kapsels

Mooie en moderne kapsels voor de zomer van 2019

Kapsels van het nieuwe seizoen hebben zich meer conservatief. De ontwerpers en probeer nieuwe oplossingen, die ongewone beelden.

Trendy kapsels van de zomer seizoen gepresenteerd door de hoge staarten. Ontwerpers raden om aandacht te besteden aan strakke paardenstaarten, die dit jaar verwachten de belangrijkste trend van het seizoen. Ontwerpers hebben lang beoefend elegante kapsel gecombineerd met kleding in de stijl van het minimalisme. Belangrijk om te verzamelen van hoge en strakke staart, waardoor een elegante look. De kwaliteit van de pennen moet u gebruik maken van gum onzichtbaar en haarspeldjes met metalen beslag.

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Wendingen

Een perfecte zomer kapsel, volgens vele mode-critici, is de franse twist. In het bijzonder, het modemerk Valentino biedt om aandacht te besteden aan de twist op wapperende haren. Dus, de stylist van het merk toonde haar oorspronkelijke ornamenten in de vorm van schelpen, die ideaal zijn voor het imago van creatie op een strand stijl!

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Kapsels aan de kant

Laconiek en stijlvolle vormgeving aan de kant zal een van de belangrijkste trends van dit jaar. De meeste ontwerpers gebruiken de zijde styling als aanvulling op de look van de lente-zomer collectie. Absoluut niet beschikken over een speciale techniek van het stapelen, omdat het maken van het haar aan de zijkant kunt u zelfs thuis. Niet te geloven?

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

De eerste stap is om te kam het haar en breng mousse aan te geven textuur. Wanneer dit deel van de opdracht is klaar, op naar de volgende. In eerste instantie, verdeel het haar in twee delen, recht of schuin afsteken. En afscheid moet worden symmetrische rand van de wenkbrauw (het dichtst bij mijn hoofd).

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Verdeel het haar afscheid in het midden en vorm styling. Merk op dat dit seizoen de fleece en aan de zijkant een deel dingen zijn niet compatibel. Het is meer geschikt beschouwd als nat haar, die we straks zullen bespreken.
Kant styling kan vele interpretaties. In het bijzonder kan worden twist, legde op zijn kant, een prachtig drie-dimensionale vlecht of klassieke paardenstaart!

Nat haar styling

Nat haar styling is een andere versie van stijlvolle kapsel dat makkelijk te maken thuis. Voor dit hoeft u geen geavanceerde instrumenten voor het maken van dit kapsel, je moet alleen speciale wax of mousse. Alles wat je nodig hebt is om je haar in een chaotische manier, om de wax in het haar en fix het resultaat met haarlak.

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Kapsels zomer 2019: krullen

Kapsel haar, waarschijnlijk één van de lichtste in zijn soort. Gezien het feit dat dit seizoen is ze ongelooflijk populair, toe te voegen aan de lijst van modieuze kapsels van het seizoen. Krullen – een goed alternatief voor de haren, en, trouwens, het is heel eenvoudig om te maken thuis. Alles wat je nodig hebt is de wil en een beetje tijd. Het maken van mooie krullen stylisten raden het gebruik van een kegelvormige Krultang. Het feit is dat de moderne alternatieve kapsels op basis van de haar, fixeer-agent. Doorgaans worden dergelijke hulpmiddelen zijn multifunctioneel en combineren thermische bescherming, haar, stijl en vorm.

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Een middel voor de vaststelling gericht op de verbetering van het haar en bevatten meestal in de samenstelling van de olie. Echter, dergelijke tools zijn niet aanbevolen voor mensen met dun haar. Om het maken van grote krullen, moet u gebruik maken van een conische Krultang met een grote diameter. Waar, en in het proces van Curling haar heeft zijn eigen eigenaardigheden. Haar te krullen als het vergrendelen betekent, terwijl de tip van het haar intact (5-10 cm). Dus de krullen een meer natuurlijke look. Dit jaar stylisten bieden dit was de interpretatie kapsels krullen!

De vlechten en vlecht

Trendy de zomer Kapsels 2019 is zo charmant, vlechten dat in de hele geschiedenis van haar bestaan, heeft vele typen van interpretatie. In de zomer is het in de mode om het maken van klassieke verticale vlechten van drie strengen. Dit is handig, want ze kunnen gemakkelijk weven in het haar of maak een romantisch beeld. En toch, stylisten raden om aandacht te besteden aan het kapsel in de stijl van spike. Dit jaar is het de mode om het maken van een set van de oren in de haren, de vorming van een soort van Mohawk van haar. Om dit kapsel is zeer eenvoudig met behulp van de klassieke techniek van het weven franse vlecht.

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Haar accessoires

Dit jaar populair zijn diverse haaraccessoires. Echter, de heersende meerderheid van de ontwerpers in het voordeel van natuurlijke decoratie. Deze en verse bloemen, en hoofdbanden gemaakt van hout, leer, etc. En let op thema en haar ornamenten, zoals schelpen, bijvoorbeeld.

Ze zijn altijd relevant, als we praten over de zomer beach seizoen!

Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019
Kapsels zomer 2019 zijn gemakkelijk te styling ongebruikelijke haar accessoires. Het lijkt erop dat de ontwerpers besloten om de image te maken van een moderne fashionista die de voorkeur geeft aan romantiek en levendige stijl. Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Kapsels zomer 2019 Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Kapsels zomer 2019 Beautiful and modern hairstyles for the summer of 2019

Kapsels zomer 2019

Thema door Anders Norén