuldig, gevoelige of delicate — de keuze is aan jou.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoZeer stijlvolle look verdeeld over het gehele hoofd met kleine witte bloemen. Dit kapsel kan repliceren zelfs meisjes met kort haar. De bloemen zijn bevestigd aan onzichtbare, die nakalyautsya afzonderlijke strengen. Een ander stijlvolle bruiloft styling voor lang en kort haar, is het gebruik van de velg bevestigd aan een boeket bloemen. Bloemen kunnen zowel live als kunstmatige, zolang ze waren niet erg groot.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoDe meest heldere en pakkende kijk is contrasterende om de schaduw van haar te kleuren. Als u wilt de belangrijkste focus in de afbeelding, zorg ervoor dat het gebruik van deze techniek. Brunette en blond dames pak absoluut geen planten van heldere en verzadigde kleuren. Anderen kijken hen meer ingetogen. Blondjes versieren een zachter licht of iets donkere kleuren: tinten van roze, lila, creme, blauw, rood, donker blauw, enz Zonnig geel, zelfs in de meest actuele kleuren voor fair haired schoonheid.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoBeautiful hairstyles on March 8 ideas new photo

Kapsels voor kort haar fashion trends ideeën foto

Veel mensen denken dat korte haar is zo saai, eentonig. Nee! Het is, ten eerste, handig. Dat is, het selecteren van de gewenste stijl, kunt u niet de moeite om elke dag lopen. Maar als u wilt, zelfs op zulke haren, je kunt verschillende kapsels, niet alleen met de hulp van een kapper, maar ook met hun handen.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photoNiet minder romantische look en vrijmoedig uit te steken strengen, gerangschikt in de vorm van creatieve stoornis. Bovendien, om dit te doen op haar eigen veel gemakkelijker. Het belangrijkste ding – verbeelding! Dus, zeker een mousse. Toepassing van het stap voor stap, met een onderscheid tussen elk onderdeel en de vestiging in de juiste richting.

Als het haar te kort is, kunt u net kam ze in verschillende richtingen. Geen resultaat, gedroogd en, indien nodig, corrigeren van de scherpe punt van een kam. Voor een grotere betrouwbaarheid kan worden vastgesteld met vernis. Heel mooi dit kapsel ziet er met verschillende haaraccessoires.

Beautiful hairstyles on March 8 ideas new photo

Thema door Anders Norén